Siniset valokuvatapetit – Meren syvyys ja taivaan vapaus

Siniset valokuvatapetit luovat erittäin rennon ja rauhoittavan tunnelman. Sininen väri antaa huoneelle syvyyden …

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 310 Tuotteet

Siniset valokuvatapetit – Monipuolinen vaihtoehto

Sinisellä värillä on tärkeä rooli väripsykologiassa. Siniset valokuvatapetit soveltuvat erityisen hyvin makuuhuoneisiin, sillä niillä on värinsä ansiosta rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Tämä voi auttaa sinua saamaan terveellisen ja rauhallisen unen! Siniset valokuvatapetit sopivat tietenkin yhtä hyvin muihin huoneisiin myös monipuolisuutensa ansiosta. Sininen väri on esimerkiksi ihanteellinen kylpyhuoneissa, ja siniset valokuvatapetit merimotiiveilla tuovat ihanan tunnelman tähän tilaan. Siniset valokuvatapetit voivat myös saada pienemmän huoneen näyttämään suuremmalta ja korkeammalta! 

Siniset valokuvatapetit eri motiiveilla

Monet yhdistävät sinisen värin meren syvyyksiin, horisonttiin tai taivaaseen. Verkkokaupastamme löydät lukuisia sinisiä valokuvatapetteja, joita koristavat muun muassa kauniit maisemat, pilvet ja hiekkarannat. Klassinen ja erittäin suosittu vaihtoehto ovat valokuvatapetit ranta/ merimotiivilla. Niitä koristelevat meret, rannat, palmut ja kirkkaat kimaltelevat siniset sävyt antavat huoneelle upean tunnelman. Nämä tapetit sopivat todella hyvin kylpyhuoneisiin, minne ne luovat ihanan lomatunnelman.

Jos pidät enemmän viileistä leveysasteista, valokuvatapetit maisemilla voivat olla sinulle täydellinen vaihtoehto. Ne tuovat romanttiset maisemat vuorilla, metsillä ja järvillä kotiisi! Tai ehkä haluat sukeltaa merten syvyyksiin? Siinä tapauksessa valokuvatapetit merenalaisella maailmalla voivat olla sinua varten! 

Jos pidät yksinkertaisemmasta tyylistä, siniset valokuvatapetit kirkkailla vesimotiiveilla, kuten kastepisaroilla, ovat tutustumisen arvoisia. Nämä tapetit näyttävät kauniilta ja raikkaalta, ja ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi keittiöön tai ruokasaliin. Siniset valokuvatapetit taivasmotiiveilla ovat myös erittäin kevyitä ja raikkaita, mikä takaa makeat unet makuuhuoneessa ja erittäin rauhoittavan tunnelman kodin muihin huoneisiin.

Kristallinkirkkaat siniset valokuvatapetit

Merellisten ja eksoottisten motiivien lisäksi löydät myös erittäin tyylikkäitä ja yksinkertaisia sinisiä valokuvatapetteja verkkokaupastamme. Siniset valokuvatapetit marmorilla tuovat hienostuneen, mutta luonnollisen tunnelman huoneeseen. Ne sopivat upeasti moderniin sisustukseen ja yksinkertaisiin kalusteisiin. Turkoosin värinen luonnollinen valokuvatapetti näyttää esimerkiksi upealta kultaisten yksityiskohtien kanssa! 

Tummansininen näyttää puolestaan erittäin tyylikkäältä, ja sopii erityisen hyvin tiloihin, joissa tuntee historian läsnäolon ja jotka on sisustettu ylellisillä huonekaluilla. Esimerkiksi barokkitapetit ovat erittäin kauniita tummansinisinä. Vaalean sävyiset siniset valokuvatapetit sopivat puolestaan todella hyvin skandinaaviseen ja minimalistiseen sisustukseen, jossa on käytetty kevyitä tekstiileitä ja luonnonmateriaaleja.

Siniset valokuvatapetit eri materiaaleissa

Verkkokaupastamme löydät sinisiä valokuvatapetteja useissa eri materiaaleissa. Suurin osa näistä ovat kuitenkin kuitukangastapetteja, jotka ovat erittäin helppoja ripustaa ja ne voidaan myös yleensä puhdistaa helposti kostealla liinalla. Valikoimastamme löydät kuitenkin myös muutamia paperitapetteja, joille on ominaista edullinen hinta sekä ympäristöystävällisyys. Jos etsit todella helppoa vaihtoehtoa, itsekiinnittyvät valokuvatapetit voivat olla oikea valinta sinulle. 

 Valokuvatapetit kuitukankaasta ovat todella kestäviä, sekä erittäin helppoja ripustaa. Liima voidaan nimittäin levittää suoraan seinälle, mikä helpottaa ripustamista todella paljon. Sen lisäksi nämä siniset valokuvatapetit sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin, mikä tarkoittaa, että voit ripustaa ihanat siniset valokuvatapetit keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi. 

Kuitukangastapetit eivät myöskään ole helposti syttyviä ja jotkut valmistajat voivat jopa kierrättää vanhat tapetit ja käyttää ne uudelleen. Jos joskus tulevaisuudessa päätätkin ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme, nämä siniset valokuvatapetit ovat todella helppoja poistaa! Monet valokuvatapetit, jotka löydät valikoimastamme, eivät jätä jäämiä tai jälkiä, kun ne poistetaan oikein. Tämä tekee tapettien vaihtamisesta todella helpon ja voit vaivatta uudistaa sisustusta! 

Näin ripustat siniset valokuvatapetit oikein

Eri materiaaleista valmistetut siniset valokuvatapetit ripustetaan hieman eri tavoilla. Itsekiinnittyvän tapetin ripustus on aika itsestään selvää; sinun tarvitsee vain irrottaa suojakalvo vähitellen ja kiinnittää tapetti seinään tai oveen mahdollisimman tasaisesti. Huomaa kuitenkin, että tapettimallista riippuen, sitä ei ehkä enää voida siirtää, kun se on kiinnitetty. On myös todella tärkeää varmistaa, että seinän pinta on mahdollisimman tasainen ja puhdas ennen kuin aloitat tapetoinnin!  Kun ripustat paperitapetteja, sinun on liotettava yksittäisiä tapettivuotia noin 5-10 minuuttia liimassa. 

Jos olet valinnut kuitukangastapetin voit levittää liiman suoraan seinälle. Ensin on kuitenkin myös tässä tapauksessa varmistettava, että pinta johon valokuvatapetti kiinnitetään, on kuiva ja tasainen. Pinnan tulee myös olla kestävä ja imukykyinen. Mikäli seinässä on epätasaisuuksia, ne tulisi täyttää täyteaineella ja tasoittaa. Ennen ripustamista suosittelemme myös että piirrät ohuet pystysuorat suuntaviivat lyijykynällä. Piirrä ensimmäinen viiva seinän keskelle, ja tämän jälkeen voit piirtää samanlaisia viivoja keskiviivan molemmin puolin tasaisin välein. Vesivaaka ja mittanauha ovat tärkeitä apuvälineitä tähän! Jotta tulos olisi paras mahdollinen, huoneenlämmön tulisi olla noin 20°C kun siniset valokuvatapetit ripustetaan.  

Tämän jälkeen voit sekoittaa tapettiliiman ohjeiden mukaan, mutta yritä välttää kokkareiden muodostumista! Levitä sitten riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Sinun ei kuitenkaan kannata levittää liimaa koko seinään kerralla, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti.  

Ota tämän jälkeen ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat tapetoinnin. On tärkeää, että ensimmäinen vuota asetetaan ja ripustetaan oikein, jotta motiivi ja lopputulos on täydellinen. Sitten voit tasoittaa vuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai -sienellä. Muista myös pyyhkiä ylimääräinen liima pois. Tämän voit tehdä kostealla sienellä. Jatka tämän jälkeen samalla tavalla, kunnes olet saanut koko tapetin seinälle. Varmista kuitenkin koko ajan, että motiivi asetetaan oikein!  Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. 

Kauniit siniset valokuvatapetit parhailta valmistajilta 

 Verkkokaupastamme löydät uskomattoman kauniita valokuvatapetteja maailman parhailta valmistajilta. Näiden valmistajien siniset valokuvatapetit tekevät kaikkiin vaikutuksen! BRICOFLOR:in valikoimasta löydät esimerkiksi A.S. Créationin uskomattoman kauniita valokuvatapetteja. Merkin valikoimasta jokainen löytää varmasti itselleen täydelliset siniset valokuvatapetit. A.S. Création on tunnettu korkeasta laadustaan kansainvälisesti. 

Myös Livingwallsin siniset valokuvatapetit ovat erittäin laadukkaita. Moderni Livingwalls valmistaa todella moderneja ja tyylikkäitä malleja, jotka tekevät vaikutuksen innovatiivisella ja ainutlaatuisella muotoilullaan.

Osta uudet siniset valokuvatapetit helposti ja nopeasti verkkokaupastamme

BRICOFLOR:in verkkokaupasta voit tilata nopeasti ja edullisesti useita kauniita, moderneja tapetteja. Paras hintatakuumme takaa, että saat laadukkaat siniset valokuvatapetit parhaaseen hintaan. Jos suunnittelet isompaa remonttia ja tarvitset suuria määriä, sinun kannattaa ottaa yhteyttä meihin ja pyytää yksittäistä tarjousta. Jos sinulla on kysymyksiä tai toiveita, ystävälliset ja pätevät asiantuntijamme auttavat sinua mielellään! Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Tilaa nyt uudet kauniit valokuvatapetit BRICOFLOR:ilta!

Plus icon lue lisää