MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Base.59 parkettilattiat – Kaunis ja kestävä vaihtoehto

Base.59 tarjoaa valikoiman kauniita parkettilattioita. Nämä parkettilattiat antavat tilalle upean luonnollisen i…

lue lisää

Tuotteita ei löytynyt!

Muuta hakua ja yritä uudelleen. Jos et vieläkään löydä mitään sopivaa, käy kotisivulla ja kokeile joitakin bestsellereitämme!

1 - 0 | 0 Tuotteet

Base.59 parkettilattiat – Tee remontista helpompi

Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin huomata kesken remontin, että uudet parkettilattiat jumittuvat ovien alareunaan lattian liian korkean asennuskorkeuden takia. Kun näin tapahtuu, joko ovi on hiottava tai sinun on ostettava kokonaan uudet parkettilattiat. Tätä kaikki haluavat tietenkin välttää! Base.59:n parkettilattioilla sinun ei tarvitse huolehtia tästä ongelmasta! Tämän valmistajan parkettilattioiden paksuus on 11 mm, mikä voi helpottaa remonttia paljonkin.

Base.59:n parkettilattioita on saatavana yhdeksässä eri mallissa, sekä 1-sauvaisina sekä 3-sauvaisina. 3-sauvaiset parkettilattiat täyttävät huoneen energialla ja elämällä, kun taas klassiset 1-sauvaiset parkettilattiat antavat tilalle erittäin tyylikkään ilmeen. Base.59:n parkettilattioita löytyy vaaleissa sekä keskitummissa sävyissä, jotka säteilevät valoa ja harmoniaa. Tämän ansiosta nämä parkettilattiat sopivat kaikkiin erilaisiin sisustustyyleihin. Puun luonnollinen rakenne lisää kauniin elementin jokaiseen kotiin. Parketti on erinomainen lattiavaihtoehto, jos etsit laadukasta ja luonnollista lattiaa!

Base.59:n parkettilattiat ovat kauniita ja kestäviä

Jos etsit hieman vankempaa lattiaa kotiisi, voit valita yhden malleista, joiden paksuus on 14 mm. Näissä lattioissa on vahva 3 mm kulutuskerros, mikä antaa niille erinomaisen kestävyyden. Ne on myös suunniteltu näyttämään maalaismaisilta lankuilta, mikä antaa niille vielä luonnollisemman ilmeen erityisten yksityiskohtien ansiosta. 

Näitä Base.59:n parkettilattioita on saatavana keskitummissa ja tummanruskeissa sävyissä. Ne sopivat täydellisesti maalaismaiseen sisustukseen! Ne eivät ainoastaan näytä kauniilta - myös jalkasi saavat todella upean kokemuksen näiden parkettilattioiden erityisen pintakäsittelyn ansiosta.

Helpot parkettilattiat

Sinun ei tarvitse välttämättä palkata ammattilaista asentamaan uudet parkettilattiat. Nykyään yhä useammat yritykset valmistavat tuotteita käytännöllisillä lukkoponttijärjestelmillä, jotka helpottavat parkettilattioiden asentamista. Tämän tyyppisen parkettilattian asentaminen ei vaadi paljon kokemusta! Base.59:n parkettilattiat ovat myös varustettuja tällaisella lukkoponttijärjestelmällä - ClickTec. Tämän järjestelmän ansiosta yksittäiset levyt voidaan yhdistää vain pienellä vaivalla, mikä tarkoittaa, että uudet parkettilattiat voidaan asentaa nopeasti!

Kun asennat parkettilattiat uivana, sinun on myös asennettava eristematto niiden alle äänieristyksen vuoksi. Ennen kuin aloitat remontin ja parkettilattioiden asennuksen, suosittelemme, että tarkistat aluslattian pinnan ja varmistat, ettei siinä ole epäsäännöllisyyksiä. Parkettilattiaa asennettaessa on myös tärkeää pitää 15 mm: n etäisyys kaikista seinistä ja kiinteistä komponenteista, jotta lattiaan ei tule pullistumia.

Asenna parkettilattiat - Lisää vakautta liimalla

Jos haluat vakaammat parkettilattiat, voit käyttää liimaa lattiaa asentaessasi sen sijaan, että vain asetat sen uivana. Koska aluslattia ja lankut muodostavat pysyvän yhteyden kun käytät liimaa parkettilattioiden asennuksen yhteydessä, erillistä äänieristystä ei tarvita. Suosittelemme, että sijoitat rahasi sen sijaan lattialämmitykseen. Erinomaisen lämmönkestävyyden ansiosta parkettilattiat voidaan helposti yhdistää vesipohjaiseen lattialämmitykseen. Sinä ja jalkasi voitte nauttia mukavasta lämmöstä, joka tekee jokapäiväisestä elämästä vieläkin mukavamman!

Tutustu Base.59:n parkettilattioihin nyt BRICOFLOR:in verkkokaupassa!

Base.59:n parkettilattiat antavat kodillesi luonnollisen ja viehättävän ilmapiirin tinkimättä lattian toiminnallisuudesta. Jos haluat nähdä lattiat ennen kuin päätät, voit käyttää ilmaista näytepalveluamme! Oletko jo löytänyt täydelliset parkettilattiat kotiisi? Tilaa se helposti kotiin verkkokaupastamme vain muutamalla napsautuksella lyömättömään hintaan BRICOFLOR:in parhaan hintatakuun ansiosta.

Jos edessäsi on suuri remontti ja tarvitset suuria määriä, voit säästää vielä enemmän rahaa ottamalla meihin yhteyttä ja pyytämällä meiltä yksittäisen tarjouksen. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme ja palveluistamme, voit ottaa meihin yhteyttä helposti puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme. Asiantuntijamme auttavat mielellään!

Plus icon lue lisää