Schatex Simply Soft - Pehmeät tekstiililaatat kotiisi

Schatex Simply Soft -malliston avulla on helppo suunnitella kotisi lattiapinnat uudelleen ja toteuttaa pitkään s…

lue lisää

Sopii täydellisesti asuintiloihin - Schatexin monipuoliset tekstiililaatat

Käyttöluokka 23 luonnehtii Schatexin tekstiililaattoja optimaaliseksi lattiaksi paljon käytettyyn huoneeseen, ja niitä voidaan siksi käyttää myös esimerkiksi eteisessä tai työhuoneessa. Toimistoihin tai muihin tiloihin, missä lattia kuluu vielä enemmän, suosittelemme vahvempia tekstiililaattoja kuten Schatex Traffic.

Lapsen iästä riippuen tämä lattia kestää myös leikin rasitusta. Pienten lasten kohdalla kannattaa kuitenkin valita vielä matalampi nukkainen, sillä he haluavat usein kokeilla ja repiä nukkaa ja laittaa ne mahdollisesti myös suuhunsa. Muuten ensiluokkainen lanka sopii erinomaisesti myös makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen, jossa lämmin materiaali ilahduttaa. Tekstiililaattojen pehmeys ei ole ainoa mukava ominaisuus vaan lisäksi laatat ovat helppohoitoisia. Käyttöasteesta riippuen se hoituu puhdistamalla ne säännöllisesti pölynimurilla, joka poistaa jo suurimman osan liasta.

Schatex Simply Soft - Erinomainen vaihtoehto allergikoille

Ja kun puhutaan helppohoitoisuudesta: Tiesitkö, että tekstiililattiapäällysteet takaavat paremman sisäilman laadun? Monet pölylle herkät ihmiset tai allergikot ovat jo pitkään hyödyntäneet tätä tietoa ja käyttäneet siksi erityisen mielellään tekstiililaattoja! Lattianpäällysteen salaisuus piilee pinnan kuiduissa, jotka toimivat luonnollisina suodattimina ja sitovat ilmassa kiertävän pölyn itseensä. Tästä voi nauttia muutkin kuin vain allergikot, sillä sinäkin varmasti arvostat parempaa ilmanlaatua. Makuuhuoneen tai olohuoneen miellyttävän vaikutuksen lisäksi huomaat myös, että keskittyminen työhuoneessa paranee.

Tyylikäs värivalikoima ja lukuisat yhdistelmä mahdollisuudet yksilölliseen asuintilojen suunnitteluun

Jotta voit sisustaa huoneesi oman makusi mukaan, voit hankkia Schatexin tekstiililaatat peräti 10:ssä eri sävyssä, jotka lupaavat monipuolisen muotoilun. Klassiset värit, kuten vaaleanharmaa, ruskeanharmaa, kermanvärinen tai beige, koristavat huonettasi, ja ne voidaan yhdistää erinomaisesti mitä erilaisimpiin huonekaluihin. Jos taas haluat asettaa korostuksia, Simply Soft on saatavana myös voimakkaan punaisen ja violetin sävyisenä, harmoonisen vaaleanvihreänä, syvän laivastonsinisenä tai jopa turkoosina. Sen lisäksi, että se näyttää erityisen tiiviiltä, siinä on myös lievästi kiiltävä ominaisuus, joka antaa modulaariselle lattiapäällysteelle erityisen laadukkaan ulkonäön. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tämä kerros vastaa ylellistä luokkaa 5, mikä vain korostaa sen viihtyisyyttä kodissasi! Itse nukka on 10mm korkeaa ja takaavat miellyttävän kokemuksen, kun kävelet sen päällä.

Tekstiililaattojen valtava etu on kuitenkin muun muassa se, että sinun ei tarvitse valita vain yhtä väriä. Toisin kuin tavanomaisissa rullattavissa matoissa, 50 x 50 cm:n kokoisten laattojen ansiosta voit asentaa erilaisia kuvioita yhdistämällä niitä eri tavoin. Anna siis luovuutesi viedä sinua ja luo todella ainutlaatuinen lattia. Klassisten ruutukuvioiden lisäksi yksittäisiä värejä voidaan käyttää hienovaraisina tilanjakajina tai korostaa tyylikkäästi yksittäisiä alueita.

Nopea asentaa - Nämä tekstiililaatat asennetaan ilman liimaa

Jos tekstiililaatat ovat sinulle uusi tuttavuus ei tarvitse olla huolissaan, sillä laatat on helppo asentaa. Niiiden asennusmenetelmän ansiosta niitä ei tarvitse liimata hankalasti kiinni toisiinsa eikä lattiaan. Ne pysyvät kasassa pelkän painonsa ansiosta, minkä vuoksi ne eivät liiku. Erityinen taustalevy takaa myös sen, että yksittäiset moduulit eivät käpristy reunoiltaan tai kulmistaan. Tämä ei ainoastaan estä vaarallisia kompastumisvaaroja, vaan mahdollistaa myös sen, että tekstiililaatat voidaan asentaa täsmälleen toistensa viereen. Se antaa vaikutelman yhtenäisestä lattiapinnasta, kun moduulit on asetettu paikoilleen. Koska Schatex Simply Soft ei tarvitse liimaa, se on paitsi helpompi asentaa, myös helpompi poistaa! Jos joudut esimerkiksi muuttamaan, voit yksinkertaisesti kerätä tekstiililaatat ja ottaa sen mukaasi. Lisäksi vaurioituneet tai voimakkaasti likaantuneet kappaleet voidaan erikseen irrottaa kokonaisuudesta, ja voit poistaa, vaihtaa tai puhdistaa ne. Koko lattiaa ei siis tarvitse vaihtaa, jos törmäät itsepäiseen tahraan! Lisäksi kätevä muoto on erittäin helppo kuljettaa, ja tekstiililaatat on helppo asentaa hetkessä jopa huoneisiin, joissa on paljon nurkkia ja koloja.

Voit asentaa ne itse ilman ammattilaista

Koska Schatex-maton laattoja ei liimata, niitä asennettaessa et voi tehdä virheitä, joita ei voisi korjata. Älä siis epäröi asentaa uutta lattiaasi itse! Et tarvitse kenenkään apua etkä kalliita työkaluja! Pidä vain kaksipuolinen teippi, mittanauha, lyijykynä ja tavallinen mattoveitsi valmiina, niin olet valmis aloittamaan. Noudata kuitenkin valmistajan ohjeita asentaessasi lattiaa.

Schatex Simply Soft - Tilaa höyhenpehmeät tekstiililaatat jo tänään bricoflorilta!

Haluaisitko Schatex Simply Softin samettisen pehmeän tunteen jalkojesi alle, kun nouset aamulla sängystäsi? Hanki sitten ensiluokkaiset tekstiililaatat helposti kotoa käsin BRICOFLORilta. Voit hankkia tuotteet meiltä parhaaseen hintaan, kiitos parhaan hintatakuumme! Jos haluat nähdä lattiapäällysteesi henkilökohtaisesti ennen varsinaista ostopäätöstä, voit käyttää näytepalveluamme. Voit sitten vakuuttua ulkonäöstä ja laadusta kotonasi, kun näytteet saapuvat! Tilaessasi suurempia määriä teemme mahdollisuuksien mukaan myös yksilöllisen tarjouksen, jolloin voit säästää vielä enemmän! Onko sinulla kysyttävää tuotteesta, tilauksestasi tai haluaisitko saada yksilöllisen tarjouksen? Ota meihin yhteyttä soittamalla, lähettämällä meille sähköpostia tai käyttämällä kätevää yhteydenottolomakettamme. Odotamme jo innolla, että saamme kuulla sinusta!

Plus icon lue lisää