Close icon

ter Hürne Grand Naturals Collection parketit -  tuo pala luontoa kotiisi

Ter Hürne Grand Naturals Collection -malliston parketit hehkuvat puun aitoutta. Parketit ovat nimenomaan valmistettu …

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 9 | 9 Tuotteet

Ter hürne tarjoaa laajan valikoiman värisävyjä

Ter Hürnen mallistosta löydät korkealaatuiset parkettilankut monipuolisissa värisävyissä. Mallisto sisältää yhteensä yhdeksän parkettia, jotka ovat valmistettu joko tammi- tai saksanpähkinä -puusta. Valikoima sisältää harmaan ja tummanruskean värisävyjen väliltä parketteja. Valitsemalla ”S08 Saksanpähkinä” -parketin luot huonetilaan lämpimän ja tyylikkään ilmapiirin. Varsinkin tumma parketti ja luonnollinen puun olemus loistavat tyylikkyyttä huonetilan sisustuksessa.

Luonnolliset parketit

Parketit ovat öljytty ja pehmeästi harjattu, mitkä korostavat parkettien luonnollista ulkonäköä. Mallisto tarjoaa parketteja, joissa solmut ja oksat ovat vähemmän esillä ja parketteja, joissa nämä ovat vahvasti läsnä. Voit siis valita kuinka luonnollisen näköisen parketin haluat kotiisi. Lankut tulevat 2190 x 162 mm ja 2390 x 200 mm kokoisina ja ovat sen vuoksi hyvin ajattoman näköinen lattiapäällyste.

Ympäristölle ja huonetilalle terveellisen parketit

Ter Hürne Grand Naturals Collection -malliston parketit ovat ekologisia ja vähäpäästöisiä, jonka ansiosta ne ovat terveellisiä huoneen sisäilmalle. Lisäksi parkettien valmistukseen käytetään vain kestävän metsätalouden puita, minkä ansiosta ter Hürne on saanut eko-instituutiolta ympäristömerkin. Ympäristöystävällisyys ja luonnonvarojen huolellinen käyttö ovatkin valmistajalle hyvin tärkeitä ominaisuuksia.

Malliston parketit ovat kestävä 100% luonnontuote. Voit luottaa malliston parketteihin, jotka tulevat 3,5 mm paksun kulutuskerroksen kanssa. Kulutuskerros sallii parkettien hiomisen kaksi kertaa käytön aikana, mutta suosittelemme hiomisen sijaan öljyämään parketit 1-2 vuoden välein. Näin nautit kauniista ja kestävästä parketistasi pidempään.

Parkettien nopea ja helppo asennus

Voit asentaa parketit, joko käyttäen liimaa tai kelluvan asennuksen tavoin. Yksinkertainen patentoitu CLICKitEASY-järjestelmä tekee parkettien asennuksesta todella helpon. Tämän liitäntätekniikan ansiosta sinun täytyy vain napsauttaa parkettilankut toisiinsa kiinni. Lisäksi parkettien asennus soveltuu mainiosti lattialämmityksen kanssa.

Tutustu Grand Naturals Collection -mallistoon BRICOFLOR verkkokaupassamme!

Löysitkö ter Hürne Grand Naturals Collection -mallistosta kotiisi sopivan parketin? Me tarjoamme parhaan hintatakuun, jonka ansiosta saat tuotteesi parhaimpaan hintaan. ”Made in Germany” -laadun lisäksi voit hyötyä palveluistamme, kuten ilmaisesta näytepalvelustamme. Voit siis tilata ilmaiset näytekappaleet jopa kahdeksasta tuotteesta suoraan kotiovellesi. Jos olet suunnittelemassa isompaa projektia, teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

 

Plus icon lue lisää