Close icon

ter Hürne Moods of Provence Collection – Tyylikkäät välimeren parketit

Ter Hürne Moods of provence Collection -malliston parketit ovat luotu eritoten välimeren tyyliin sopivaksi. N&au…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 6 | 6 Tuotteet

Autenttinen parkettimallisto

Ter Hürne Moods of Provence Collection -malliston tarjoamat parketit omaavat selkeän värilinjan. Löydät parketteja vaalean beigestä tumman ruskeaan. Lankut tulevat 2390 x 200 mm kokoisina ja sopivat erinomaisesti välimeren tyyliseen sisustukseen. Pyöristetyt reunat luovat optimaalisen liitoskohdan yksittäisten lankkujen välille. Malliston tammiparketit näyttävätkin sen ansiosta hyvin autenttisilta ja luovat kodikkaan ilmapiirin. Suosittelemme yhdistämään näihin lankkuihin muita puusta valmistettuja huonekaluja. Retrotyylisen sisustuksen luomiseen lankut sopivat mainiosti.

Ter Hürne tammiparketit – kestävä lattiapäällyste

Tämän malliston parketeilla on 3,5 mm paksu kulutuskerros ja puun luonnollinen pinta on käsitelty huolellisesti. Parketin käsittelyn ansiosta tammiparketissa solmut ja puut ovat hyvin läsnä. Mallisto sisältää yhteensä 11 parkettia, joiden pinnat ovat joko öljytty tai lakattu. Asiantuntijamme suosittelee, että jätät öljytyt parketit hiomatta käytön aikana. Hiomisen sijaan suositus on, että käsittelet parketin pinnan öljyllä 1-2 vuoden välein. Näin pystyt nauttimaan kauniista parketistasi pidempään ilman, että hiot parketin kulutuspintaa pois. Ter Hürne Moods of Provence Collection ”R06 Tammi” on malliston ainut lakattu parketti. Mattapintainen lakka suojaa parkettia ja tekee siitä helppo hoitoisen.

Ensiluokkainen ja ekologinen parketti

Ekologisuus ja asiakkaiden terveys ovat tärkeitä ominaisuuksia Ter Hürne lattia-asiantuntijalle. Ter Hürne on saanut lukuisia merkkejä ekologisuudesta, kuten eko-instituutiolta saatu ympäristömerkki. Tämä merkki osoittaa, että parketit ovat vähäpäästöisiä, eli terveellisiä huonetilan sisäilmalle. Valmistaja on sitoutunut kestävän kehityksen parantamiseen ja käyttää valmistuksessa vain kestävän metsätalouden puita. Jos ekologisuus ja luonnonvarojen huolellinen käyttö ovat sinulle tärkeitä ominaisuuksia, teet oikean valinnan valitsemalla tämän malliston parketin.

Helppo ja nopea asennus CLICKitEASY-järjestelmän avulla

3-kerroksinen parketti voidaan käden käänteessä kiinnittää kelluvaan asennukseen. Kiitos kuuluu patentoidun CLICKitEASY-järjestelmälle! Tämän liitäntätekniikan avulla napsautat parketit yksinkertaisesti toisiinsa kiinni, etkä tarvitse kalliita työkaluja ja vuosien kokemusta lattian asennuksesta. Suosittelemme asentamaan äänieristyksen ennen parketin kiinnittämistä, koska silloin kävelystä aiheutuva melu minimoidaan. Lisäksi voit asentaa parketit huoletta lattialämmityksen yhteyteen.

Tilaa Moods of Provence Collection parketit helposti verkkokaupastamme!

Luo välimeren tyylinen sisustus Moods of Provence Collection parketeilla. Verkkokaupastamme löydät tuotteet parhaaseen hintaan tarjoamamme paras hintatakuun ansiosta. Käytä meidän ilmaista näytepalveluamme ja lähetämme näytekappaleet suoraan kotiisi, jotta voit varmistua ostopäätöksestäsi. Jos kyseessä on isompi remontti ja tilaus, voimme tehdä sinulle yksilöllisen tarjouksen ja säästät kuluissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta! Palvelemme sinua mielellään. BRICOFLOR-tiimisi!

Plus icon lue lisää