Close icon

Violetit valokuvatapetit - Ylellinen väri, joka tekee tilastasi elegantin

Violetilla valokuvatapetilla voit tehdä huoneista kutsuvampia ja avoimempia. Violetilla teet tilasta persoonallisen, …

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 88 Tuotteet

Violetit valokuvatapetit: Luovuuden ja mielikuvituksen väri

Verkkokaupastamme löydät runsaan valikoiman violetteja valokuvatapetteja. Verkkokaupastamme löydät paljon erilaisia valokuvatapetteja, joissa on kukkia, maisemia ja luontoaiheita. Valokuvatapetit laventelilla toimivat missä tahansa huoneessa, sillä ne ovat kauniin vaalean lilana eivätkä näin riitele monien värien kanssa. Myös tulppaaneja, orkideoita ja orvokkeja sisältäviä valokuvatapetteja löydät valikoimastamme kauniissa violetin sävyssä. Kukkien lisäksi voit loihtia huoneisiisi suurkaupunkeja, kuten San Franciscon tai Lontoon, tai nauttia romanttisista auringonlaskuista ja kevyistä kesäilloista rannalla.

Luonnosta otettuja aiheita sisältävien valokuvatapettien lisäksi löydät valikoimastamme abstrakteja malleja, kuten violettia sumua tai violetteja geometrisiä tapetteja, jotka sopivat suoralinjaisiin sisätiloihin. Myös trendikkäät aiheet löytävät paikkansa valikoimastamme, kuten valokuvatapetit flamingoilla tai taivaanrannalla. Violetit valokuvatapetit eivät inspiroi vain kauniiden kuvien, vaan myös toiminnallisuuden ansiosta, sillä violetti voi rauhoittaa tilaa ja edistää keskittymistä.

Orvokit, syreenit ja tulppaanit: Vieoletit valokuvatapetit luontomotiiveilla

Loihdi kukkaniitty seinillesi ja koe lämmittävä kevätaurinko ympäri vuoden neljällä seinälläsi. Lukuisat kukkatapetit tuovat eloisan ja iloisen tunnelman tilaasi. Ruusuilla varustetulla valokuvatapetilla loihdit erityisen intohimoisen tunnelman, kun taas valokuvatapetit orkideoilla tuovat hieman aasialaista tunnelmaa. Laventeli tuo Provencen viehätyksen kotiisi, ja voikukkia sisältävä valokuvatapetti luo satumaisen ilmapiirin rentoutumiseen.

Kukkakuvioiden lisäksi löydät verkkokaupastamme myös valokuvatapetteja, joissa on maisema violetissa väripaletissa. Romanttiset metsät rehevine violetteine puiden latvoineen, auringonlaskut, valtameret ja Etelämeren saaret luovat herkän ja viihtyisän ympäristön violetin valon tunnelmissa.

Graafinen, lineaarinen ja geometrinen: Modernit violetit valokuvatapetit

Verkkokauppamme tarjoaa violetin valokuvatapetin moderniin ja lineaariseen sisustukseen. Valitse abstrakteja malleja, kuten valokuvatapetit, jotka temppuilevat silmilläsi ja hämmästyttävät sinua. Violetin värisissä valokuvatapeteissa voi kuitenkin olla myös hyvin trendikkäitä kuvioita ja havainnollistavia piirroksia, jotka sopivat erityisesti nuorekkaisiin sisätiloihin ja trendikkäisiin baareihin, kahviloihin ja bistroihin.

Erityisiä valokuvatapetteja ovat esimerkiksi valokuvatapetit Lontoon tai San Franciscon maisemalla. Niiden avulla luot ison kaupungin glamouria huoneeseesi. Päivä lähestyy loppuaan, ja kaupunki loistaa täydessä loistossaan. Violetit valokuvatapetit kaupungeilla, vangitsee juuri tämän jännittävän tunnelman ja tuo sen suoraan seinällesi.

Violetin valokuvatapetin kiinnittäminen

Koska useimmat valokuvatapetit ovat kuitukankaisia, niiden kiinnittäminen on lastenleikkiä, sillä voit kiinnittää liiman suoraan seinään. Lisäksi kuitukangastapetit tarjoavat joitakin etuja kunnossapidon kannalta sen kestävyyden ansiosta. Voit asentaa uuden violetin valokuvatapettisi myös kylpyhuoneeseen tai keittiöön, sillä se on vedenkestävä, ilmaa ja höyryä läpäisevä sekä tapetti säilyttää muotonsa. Lisäksi kuitukangastapetit ovat paloturvallisia, ja ne voidaan poistaa kuivana, jos päätät käyttää tulevaisuudessa toista verkkokauppamme tapettia. Jotkin valokuvatapetit voidaan tarvittaessa jopa puhdistaa kostealla liinalla.

Valokuvatapetin helppo asennus seinälle

Ennen kuin aloitat tapetoinnin, varmista, että seinät ovat mahdollisimman kuivat ja sileät. Ihannetapauksessa huoneenlämpötila tulisi pitää noin 20 °C:ssa täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Sinun olisi hyvä piirtää opasviivat lyijykynällä vatupassia hyödyntäen, jotta saat valokuvatapetin tarkasti haluamallasi tavalla.

Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja vältä paakkujen muodostumista. Kiinnitä huomiota siihen, suositteleeko uuden valokuvatapettisi valmistaja puskusaumausta vai päällekkäistä asennusta. Jos kyseessä on kuitukangastapetti, levitä liisteri mahdollisimman tasaisesti seinälle. Jos puolestaan päädyit valitsemaan paperista valmistetun valokuvatapetin, liota yksittäisiä kaistaleita liisterillä noin 5-10 minuuttia. Sen jälkeen sivele tapettikaistale seinälle ylhäältä alaspäin tapettiharjalla.

Mahdollisia aukkoja ja ilmakuplia voi tasoittaa saumausrullalla ja ylimääräinen liisteri kannattaa pyyhkiä nopeasti pois. Jos tapetti on liian suuri seinälle, voit leikata ylimääräiset osat siististi pois seinän reunasta, kun tapetti on seinällä.

Violetit valokuvatapetit tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät useita valokuvatapetteja kaikissa kuviteltavissa olevissa violetin sävyissä ja useilta tunnetuilta valmistajilta. Esimerkiksi moderni tuotemerkki Walls by Patel inspiroi graafisen suunnittelijan ja tekstiilisuunnittelijan raikkaan innovatiivisilla malleilla. Livingwalls vakuuttaa puolestaan erittäin trendikkäillä valokuvatapeteilla, joista löytyy jotain jokaiseen tyyliin.

Tilaa violetit valokuvatapetit kätevästi netistä

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman violetteja valokuvatapetteja tunnetuilta valmistajilta ja voit hyötyä useista palveluista. Parhaan hintatakuun ansiosta saat laadukkaita ja kauniita valokuvatapetteja edullisesti. Jos suunnittelet suurempaa remonttia ja tarvitset enemmän tapetteja, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen ilmoittamalla haluamasi tapetin ja tarvittavan määrän.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta, jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia. Autamme sinua mielellämme ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää