BRICOMonday: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOMONDAY" 28. marraskuuta!

Vaaleanpunaiset valokuvatapetit - Luo rauhallinen ja harmooninen tunnelma

Vaaleanpunaisella valokuvatapetilla on rauhoittava ja herkkä kosketus. Vaaleanpunaisessa yhdistyvät hillitty val…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 163 Tuotteet

Vaaleanpunaiset valokuvatapetit - Näe sisustus ruusunväristen lasien läpi

Vaaleanpunaisella valokuvatapetilla on erityisen rauhoittava vaikutus, ja siksi se sopii luonnollisesti erinomaisesti vauvan- tai lastenhuoneeseen. Valokuvatapetit vauvan huoneeseen ovat usein vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen herkissä sävyissä, mikä takaa rauhalliset yöt ja rakastavan ilmapiirin. Vaaleanpunainen valokuvatapetti ei kuitenkaan ole vain tyylikästä seinäsuunnittelua pienimmille, sillä vaaleanpunainen näyttää eriltä riippuen muusta värimaailmasta, joten siihen voidaan asettaa hyvin muodikkaita korostuksia.

Verkkokaupastamme löydät pääasiassa vaaleanpunaisia valokuvatapetteja, joissa on kukkia tai abstrakteja kuvioita. Osassa on myös glitteriä tai 3D-ilme. Voikukat, tulppaanit, ruusut ja orkideat luovat romanttisen tunnelman, kun taas kirsikankukat tuovat hienovaraista aasialaista tunnelmaa. Nykyaikaisia korostuksia asettavat myös valokuvatapetit flamingoilla tai marmorin näköinen valokuvatapetti.

Kukkien loistoa: Vaaleanpunaiset valokuvatapetit

Herkät kukat, rehevät kukkakimput ja romanttiset maisemakuvat - verkkokaupastamme löydät vaaleanpunaisia valokuvatapetteja, joissa on maisemia tai luontoaiheita. Valokuvatapetit voikukilla luo kevyen tunnelman, kun taas kirsikankukat ja orkideat tuovat hillittyä aasialaista tunnelmaa. Valokuvatapetit ruusuilla lisää intohimoa ja tulppaanit tuovat kevään kotiisi.

Kukkatapettien lisäksi löydät verkkokaupastamme myös valokuvatapetit maisemalla -kategorian, jossa löytyy tapetteja vaaleanpunaisen eri sävyissä, kuten kirkkaan pinkistä ja vanhasta vaaleanpunaisesta violettiin, vaaleanpunaiseen ja munakoisoon. Kävele läpi puiden reunustaman kadun, jonka puiden latvat ovat rehevän vaaleanpunaiset. Yksinkertaisemmat mallit, joissa on sumuisia metsämaisemia, luovat levollisen ja rennon tunnelman, joka on täynnä harmoniaa.

Modernit valokuvatapetit vaaleanpunaisina

Vaaleanpunaiset valokuvatapetit ei kuitenkaan näytä pelkästään ihastuttavalta ja romanttiselta, vaan se voi myös sopia hyvin moderniin sisustukseen tai antaa viimeisen silauksen urbaaniin sisustukseen. Vaaleanpunaisella värillä voidaan saada aikaan erilaista tunnelmaa riippuen ympäröivästä väriskaalasta. Yhdistä esimerkiksi vaaleanpunainen valokuvatapetti mustiin ja harmaisiin yksityiskohtiin, ja näin luot nuorekkaan ja tyylikkään ilmeen. Rohkeammat väriyhdistelmät luovat myös trendikkään sisustuksen, jossa voit lisätä persoonallisen kosketuksesi oman maun mukaan.

Abstraktit yksityiskohdat luovat nuorekkaan ja dynaamisen tunnelman, ja erilaiset eksoottiset mallit luovat lämpimän ja hienon kuvan. Löydät esimerkiksi valokuvatapetit palmuilla tai graafisia muotoiluja trendikkäistä aiheista. Aidon näköiset valokuvatapetit marmorilla tai ikkunoilla sopivat erinomaisesti kahviloihin, baareihin tai ravintoloihin luomaan viihtyisää ja trendikästä tunnelmaa.

Vaaleanpunainen ja vankka: Valokuvatapetit jokaiseen huoneeseen

Koska useimmat valokuvatapetit ovat kuitukankaisia, valokuvatapetit sopivat jokaiseen huoneeseen. Voit käyttää vaaleanpunaista valokuvatapettia myös kylpyhuoneessa tai keittiössä, sillä se on mittasuhteiltaan vakaa, vedenkestävä sekä ilman ja höyryn läpäisevä. Jotkin verkkokauppamme tapeteista voidaan tarvittaessa jopa puhdistaa helposti kostealla liinalla. Lisäksi kuitukangastapetit ovat paloturvallisia, erittäin helppoja asentaa ja ne voidaan myös poistaa helposti kuivina.

Kun ostat uuden valokuvatapetin, kiinnitä huomiota siihen, mihin haluat sijoittaa sen. Valokuvatapetti voidaan sijoittaa myös kulman ympärille, kaltevaan tai tasaiseen kattoon. Seinät kannattaa mitata tarkasti, sillä verkkokaupastamme saat valokuvatapetteja eri kokoisina.

Vaaleanpunaiset valokuvatapetit on helppo asentaa seinälle

Ennen kuin aloitat tapetoinnin, varmista, että seinät ovat kuivat ja sileät, sillä valokuvatapetit voivat kompensoida vain pieniä epätasaisuuksia. Koska valokuvatapeteissa on usein suurikokoinen kuva, kannattaa miettiä, mihin keskipiste asetetaan. Voit käyttää lyijykynää ja vatupassia hahmotellessasi seinään kaistaleiden opasviivoja.

Paperitapettien kohdalla tapettia on liotettava liisterissä noin 5-10 minuuttia etukäteen. Kiinnitä huomiota siihen, suositteleeko valmistaja puskusaumausta vai päällekkäistä asennusta. Kun kyseessä on kuitukangastapetti, levitä liisteri mahdollisimman tasaisesti seinälle ja sivele tapettikaistale seinälle tapettiharjalla.

Jos tapettiin muodostuu aukkoja tai ilmakuplia, voit tasoittaa ne saumausrullalla. Pyyhi ylimääräinen liisteri nopeasti pois tapetilta.

Vaaleanpunaiset valokuvatapetit tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät vaaleanpunaisia valokuvatapetteja kaikissa kuviteltavissa olevissa variaatioissa ja värisävyissä. Olipa kyse sitten vauvan huoneesta, lastenhuoneesta, olohuoneen tai makuuhuoneen valokuvatapetista - lukuisat valmistajat inspiroivat romanttisilla yksityiskohdilla, trendikkäillä kuvioilla ja tyylikkäillä malleilla. Verkkokaupastamme löydät  Livingwalls ja Walls by Patel kaltaisia merkkejä, jotka tarjoavat epätavallisia teemoja ja trendikkäitä korostuksia.

Tilaa vaaleanpunaiset valokuvatapetit netistä!

Valitse oma vaaleanpunainen valokuvatapettisi ja hyödy verkkokauppamme palveluista ostaessasi. Voit saada edullisia, mutta laadukkaita valokuvatapetteja kauniissa malleissa parhaaseen hintaan parhaan hintatakuumme ansiosta.

Jos suunnittelet suurempaa remonttia, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen, jossa ilmoitat haluamasi tapetin sekä tarvittavan tapettimäärän, ja me laadimme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Onko sinulla kysymyksiä, toiveita tai ehdotuksia? Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Neuvomme sinua mielellämme vaaleanpunaisista valokuvatapeteista ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää