BRICOMonday: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOMONDAY" 28. marraskuuta!

Mustat tekstiililaatat – Tunnelmallinen tila

Mustat tekstiililaatat luovat todella aistillisen ja tyylikkään tilan, sekä hienovaraisen ylellisen tunnelm…

lue lisää

Mustat tekstiililaatat ovat moderni vaihtoehto

Mustaa pidetään usein jopa surullisena värinä, vaikka se onkin todella suosittu väri muotimaailmassa! Monet kuitenkin pelkäävät, että mustat sisustuselementit tekevät tilasta synkän ja epäviihtyisän, mutta tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Mustat tekstiililaatat tuovat tilaan upeaa dramatiikkaa, samalla kun ne tekevät huoneesta todella viihtyisän ja tyylikkään. Yhdistelemällä mustat tekstiililaatat vaaleisiin moderneihin huonekaluihin luot uskomattoman kontrastin, joka varmasti tekee vaikutuksen! Mustat tekstiililaatat sopivat myös täydellisesti tiloihin, joista halutaan hieman tunnelmallisemmat sekä rentouttavat. 

Jos pidät modernista sisustuksesta mustat tekstiililaatat toimivat todella upeana pohjana muulle sisustukselle. Musta pohja saa nimittäin kaikki muut sisustuselementin todella loistamaan! Mustat tekstiililaatat sopivat myös todella hyvin maskuliinisemmassa sisustuksessa. Tummat, tukevat puukalusteet näyttävät upeilta tämän lattiapäällysteen kanssa! Mustat tekstiililaatat tuovat tilaan pehmeän ja luonnollisen elementin, vaikka ne ovatkin tummia. Jos taas pidät hieman värikkäämmästä sisustuksesta, sinun ei myöskään tarvitse pelkää mustaa! Mustat lattialaatat tuovat upeasti esille kaikki muut värit sisustuksessa. Tummat lattiat ovat todella monipuolisia sekä tyylikkäitä!

Mustat tekstiililaatat kotiin ja liiketiloihin

Mustat tekstiililaatat sopivat sekä kodin huoneisiin että liiketiloihin. Verkkokauppamme tekstiililaatat on jaettu eri luokkiin, jotta löydät mustat tekstiililaatat, jotka sopivat sinun tarpeisiisi. Mustat tekstiililaatat ovat erinomainen vaihtoehto, jos haluat helpot ja tyylikkäät lattiat. Tekstiililaatat, jotka ovat tarkoitettuja koteihin ovat yleensä pehmeämpiä ja ylellisempiä. 

Mustat tekstiililaatat ovat mukavia ja tyylikkäitä

Tekstiililaatat tarjoavat monia uskomattomia etuja sekä kotiin että liiketiloihin. Niiden päällä on kiva kävellä, ne tuntuvat mukavilta jalkojen alla ja ne toimivat äänenvaimentajana! BRICOFLOR:in valikoimasta löydät varmasti sinulle sopivat ja oikean väriset tekstiililaatat. Niiden ainutlaatuinen valmistusprosessi takaa, että saat tilaasi kestävät, pehmeät ja joustavat mustat tekstiililaatat. 

Jos ympäristö on sinulle tärkeä, ilahdut myös kuullessasi, että monet valmistajat myös välittävät planeetastamme. He valmistavat tekstiililaattoja, joista monet voidaan kierrättää, ja jotka ovat valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Tekstiililaatat voivat siis olla todella ympäristöystävällinen lattiavaihtoehto!

Mustat tekstiililaatat ovat tietenkin tämän lisäksi todella kauniita, ja kiitos niiden monipuolisuuden voit luoda ihan oman näköisen lattian. Voit nimittäin yhdistellä eri värisiä tekstiililaattoja oman makusi mukaan. Nämä moduulilattiat toteuttavat kaikki visiosi ja tuovat tilaasi saman lämmön ja kotoisan tunteen kuin matot!

