MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Gerflor Rigid Lock 30 "0008 Lovina" Image maximise icon
Gerflor Rigid Lock 30 "0008 Lovina" Image maximise icon
Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
  • 0,30 mm paksu kulutuskerros
  • Paloluokka Bfl-s1
  • Kierrätettävä
  • AC-luokat 23/31
35,95 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

29,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Gerflor Rigid Lock 30 "0008 Lovina"

Etsitkö vakaata ja kaunista lattiapäällystettä, jolla on erinomaisia ominaisuuksia? Siinä tapauksessa meillä on täydellinen vaihtoehto sinulle! Gerflor Rigid Lock 30 -mallisto tarjoaa käytännöllisellä lukkoponttijärjestelmällä varustettuja kestäviä lattianpäällysteitä, jotka tekevät asennusprosessista entistä helpomman. Innovatiivisen suunnittelunsa ansiosta jäykkä vinyyli antaa sinulle tukea ja vakautta jokapäiväisessä elämässä. Yksinkertaisen lukkoponttijärjestelmän ansiosta voit asentaa lattian itse ilman ammattilaisen apua.

Tällä lukkoponttivinyylillä on erittäin realistinen ja luonnollinen ulkonäkö. Kauniit puun ja kiven jäljitelmät on suunniteltu niin aidosti, että ne ensisilmäyksellä on vaikea erottaa optisista esikuvistaan. Pinnoite kuuluu paloluokkaan Bfl-s1, mikä tekee siitä erittäin turvallisen lattiavaihtoehdon. Vinyylillä on myös korkea valonkesto, joka estää väriä haalistumista ajan myötä (> 6).

Gerflor vinyylilattiat tarjoavat myös monia hienoja teknisiä ominaisuuksia. Jäykkä vinyyli, jonka kokonaispaksuus on vain 4,0 mm, on erityisen helppo asentaa, sillä sinun ei tarvitse hioa ovia ennen lattian kiinnittämistä. 0,30 mm paksu kulutuskerros suojaa kaunista lattiaa mahdollisilta naarmuilta ja vaurioilta. Tämä lukkoponttivinyyli kestää kovaakin käyttöä kotonasi (AC-luokat 23/31). Gerflor Rigid Lock 30 -mallisto on oikea valinta sinulle, jos etsit vakaata ja kestävää lattiaa kotiisi!

Tekniset tiedot
Arrow icon