Close icon

Schatex Eco Professional – Vankat ja ympäristöystävälliset irralliset tekstiililaatat

Schatex Eco Professional kokoelman irralliset mattolaatat vakuuttavat ympäristöystävyydellään, kestävyydellään ja lattiapääll…
lue lisää
-18%
origin-claim
-18%
origin-claim
-18%
origin-claim
-18%
origin-claim
-18%
origin-claim
-18%
origin-claim
1 - 6 | 6 Tuotteet

Voit tietysti myös asentaa kokoelman tekstiililaatat kotiisi ja nauttia niiden kestävyydestä ja ainutlaatuisesta ulkonäöstä esimerkiksi olohuoneessa tai eteisessä.

Schatex– yritys, joka ottaa ympäristöystävällisuuden vakavasti

Schatex on saksalainen lattiavalmistaja, joka on luonut tekstiililaattoja kaikkiin käyttökohteisiin jo monen vuoden ajan. Yritys tarjoaa mattoja kaikkiin tarkoituksiin, joten löydät varmasti sopivan tuotteen niin vierashuoneeseen kun toimistoon ja messuille. Nämä tekstiililaatat tarjoavat erinomaisia ​​ominaisuuksia ympäristöystävällisyyden, laadun, toimivuuden ja ulkonäön suhteen. Lattiapäällysteen käyttöluokka kertoo mihin käyttötarkoitukseen se on luotu, mutta voit tietysti aina asentaa korkeampaan luokkaan kuuluvan lattian tiloihin, jotka altistuvat vähemmälle kulumiselle. Schatex Eco Professional tekstiililaattojen valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita ja nykyaikaisimpia tuotantolaitteita. Kaikki nämä edellytykset yhdessä aktiivisten ja huolellisten laadunvalvontajärjestelmien kanssa takaavat, että tekstiililaatat ovat todella ensiluokkaisia ja ympäristöystävällisiä.

Nämä irralliset mattolaatat eivät edusta ainoastaan korkeaa laatua ja erinomaista muotoilua, vaan myös erinomaista hinta-laatusuhdetta. Intensiivinen valmistusprosessi varmistaa lattian korkean kestävyyden ja hyvän laadun. Polyuretaanivaahdolla vahvistettu pohja varmistaa, että Schatex Eco Professional kokoelma on mitoiltaan vakaa ja kestää lämpötilavaihteluita. Yhtiö pitää myös erittäin tärkeänä tiukkojen ekologisten standardien noudattamista tuotteidensa valmistuksessa. Suunnittelijat ja tuoteteknikot suunnittelevat mallistot huolellisesti ottaen huomioon tämän liiketoiminta-alueen ympäristövaikutukset.

Schatexin laajasta valikoimasta löydät irrallisia tekstiililaattoja, jotka on räätälöity täydellisesti asuinalueiden, toimistojen, liikkeiden ja messujen tarpeisiin. Schatexilla on todellakin tekstiililaattoja jokaiseen käyttötarkoitukseen ja makuun, sillä valikoimasta löydät kaikkea vankoista neulahuopamatoista pehmeisiin ja lämpimiin veluurilaattoihin. Lisäksi saksalainen valmistaja luottaa korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja moderniin tuotantoprosessiin, mikä johtaa laadukkaaseen, ympäristöystävälliseen ja esteettiseen lopputulokseen.

Schatex Eco Professional – nauti ympäristöystävällisten tekstiililaattojen uskomattomista tuoteominaisuuksista

Etsitkö vankkaa ja ekologista lattiapäällystettä kotiin tai esimerkiksi toimistolle? Siinä tapauksessa meillä on erinomaisia uutisia sinulle!  Schatex Eco Professional -malliston tekstiililaatat luovat kutsuvan ja lämpimän tunnelman ja vakuuttavat kestävillä ominaisuuksillaan jokaisessa tilassa ja huoneessa. Nämä lattiat ovat täydellinen sisustusvaihtoehto tiloihin, jotka tarvitsevat hieman ylimääräistä kestävyyttä, esimerkiksi pieniin kauppoihin ja toimistoihin. Pehmeän pinnan ansiosta voit myös luoda kotiisi uskomattoman tunnelman koristelemalla eteisen tai makuuhuoneen Schatex Eco Professional – irrallisilla tekstiililaatoilla. Irrallisen asennusmenetelmän parhaita puolia on, että voit ottaa lattian mukaan muutossa ja nauttia siitä myös uudessa kodissasi. Toinen uskomaton etu, jota lattiat muilla asennustavoilla eivät voi taata on helppo asennus, sillä Schatex Eco Professional lattioiden kokoamiseen ei tarvita vaikeita työkaluja tai ammattilaisen apua. Säästät siis aikaa ja rahaa valitsemalla uskomattoman pehmeät ja kauniit Schatex tekstiililaatat!

Vankka lattiapäällyste menestyy erityisen hyvin keskimääräisessä käytössä olevissa yleisissä tiloissa, kuten pienissä kaupoissa ja toimistoissa, sillä lattia ei ole herkkä tuolien pyörien kuormitukselle. Schatex Eco Professional tekstiililaatoissa on myös ensiluokkainen antistaattinen pinta, joka estää sähkön ja pölyn kerääntymisen lattialle. Lisäksi näillä Schatex-mattolaatoilla on ääntä ja lämpöä eristäviä ominaisuuksia, joten voit nauttia lämpimästä ja rauhallisesta ympäristöstä esimerkiksi toimistolla. Voit asentaa Schatex Eco Professional lattiat vesikierteisen lattialämmityksen päälle ja nauttia lämpimistä jaloista koko vuoden ympäri. Schatex Eco Professionalin irralliset tekstiililaatat eivät ole turvallisia ainoastaan antistaattisten ominaisuuksien takia, vaan myös paloluokkansa ansiosta. Nämä lattiat kuuluvat palonsuojaluokkaan Bfl-s1 (DIN B1), joten niillä on minimaalinen vaikutus tulipaloon alhaisella savupäästöllä.

Teknisten etujen lisäksi Schatex Eco Professionalin mattolaatat vakuuttavat myös hyvällä ekologisella tasapainollaan. Ilmastoneutraalilla tavalla valmistetut mattolaatat koostuvat pääosin kierrätysmateriaaleista ja valmistetaan vaihtoehtoisilla energialähteillä. GuT-sinetti ja CRI Green Label vahvistavat ympäristöystävällisen ja vähäpäästöisen tuotannon, jolla on myös myönteinen vaikutus terveyteen ja sisäilman laatuun.

Schatex Eco Professional – nauti lattian ainutlaatuisesta ulkonäöstä ja toteuta henkilökohtainen sisustusunelmasi

Saksalainen tekstiililaattojen valmistaja Schatex valmistaa tekstiililaattoja, joilla on ainutlaatuiset ominaisuudet ulkonäön, ympäristöystävällisyyden ja kestävyyden suhteen. Nämä Schatex Eco Professional -lattiapäällysteet auttavat sinua muuttamaan huoneen kuin huoneen lämpimäksi ja viihtyisäksi hyvinvoinnin keitaaksi.

Nämä vankat, ympäristöystävälliset ja esteettiset lattiat ovat nyt saatavilla kuudessa eri värivaihtoehdossa, jotka aivan varmasti vangitsevat katseita. Tekstiililaattojen pinta on valmistettu nylonista ja niitä on saatavana aivan uskomattomissa värivaihtoehdoissa. Jos etsit klassista vaihtoehtoa, joka luo rauhoittavan ja neutraalin tunnelman koko tilaan, suosittelemme malliston mustaharmaita tekstiililaattoja. Rohkeammille sisustajille, jotka haluavat lisätä ripauksen väriä arkeen, suosittelemme kokoelman keltaista ja sinistä sisältäviä vaihtoehtoa.

Schatex Eco Professional-mattolaatat tulevat vakiokokoisina 50 cm x 50 cm, joten voit yhdistää eri värejä keskenään ja luoda täysin ainutlaatuisen päällysteen. Näitä irrallisia tekstiililaattoja on saatavana viidessä tyylikkäässä värissä, jotka sopivat niin eteisiin kuin kouluihin ja toimistoihin. Voit esimerkiksi erottaa yksittäisiä alueita toisistaan ​​eri väristen tekstiililaattojen avulla. Luo luokkahuoneeseen leikkinurkkaus merkkaamalla alue Schatex Eco Professional - tekstiililaatoilla tai anna lasten yhdistellä eri värivaihtoehtoja ihan itse! Tai miksi et esimerkiksi yhdistäisi kahta rohkeaa väriä ja loisi shakkikuvion, joka taatusti vangitsee katseita? Käyttämällä Schatex Eco Professional -tekstiililaattoja voit luoda täysin ainutlaatuisen tunnelman omalla henkilökohtaisella allekirjoituksellasi!

