Close icon

Valkoiset valokuvatapetit - Klassinen ja kaunis valinta

Valkoinen on erinomainen värivalinta, jos haluat luoda avoimen ja valoisan tilan. Upeat valkoiset valokuvatapetit my&…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 108 Tuotteet

Valkoiset valokuvatapetit – Monipuolinen valinta

Valkoinen on todella neutraali värivaihtoehto, joka sopii kaikkien muiden värien kanssa. Tämän takia myös valkoiset valokuvatapetit ovat monipuolinen valinta. Ne voidaan helposti yhdistää olemassa olevaan sisustukseen, mutta jos joskus tulevaisuudessa haluat uusia sisustusta ne sopivat varmasti myös uusiin elementteihin. BRICOFLOR:in laajasta valikoimasta löydät upeita valkoisia valokuvatapetteja mahtavilla motiiveilla. Löydät aivan varmasti juuri ne valkoiset valokuvatapetit, jotka heijastavat omaa makuasi ja persoonallisuuttasi. Valkoiset valokuvatapetit sopivat tietenkin myös erinomaisesti moderniin ja minimalistiseen tilaan. Ne ovat todella oivallisia, jos huoneeseen halutaan luoda lisää syvyyttä tai jos tilaan kaivataan jokin näyttävä, mutta hillitty sisustuselementti.

Valkoiset valokuvatapetit luonnolliseen kotiin

Valkoista voidaan usein pitää hieman steriilinä ja tylsänä värinä, mutta tämä ei todellakaan pidä paikkaansa. Jos pidät kotoisasta, maalaismaisesta tai romanttisesta tyylistä löydät valikoimastamme ihastuttavia valkoisia valokuvatapetteja, jotka jäljittelevät esimerkiksi lankkuja. Nämä valkoiset valokuvatapetit puumotiivilla luovat todella kodikkaan ja viihtyisän tilan.

Valkoiset valokuvatapetit moderniin kotiin

Marmori on vuosi vuoden jälkeen todella suosittua sisustusmaailmassa. Se on tietenkin ymmärrettävää, sillä tämä luonnonkivi sopii mihin tahansa sisustukseen ja on erittäin modernin näköinen, mutta samalla luonnollinen. Tämän lisäksi marmori näyttää uskomattoman tyylikkäältä. Aivan upeat valkoiset valokuvatapetit marmorilla ovat oiva valinta, jos kaipaat jotain luonnollista moderniin kotiin.

Valkoiset valokuvatapetit ja eri materiaalit

Kun tilaat uudet valkoiset valokuvatapetit verkkokaupastamme, sinun kannattaa huomioida, että ne ovat erikokoisia ja niiden formaatti voi vaihdella. Kannattaa myös miettiä, mihin keskeinen motiivi tulisi sijoittaa tilaasi, sillä valokuvatapetit voidaan ripustaa myös esimerkiksi viistoihin kattoihin.

Suurin osa valikoimamme valokuvatapeteista ovat valmistettu kuitukankaasta. Nämä kuitukangastapetit ovat täydellinen ratkaisu kylpyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin. Kuitukangastapetit ovat todella kestäviä sekä vedenkestäviä! Ne omaavat hienoja ominaisuuksia, jotka takaavat tyytyväisyytesi sekä turvallisuutesi. Kuitukangastapeteissa on myös usein palonestoaineita, eli paloriski on pienempi. Kuitukangastapettien ripustaminen sekä poistaminen on todella helppoa ja nopeaa. Ripustettaessasi kuitukangastapetit, voit nimittäin levittää liiman suoraan seinälle. Jos päätät joskus tulevaisuudessa, että haluat jonkun toisen valokuvatapetin valikoimastamme, vanhat kuitukangastapetit voidaan helposti poistaa. Jotkut valmistajat voivat jopa käyttää vanhan tapetin uudelleen!

Jos taas haluat tehdä tapetoinnin todella helpoksi itsellesi, suosittelemme, että tutustut itsekiinnittyviin tapetteihin. Meiltä löydät myös upeita paperisia tapetteja, jotka ovat todella edullinen vaihtoehto.