Mustat tekstiililaatat ovat helppoja asentaa ja ylläpitää

Lattioiden uusiminen voi usein tuntua todella työläältä ja hankalalta. Mustat tekstiililaatat ovat kuitenkin todella helppoja asentaa. Jos tulevaisuudessa haluat vaihtaa lattiat, ne ovat myös yhtä helppoja poistaa. Sinun ei myöskään tarvitse uusia koko lattiaa, jos jotain sattuu tapahtumaan yhdelle laatalle, vaan voit helposti vaihtaa ainoastaan sen. 

Jos valitset irralliset tekstiililaatat, sinun ei edes tarvitse käyttää liimaa asennuksessa. Suosittelemme kuitenkin liiman käyttämistä, jos asennat mustat tekstiililaatat suuriin tiloihin, joissa on paljon liikennettä. Se auttaa ne paikoillaan! 

Itsekiinnittyvät tekstiililaatat on myös helppo asentaa. Sinun tarvitsee vain poistaa suojakalvo laatasta ja kiinnittää se lattiaan. Nämä lattiat sopivat paremmin tiloihin, joissa on vähän liikennettä, kuten kodin huoneet. Itsekiinnittyvät mattolaatat ovat erittäin edullinen ja erinomainen korkealaatuinen ratkaisu, jos haluat uusia lattiasi. Näiden tekstiililaattojen liimakerros pitää niitä paikoillaan ja takaavat uskomattoman nopean ja helpon asennuksen. 

Huippuvalmistajien ylelliset mustat tekstiililaatat

BRICOFLOR:in valikoimasta löydät useiden eri huippuvalmistajien upeita mustia tekstiililaattoja sekä kodin huoneisiin, että liiketiloihin, kuten toimistoihin. Tutustu näiden uskomattomien valmistajien tuotteisiin verkkokaupassamme, ja löydä sinulle täydelliset mustat tekstiililaatat!

Schatex – Laadukkaat ja kauniit mustat tekstiililaatat

Schatex tarjoaa monia kauniita kokoelmia. Etsitpä sitten tekstiililaattoja omaan kotiisi tai ehkä toimistotilaan, löydät upeita vaihtoehtoja tämän valmistajan valikoimasta. Nämä mustat tekstiililaatat ovat myös todella korkealaatuisia! Schatex on valmistajana erittäin ympäristötietoinen, ja käyttää siksi ympäristöystävällisiä tuotantomenetelmiä.

Interface – Upeat mustat tekstiililaatat liiketiloihin

Interface on maailman johtava ekologisten lattiapäällysteiden valmistaja. Vaikka tuotemerkki ei enää valmista tekstiililaattoja koteihin, he tarjoavat edelleen upeita vaihtoehtoja liiketiloihin, kuten toimistoihin. Interface on tullut tunnetuksi kokeiluhalukkuudestaan ​​ja innovatiivisista lattiaratkaisuistaan. Tämä valmistaja on todella sitoutunut suojelemaan ympäristöämme ja pyrkii täysin kestäväksi yritykseksi.

Löydä uudet mustat tekstiililaatat BRICOFLOR:ilta nyt! 

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja löydä täydelliset mustat tekstiililaatat kotiisi tai liiketilaan. Jos sinun on vaikea päättää, suosittelemme, että käytät ilmaista näytepalveluamme, jotta voit nähdä miltä eri vaihtoehdot näyttävät todellisuudessa. Kun olet päättänyt mitkä mustat tekstiililaatat haluat, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme, joka takaa, että saat suosikkituotteesi parhaimpaan hintaan.

Jos tarvitset suuria määriä, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä meihin, ja annamme sinulle parhaimman mahdollisen tarjouksen. Asiantuntijamme ovat myös käytettävissäsi, jos sinulla on kysymyksiä tuotteistamma tai palveluistamme. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme. 

Plus icon lue lisää