Close icon

Balsan tekstiililaatat - Innovaatiota ja estetiikkaa jokapäiväiseen elämään

Onko uuden lattiapäällysteen aika, etkä vielä tiedä, mitä haluat? Tutustu nyt Balsanin tekstiililaattoihin ja koristele la…

lue lisää

Tuotteita ei löytynyt!

Muuta hakua ja yritä uudelleen. Jos et vieläkään löydä mitään sopivaa, käy kotisivulla ja kokeile joitakin bestsellereitämme!

1 - 0 | 0 Tuotteet

Valitse suosikkisi useista eri mallistosta ja suunnittele oma kotisi laadukkaalla lankamateriaalilla. Kotona modulaarinen lattia lumoaa eteiset, olohuoneet ja makuuhuoneet ja kutsuu sinut rentoutumaan. Tekstiililaatat ovat lämpimiä jaloillesi, ja toivottaa sinut tervetulleeksi kotoisalla ilmeellä. Etsitkö uutta lattiapäällystettä toimistoosi tai messuosastosi aluslattiaksi? Monilla eri mallistoilla on korkea kulutusluokka, minkä ansiosta tekstiililaatat voidaan asentaa jopa urakointitiloihin! Lue lisää tekstiililaattojen monista eduista nyt ja varmista suosikkimallistosi!

Voimakkaita värejä, upeita pintoja ja rajattomasti mahdollisuuksia - Balsan tekstiililaatat

Halusitpa sitten sisustaa oman olohuoneesi tai muuttaa toimistosi viihtyisämmäksi Balsanin lukuisilla mallistoilla kaikki vaihtoehdot ovat avoinna sinulle! Käytä voimakkaita värejä, kuten hienostuneita sinisiä, punaisia tai jopa vihreitä, tai pidä se klassisena mustilla, harmailla tai beigen sävyisillä tekstiililaatoilla! Lisäksi mallistot ilahduttavat tuftattujen silmukoiden ulkonäöllä, tiheillä ristikkäisillä silmukoilla tai pehmeillä veluuripinnoilla. Selaa vain tekstiililaatta valikoimaamme läpi ja löydä suosikkimallisi!

Balsan tekstiililaattojen suuri etu on kuitenkin niiden helppo asentaminen, joka mahdollistaa lähes loputtoman määrän mahdollisia yhdistelmiä. Koska tuotetta ei tarvitse liimata, se soveltuu erityisen hyvin erilaisten värien yhdistelemiseen ja mitä erilaisimpien ilmeiden kokeilemiseen. Yksittäisten laattojen vaihtaminen tai raita- tai ruutukuvioiden luominen on lastenleikkiä. Valtavan värivalikoiman ansiosta voit myös luoda villejä värisekoituksia tai merkitä huoneen tiettyjä alueita tyylikkäillä siirtymillä.

Balsan Boléro - Ainutlaatuinen väriskaala kotonasi

Jotta saisit edes pienen yleiskatsauksen suuresta valikoimastamme, esittelemme muutaman kokoelman tarkemmin! Esimerkiksi Balsan Boléro -tekstiililaatat sopivat erinomaisesti toimistoon, pieniin oleskelutiloihin ja omaan kotiin, ja niiden käyttöluokka on 32 kaupallisiin tiloihin ja käyttöluokka 23 asuintiloihin. Tässä mallistossa on pehmeä veluuripinta, ja mallistosta löydät kaikki sateenkaaren värit. Tilaa oranssin, punaisen, violetin, vaaleanpunaisen, sinisen tai vihreän eri sävyjä ja korosta harmaalla, mustalla, ruskealla tai beigellä ja luo oma yksilöllinen olohuoneesi!

Balsan Mezzo - Trendikkäät tekstiililaatat

Kun näet Balsan Mezzo -malliston, et voi enää olla ilman tyylitietoisia tekstiililaattoja, jotka sopivat jokaiseen tilaan laajan mallivalikoiman ansiosta. Olipa kyseessä sitten kotisi sisustus, hotellin aula tai toimistotila: Balsan Mezzo on katseenvangitsija missä tahansa tilassa! Näissä tekstiililaatoissa on poimutettu ja kirjava pinta, joka luo dynaamisen ja trendikkään tunnelman, joka sopii yhdistettynä mihin tahansa sisustustyyliin.

Balsan tekstiililaatat - Tekstiililaattojen hyödyt käytössä

Kunkin yksittäisen malliston esteettisen esittelyn lisäksi modulaariset lattiapäällysteet ovat erityisen miellyttäviä teknisten ominaisuuksiensa ansiosta. Jotta Balsan tekstiililaatat voidaan asentaa myös vilkkaasti liikennöidyille alueille, ne ovat paloturvallisia ja kehittävät vain vähän savua tulipalon sattuessa. Toisaalta lattianpäällysteen antistaattisen pinnan ansiosta voit asentaa laitteesi huoneeseen ongelmitta ja ilman käyttökatkoksia. Balsan tekstiililaatat omaavat hyvän reunan vahvuuden, joka takaa helpon ja tasaisen leikkaamisen, eikä ne haurastu käsittelyn aikana.

Useimmiten tekstiililaatat takaavat hyvän sisäilmaston, koska ne suodattavat ilmassa olevaa pölyä ja sitovat sen itseensä. Tämä jää alustalle, kunnes se puhdistetaan imuroimalla. Jotta tämä vaikutus säilyisi, sinun on imuroitava se säännöllisesti ja poistettava pöly. Tämän ominaisuuden vuoksi tekstiililaatat ovat optimaalinen vaihtoehto allergikoille, ja ne luovat myös yleisesti keskittyneen ja luovan ilmapiirin!

Toinen moduulilattian etu on, että se voidaan asentaa nopeasti ja irrallisena ilman liimausta. Näin säästät paitsi tarvikekustannuksia myös kalliita työntekijöitä! Balsanin tekstiililaatat ovat myös kooltaan helposti käsiteltäviä, joten voit kuljettaa tuotteen helposti korkeampiin kerroksiin. Lisäksi kokolattiamattoon verrattuna syntyy vähemmän leikkausjätteitä, sillä 50 x 50 cm:n kokoinen tekstiililaatta voidaan sovittaa tarkemmin huoneiden mittoihin!

Näin asennat Balsan tekstiililaatat nopeasti ja helposti

Se, että Balsan tekstiililaatat voidaan asentaa kokonaan ilman liimaa, johtuu niiden omasta painosta ja vahvistetusta taustasta, joka pitää tekstiililaatan tasaisena lattialla ilman, että se liukuu. Koska tekstiililaattoja ei liimata, voit nostaa tekstiililaatat ylös ja asettaa ne uudelleen ja uudelleen. Tämä seikka voi olla korvaamaton etu erityisesti messuilla. Toisaalta toimistossa tai olohuoneessa on ilahduttavaa, että voit helposti vaihtaa tai puhdistaa yksittäisiä laattoja!

Asennuksen onnistumisen varmistamiseksi on syytä pitää mielessä muutamia asioita. Anna tilauksesi ensin tuulettua ja tottua huoneeseen. Määritä sitten huoneen keskipiste ja aloita Balsan-tekstiililaattojen asentaminen siitä. Tämä mahdollistaa lattianpäällysteen tasaisen kohdistamisen. Työskentele sisältä ulospäin ja asenna moduulit vierekkäin. Sitten on vain leikattava seiniä vasten olevat Balsan tekstiililaatat sopiviksi. Huoneen koosta ja kuormituksesta riippuen suosittelemme näiden moduulien kiinnittämistä kaksipuolisella teipillä. Sitten voit kävellä lattiallasi heti asennuksen jälkeen!

Ympäristöystävälliset Balsan teskstiililaatat Ranskasta

Tunnetun valmistajan ideana ei ole ainoastaan luoda korkealaatuisia tuotteita, vaan myös välittää ja toteuttaa tärkeitä arvoja. Siksi Balsan on asettanut itselleen tehtäväksi olla tuottamatta enää jätettä ja pystyi toteuttamaan sen jo vuonna 2013! Esimerkiksi maanviljelijät käyttivät jätteitä lannoitteena yhteistyössä Ranskan metsätalouden tarkastusviraston kanssa, jotta mitään ei tarvitsisi heittää pois! Lisäksi tuottaja käyttää jopa osittain kierrätysmateriaalia ja käyttää vanhoja kalaverkkoja korkealaatuisen polyamidilangan valmistukseen. Osana ympäristöystävällistä missiota yritys täyttää myös erilaisten ympäristömerkkien, kuten GUT-, LEED- tai HQE-merkkien, vaatimukset.

Balsan tekstiililaatat nyt saatavilla BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Tutustu nyt Balsan-tekstiililaattojen värikkääseen maailmaan ja tilaa jo tänään luotetusta seinä- ja lattiapäällysteiden verkkokaupastasi. Hyödy monista palveluistamme ja tutustu esimerkiksi näytepalveluumme, jonka avulla saat mielekkään näytekappaleen kotiisi tarkasteltavaksi. Kun olet päättänyt valita tuotteen, saat valintasi parhaaseen hintaan todistetusti parhaan hintatakuun ansiosta. Jos taas haluatte tilata suurempia määriä, tarjousosastomme laatii teille mahdollisuuksien mukaan yksilöllisen tarjouksen, joka vastaa juuri teidän tarpeitanne. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käytännöllisellä yhteydenottolomakkeellamme! Odotamme jo innolla, että kuulemme sinusta!

Plus icon lue lisää