Schatex Eco Professional – tee-se-itse-harrastajien unelma

Kestävän pinnan ja upean värivalikoiman lisäksi Schatex Eco Professional -mallisto tekee myös vaikutuksen helpolla asennusjärjestelmällään. Tekstiililevyt ovat irrallisia, joten niitä ei liimata kiinni alustaan, vaan ne pysyvät paikoillaan oman painonsa ansiosta. Vahvistettu lasikuitupohja pitää tuotteen tasaisena aluslattialla ja varmistaa, että tekstiililaatat eivät liiku. Mattolaattoja on kuitenkin helppo nostaa ylös ja laskea alas tarvittaessa. Tämä on uskomaton etu erityisesti toimistoissa, joissa monet yritykset haluavat käyttää lattioita uudelleen monta kertaa.

Voit myös hyötyä nopeasta asennusjärjestelmästä luokkahuoneessa tai toimistolla, sillä päivittäistä työtä ei tarvitse keskeyttää tekstiilipaneelin asentamista varten. Toisin sanoen voit siirtää laattoja niin monta kertaa kuin haluat. Tämä ei ole ainoastaan optimaalista, jos kadut sisustusvalintaasi, vaan myös jos yksi tai useampi tekstiilipaneeli sattuu vaurioitumaan. Likaiset ja vahingoittuneet mattolaatat voidaan nostaa, puhdistaa ja vaihtaa muutamassa minuutissa. Koska näitä lattiapäällysteitä ei koskaan liimata alustaan, voit ottaa ne mukaan myös uuteen toimistoosi tai liiketilaan, jos muutat. Suurilla alueilla, jotka ovat alttiina suurelle liikenteelle, on kuitenkin aina suositeltavaa käyttää liimakulmia tai vastaavaa, jotta lattia pysyy paikoillaan mahdollisimman pitkään.

Vaikka Schatex Eco Professional -laattoja ei liimata aluslattiaan, ne pysyvät silti lujasti paikoillaan. Tämä johtuu suurelta osin suuresta painosta, mikä varmistaa, että laatat eivät liiku tai liu’u erilleen. Jos haluat lattiastasi erityisen vakaan, voit aina liimata laatat yhteen kätevien TacTiles-tarrojen avulla. TacTiles on vallankumouksellinen irrallisten tekstiililaattojen asennusjärjestelmä, josta kerromme seuraavaksi lisää.

Siirtymäkohdissa, kuten ovien lähellä ja reuna-alueilla, suosittelemme liukuestettä tai kaksipuolista teippiä. TacTiles liimakulmat ovat moderni irrallisten tekstiililaattojen asennusjärjestelmä, joka sopii täydellisesti tähän projektiin. TacTilesin avulla irralliset laatat pysyvät yhdessä ja kiinni lattiassa, mikä luo tiukasti sidotun lattiapäällysteen. Näin vältät myös liiman käyttöä, mikä puolestaan parantaa ilmanlaatua. Jopa uusimman tee-se-itse-harrastajan on helppo asentaa Schatex Eco Professional -tekstiililaatat, joten säästät aikaa ja rahaa asennuskuluissa. On erityisen tärkeää, että alusta on mahdollisimman kuiva, sileä, puhdas ja vakaa ennen uuden tekstiililattian asennuksen aloittamista. Epätasaisuudet ja halkeamat tulee tasoittaa ennen kuin asennat lattian. 

Schatex Eco Professional - näin asennat uudet lattiasi           

Suosittelemme aina noudattamaan valmistajan asennusohjeita parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi. Aloita ottamalla Schatex Eco Professional-tekstiililaatat pakkauksestasi ja laittamalla ne huoneeseen 24 tunniksi, jotta ne tottuvat huoneen kosteuteen ja lämpötilaan. On tärkeää, että laatat eivät ole toistensa päällä, vaan makaavat tasaisesti aluslattialla. Jos tekstiililaatat ovat pinossa, ne eivät sopeudu yhtä hyvin huoneen olosuhteisiin ja lopputulos voi olla huonompi. Puhdista myös aluslattia vanhan lattiapäällysteen jäämistä ja pölystä, jotta uusilla tekstiililaatoillasi on mahdollisimman hyvä mahdollisuus kiinnittyä alustaan.

Kaikki hyvin toteutetut projektit alkavat aina suunnitelmasta, ja sama pätee myös uuden lattian asentamiseen. Joten aloita merkitsemällä huoneen keskiosa piirtämällä kaksi suoraa viivaa seinästä seinään, jotka leikkaavat toisensa keskellä huonetta. Nyt tilasi on jaettu neljään erilliseen osaan, jotka voidaan sitten täyttää Schatex Eco Professional -tekstiililaatoilla. Aseta ensimmäiset laatat huoneen keskeltä ulospäin ja leikkaa uloimmat tekstiililaatat sopivan kokoisiksi veitsellä. Asenna Schatex tekstiililaatat merkittyjä viivoja pitkin valitsemassasi kuviossa ja kiinnitä laatat esimerkiksi TacTilesin tai muun kaksipuolisen teipin avulla toisiinsa. Asenna laatat loppuun asti ja varmista, että levyjen väliin ei pääse roskia tai muuta likaa. Kun olet saanut ensimmäiset mattolaatat asennettua viivoja pitkin ja kiinnittänyt ne teipillä tai vastaavalla, loppuprojekti sujuu helposti ja pikaisesti. Voit tietenkin myös olla lukitsematta laattoja aluslattiaan, mutta suosittelemme liimakulmia erityisesti, jos tekstiililaatat tulevat kaupalliseen käyttöön.

Etkö ole vielä vakuuttunut Schatex Eco Professional lattioiden uskomattomista ominaisuuksista? Siinä tapauksessa meillä on sinulle kerrottavaa…

Schatex-tuotteet eivät ole vain synonyymejä edulliselle hinnalle, huippulaadulle ja ylelliselle muotoilulle, sillä ne vakuuttavat myös uskomattomalla hinta/laatu suhteella. Tarkka tuftausprosessi takaa irrallisten tekstiililaattojen uskomattoman kestävyyden ja varmistaa että lattiat eivät kulu kovassakaan käytössä. ComfortPlus®-vaahtomuovinen tausta, joka sisältää 90 % kierrätettyä polyuretaania, luo lattialle joustavan mutta vankan pohjarakenteen. Schatex Eco Professional irralliset mattolattiat tekevät myös vaikutuksen erinomaisella ekologisella tasapainollaan ja uskomattomilla värivaihtoehdoillaan. Ilmastoneutraalit mattolaatat valmistetaan suurelta osin kierrätysmateriaaleista ja ne on valmistettu vaihtoehtoisista energialähteistä. GuT-sinetti sekä CRI Green Label -merkki varmistavat ympäristöystävällisen ja vähäpäästöisen tuotannon, millä on myös positiivinen vaikutus terveyteen ja sisäilman laatuun.

Polyuretaanivaahdolla vahvistettu pohja ja korkea kokonaispaino varmistaa, että mattolaatat voidaan asentaa ilman vaikeita työkaluja. 50 cm x 50 cm kokoiset irralliset tekstiililaatat voidaan asentaa nopeasti ja vaivattomasti ilman liimaa irrallisen asennusjärjestelmän ansiosta. Irrallinen asennus on huomattavasti vähemmän virhealtis kuin liimaus, koska korjauksia voidaan tehdä milloin tahansa ja laatat voidaan tarvittaessa vaihtaa kokonaan. Voit myös yhdistää erivärisiä vaihtoehtoja keskenään yksilöllisen ilmeen luomiseksi. Irrallinen asennus, joka ei vaadi liimaa on myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto, joten voit nauttia ekologisesta päätöksestä ja puhtaasta huoneilmasta monen vuoden ajan!

Osta uudet Schatex Eco Professional irralliset tekstiililaatat BRICOFLORilta jo tänään ja nauti ympäristöystävällisestä ja kulutusta kestävästä lattiasta!

Oletko nyt aivan varma, että Schatex Eco Professional on se oikea valinta juuri sinun remonttiprojektiisi? Siinä tapauksessa meillä on sinulle uskomattoman hyviä uutisia! Valtava valikoima Schatex Eco Professional-tekstiililaattoja ja muita remonttituotteita odottaa sinua BRICOFLOR verkkokaupassamme. Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaamme ja tilaa remonttituotteesi kotiin vain parissa sekunnissa. Meiltä löydät aivan varmasti juuri sinulle sopivan tuotteen, etsit sitten hillittyjä mustaharmaita tekstiililaattoja tai räväkämpiä vaihtoehtoja punaisilla ja sinisillä yksityiskohdilla.

Vain muutamalla napsautuksella löydät Euroopan parhaat remontointituotteet, jotka toimitetaan kotiovellesi mahdollisimman nopeasti. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää ilmaista näytepalveluamme. Kun olet tehnyt päätöksen, voit hyödyntää hintatakuutamme tilauksen yhteydessä. Jos suunnittelet suurempaa remonttia, voit pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen.

Onko sinulla kysyttävää, ehdotuksia tai toiveita irrallisten tekstiililaattojen suhteen? Neuvomme mielellämme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa ja autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen Schatex Eco Professional -kokoelmasta!

Plus icon lue lisää