Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Interface Heuga Superflor - Monipuoliset tekstiililaatat kaupallisiin tiloihin

Heuga Superflor -mallisto on rohkea ja elinvoimainen tekstiililaattamallisto, joka on valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseksi. Näiden mattoneliöiden kulumisluokka on 33, kyseiset tekstiililaatat ovat suunniteltu kestämään kaupallisten tilojen kovimpia vaatimuksia, tuoden tilaan samalla väriä ja tyyliä. Tutustu tekstiililaatta valikoimaamme nyt!

Lue lisää

Interface Heuga Superflor

  • Paras hintatakuu

    Et tule maksamaan senttiäkään liikaa!
  • Yksittäisiä tarjouksia

    Suunnitteletko isompaakin remonttia? Pyydä meiltä yksittäistä tarjousta!!
  • Ilmainen näytepalvelu

    Nyt jopa 8 ilmaista näytepalaa kerralla!

Tämän malliston laattarakenne on erityisen houkutteleva kirkkaan värivalikoimansa ansiosta, joka toimii harmonisesti yhdessä - tämä antaa sinulle vapauden luovuuteen lattian suunnittelussa! Nämä tekstiililaatat ovat äärimmäisen kestäviä yhdistettynä mukavuuteen, ja ne voivat muuttaa tilasi täysin. Kun valitset Heugan tuotteen, valitset ympäristöystävällisen tuotteen, sillä tämä mattolaattamerkki pyrkii muuttumaan täysin kestäväksi vuoteen 2020 mennessä, ja se on tehnyt aloitteen, jota se kutsuu nimellä "Mission Zero".  Heuga on hyvää vauhtia saavuttamassa itselleen asettamansa tavoitteen, joten itselaskeutuvat tekstiililaatat ovat luotu juuri tätä silmällä pitäen. Malliston tuotteet ovat siis sekä ympäristöystävällisiä, että tyylikäs ja luova lisäys tilaasi.

Heuga Superflor -tekstiililaatat - Ainutlaatuisesti valmistettu mallisto

Ainutlaatuinen yhdistelmä vankkoja materiaaleja ja erinomaista ammattitaitoa, joka tuottaa erittäin arvokkaan lopputuloksen, mikä ei tuota pettymystä kuluttajilleen. Nailonin ja polyesterin sekoitus tekee laatoista uskomattoman sitkeitä ja kestäviä, jotka voidaan asentaa myös kaupallisiin tiloihin, jossa on paljon liikennettä. Jopa ilmankosteus kosteissa tiloissa ja lattialämmitysjärjestelmien lämpö eivät tee niille mitään pahaa, tekstiililaatat pysyvät hyvässä kunnossa niidenkin jälkeen. Koska ne ovat erittäin joustavia, niitä voidaan käyttää myös rullatuolien kanssa ilman että pinta vahingoittuu, mikä tekee Superflorin laatoista täydelliset tekstiililaatat toimistossa käytettäväksi. Antistaattiset ja paloturvalliset ominaisuudet täydentävät tämän malliston erinomaiset edut. Mallisto kestää siis kiireisiä, kosteita ja lämmitettyjä tiloja lisätessä samalla tyyliä valitsemiisi tiloihin.

Valitse 18 dynaamisen värin joukosta - Heuga Superflor -tekstiililaatat

Superflor-mallistossa on erityisen kirkas viehätysvoima. Karvainen pinta antaa kankaisen ja yhdistetyn vaikutelman toisiinsa kietoutuneista kauniista väreistä. Tekstiililaatat ja niiden jokaisten värien yhteispeli luo kauniin ja ainutlaatuisen ilmeen joka tilaan. Tämän malliston värimaailma vangitsee sekä luonnollisen että kirkkaan paletin. Harmaat tekstiililaatat löytyvät eri sävyissä, niitä on tarjolla modernia tunnelmaa kaivatessa. Lisäksi tarjolla on myös rohkeat punaiset, violetit ja elinvoimaisen vihreät tekstiililaatat. Tämän malliston värikkään viehätyksen tekstiililaatat ovat erinomainen valinta esimerkiksi lastenhuoneeseen niiden kirjon ansiosta. Tämä leikkisä kokoelma on suunniteltu parantamaan ja inspiroimaan mitä tahansa tilaa, sillä tekstiililaatat tuovat hellävaraisesti lisättyä tyyliä. Lisäksi nämä tekstiililaatat ja niiden irtonaisen asettelun ansiosta voit yhdistellä kaupallisia mattolaattoja ja luoda raita- ja ruutukuvioita sekä järjestää niitä uudelleen jos haluat! Räikeät ja kirjavat tekstiililaatat tuovat lattioillesi luovuutta, pehmeyttä ja lisämukavuutta. Tekstiililaatat eivät tuo luovuudellesi rajoja. 

Irtonaiset tekstiililaatat mahdollistavat nopean ja vaivattoman asennuksen

Interface - tekstiililaatat tarjoavat monia mukavuustekijöitä verrattuna perinteisiin mattorulliin. Ensinnäkin 50 x 50 cm:n kokonsa ansiosta nämä tekstiililaatat ovat erityisen helppoja kuljettaa.  Tekstiililaatat ovat myös helposti käsiteltäviä laattoja siirrettäessä ja asennettaessa. Superflor-tekstiililaatat asentaminen on erittäin nopea prosessi, koska ne ovat irtonaisesti asennettuja; kun olet kiinnittänyt kyseiset tekstiililaatat, itseliimautuva tausta tekee asennuksesta nopean ja yksinkertaisen! Laatat pysyvät paikoillaan erityisen Graphlar®-taustan ansiosta, mikä takaa tukevan ja luotettavan asennuksen. Koska tekstiililaatat eivät ole liimalla kiinnitetty alla olevaan lattiaan, voit järjestää ja vaihtaa yksittäisiä laattoja uudelleen ilman, että alkuperäistä lattiaa vahingoitetaan. Tee laatoilla lattiaasi kuvioita eri väreillä tai muuta huoneesi lattian väriä oman mielesi mukaan.

Tilaa Heugan kestävät tekstiililaatat Bricoflorilta

Heuga on edelläkävijä kehittäessään tapoja säästää ympäristöä ottamalla aktiivisesti käyttöön energiatehokkaita käytäntöjä mattolaattojensa valmistusprosessissa. Kaikki tuotantolaitokset Euroopassa toimivat 100-prosenttisesti vihreällä energialla, ja he ovat kehittäneet hyödyllisen teknologian, joka vähentää tuotantojätettä 80 prosenttia. Heuga ei siis tarjoa sinulle ainoastaan erittäin kestäviä tuotteita, vaan he tarjoavat myös tekstiililaatat, jotka ovat luotu ympäristöystävällisen yrityskäytännön pohjalta. Mitä muuta voisit toivoa? Tilaa Heuga Superflor -mallisto meiltä ja hyödy ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelustamme! Hyödynnä myös ilmaista näytepalveluamme ja tilaa tekstiililaatat näytteinä. Jos malliston tekstiililaatat ja niiden monet edut ovat vakuuttaneet sinut yhtä paljon kuin meidät, tutustu verkkokauppaan osoitteessa Bricoflor.fi! Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on vielä kysyttävää, jossa voimme auttaa sinua!