Ripusta uudet valkoiset valokuvatapetit oikein

Kun ripustat valkoiset valokuvatapetit , sinun tulee seurata muutamia ohjeita turvallisuuden ja täydellisen lopputuloksen takaamiseksi. Ensin on varmistettava että pinta johon valokuvatapetti ripustetaan, on kuiva ja tasainen. Pinnan tulee myös olla kestävä ja imukykyinen. Mikäli seinässä on epätasaisuuksia, ne tulisi täyttää täyteaineella ja tasoittaa. Jotta tulos olisi paras mahdollinen, huoneenlämmön tulisi olla noin 20°C kun valokuvatapetit ripustetaan.  Ennen ripustamista suosittelemme myös että piirrät ohuet pystysuorat suuntaviivat. Piirrä ensimmäinen viiva seinän keskelle, ja tämän jälkeen voit piirtää samanlaisia viivoja keskiviivan molemmin puolin tasaisin välein. Vesivaaka ja mittanauha ovat tärkeitä apuvälineitä tähän! 

Mikäli olet valinnut kuitukangastapetin, liima levitetään suoraan seinälle. Kun ripustat paperisen valokuvatapetin, liima on levitettävä tapetin kääntöpuolelle, jonka jälkeen sitä on liotettava noin 5-10 minuuttia. 

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja vältä kokkareita, jotka voivat näkyä lopputuloksessa.
  2. Levitä liima seinälle, johon tapetti ripustetaan, mahdollisimman tasaisesti. Älä levitä liimaa heti koko seinälle, sillä silloin se kuivuu ennen kuin ehdit ripustaa tapetin.
  3. Aseta ensimmäinen tapettivuota seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista että ripustat oikean vuodan, ja että se ripustetaan oikein. Ensimmäinen vuota on erittäin tärkeä, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita tapettia harjaamalla se tapettiharjalla tai -sienellä. Harjausliike tulee tehdä ylhäältä alas.
  5. Ylimääräisen tapettiliiman voi sitten pyyhkiä pois kostealla sienellä.
  6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.
  7. Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Jätä sitten tapetti kuivumaan.

Valkoiset valokuvatapetit parhailta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät varmasti sinulle täydelliset valkoiset valokuvatapetit huippuvalmistajilta! Pidit sitten tyylikkäästä, modernista tai uniikimmasta tyylistä, löydät etsimäsi meiltä. BRICOFLOR:in valikoimassa on kansainvälisesti tunnettujen valmistajien huippulaadukkaita valokuvatapetteja, jotka täyttävät kaikki sisustusunelmasi. A.S. Création on yksi maailman parhaista tapettivalmistajista, ja merkin valkoiset valokuvatapetit tekevät todella vaikutuksen. Livingwalls on nuori valmistaja ja tarjoaa puolestaan todella moderneja ja uniikkeja vaihtoehtoja.

A.S. Création: Uskomattoman korkealaatuiset valokuvatapetit

Tunnetun valmistajan A.S. Créationin korkealaatuiset valkoiset valokuvatapetit tarjoavat jotakin jokaiseen tyyliin ja huoneeseen. Tämä Gummersbachissa toimiva saksalainen valmistaja on jo vuosien ajan tehnyt korkealaatuisia sekä ainutlaatuisia malleja, jotka eivät jätä mitään toivomisen varaa. Tämä lisäksi A.S. Création pitää kestävää tuotantoa erittäin tärkeänä. Huippulaadukkaat tapetit on valmistettu nykyaikaisilla ja innovatiivisilla tuotantoprosesseilla. 

Livingwallsin modernit valkoiset valokuvatapetit

Myös Livingwallsin valkoiset valokuvatapetit valmistetaan ympäristöystävällisellä tavalla. Livingwalls on nuori valmistaja, joka tarjoaa uskomattomia valokuvatapetteja. Merkin valkoiset valokuvatapetit tekevät vaikutuksen ainutlaatuisella muotoilullaan sekä tyylikkyydellään.

Osta raikkaat valkoiset valokuvatapetit verkkokaupastamme nyt!

Suunnitteletko sisustuksesi päivittämistä tai kenties isompaakin remonttia, mutta et vielä tiedä mitä haluat tehdä seinille? Siinä tapauksessa valkoiset valokuvatapetit voivat olla juuri oikea ratkaisu sinulle! Valkoiset valokuvatapetit tuovat raikkautta ja valoa, ja sopivat kaikkiin erilaisiin tiloihin. Tutustu valikoimaamme valokuvatapetteja ja valitse henkilökohtaiset suosikkisi.

Kun olet tehnyt päätöksesi, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme tilauksesi yhteydessä. Jos suunnittelet isompaa remonttihanketta, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikessa, aina tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin, joten älä epäröi olla meihin yhteydessä meihin, jos joku mietityttää! Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme, asiantuntijatiimimme on täällä sinua varten. Tilaa uusi tapettisi nyt, odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää