Close icon

Mustavalkoiset valokuvatapetit – Uniikit motiivit klassisella viehätyksellä

Mustavalkoiset valokuvatapetit näyttävät hyvin klassisilta, vaikka niitä koristelevat uniikit motiivit…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
In stock:
178 rullaa
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 128 Tuotteet

Mustavalkoiset valokuvatapetit – Klassinen väriyhdistelmä 

Mustan ja valkoisen väriyhdistelmä on ehdoton klassikko, joka ei koskaan mene muodista. Mustavalkoiset tapetit sopivat kaikkiin sisustustyyleihin, ja ne inspiroivat juuri monipuolisuudellaan! Valikoimastamme löydät hyvin tummia mustavalkoisia valokuvatapetteja, mutta myös malleja, jotka ovat pääasiassa valkoisia. Mustavalkoiset valokuvatapetit tuovat aina huoneeseen klassisen tunnelman, ripauksen eleganssia sekä modernisuutta. 

Mustavalkoiset valokuvatapetit sopivat erityisen hyvin moderneihin ja minimalistisiin kalusteisiin. Puhdas ja selkeä tyyli voidaan toteuttaa ensisijaisesti valkoisilla ja mustilla kalusteilla sekä kauniilla metallielementeillä. Mustavalkoiset valokuvatapetit sopivat myös erinomaisesti teolliseen sisustustyyliin. Jos et halua luopua kaikesta värikkäästä sisustuksessasi, mustavalkoiset tapetit näyttävät upeilta yhdistettynä muutamaan väripilkkuun. Esimerkiksi punaiset, keltaiset ja vihreät sisustuselementit näyttävät upeilta mustavalkoisten tapettien kanssa! Jos moderni sisustus ei ole aivan omaa tyyliäsi, mustavalkoiset tapetit sopivat myös kauniisti vanhempien huonekalujen kanssa. 

Mustavalkoiset valokuvatapetit maisemilla

Mustavalkoiset valokuvatapetit voivat tuoda uskomattomia maisemia kotiisi. Valokuvatapetit maisemilla takaavat jokaiseen huoneeseen rennon ja rauhallisen ilmapiirin. Talvimaisemat, rauhoittavat metsät ja mustavalkoiset vuoristomaisemat tuovat luonnon rauhoittavan vaikutuksen kotiisi. Mustavalkoiset valokuvatapetit maisemilla, joita koristelevat esimerkiksi kaunis ranta tai auringonlasku, tuovat upean kontrastin tilaan.  

Mustavalkoiset valokuvatapetit kukilla – Klassinen eleganssi

Mustavalkoiset valokuvatapetit kukilla luovat myös rauhoittavan ja tyylikkään tunnelman. Mustavalkoiset voikukat, ruusut tai orkideat tekevät tilasta rauhallisemman, kuin värikkäät valokuvatapetit kukilla. Mustavalkoiset valokuvatapetit kukilla sopivat erityisen hyvin modernien huonekalujen kanssa. Voit luoda todella klassisen tilan näillä tapeteilla, tai tehdä siitä hieman uniikimman tuoreilla kukilla, värikkäillä huonekaluilla ja design-sisustusesineillä.

Mustavalkoiset valokuvatapetit kaupunkimotiiveilla

Todellinen klassikko mustavalkoisten tapettien maailmassa on valokuvatapetit, joissa on siluetteja tai kuvia maailman suurkaupungeista, kuten Lontoosta, New Yorkista tai Pariisista. Mustavalkoiset valokuvatapetit kaupungeilla ovat uskomattoman upeita. Kuva Lontoon kaduilta, jossa esimerkiksi punaiset kaksikerroksiset bussit, klassiset puhelinkopit, Westminister Abbey tai Tower Bridge näkyvät, luovat modernin brittiläisen ilmeen. Mustavalkoiset valokuvatapetit, jotka tuovat New Yorkin katukuvan tilaasi ovat myös upeita. Legendaariset keltaiset taksit näyttävät uskomattomilta mustavalkoisella taustalla! Kuva Pariisista, jossa kaunis Eiffel-torni näkyy, tuo puolestaan rakkauden kaupungin tunnelman huoneeseen.

Klassinen eleganssi ja moderni muotoilu – Mustavalkoiset valokuvatapetit

Mustavalkoiset 3D-tapetit, joita koristelevat geometriset ja abstraktit kuviot, ovat ihanteellisia nuorille ja moderneihin tiloihin. Mustavalkoiset valokuvatapetit, joita koristelevat esimerkiksi shakkilaudat tekevät todella vaikutuksen! Verkkokaupastamme löydät myös mustavalkoiset tapetit, jotka jäljittelevät marmoria ja erilaisia kiviä. Ne ovat minimalistisia, mutta tuovat samalla luonnollisen elementin tilaan.

Mustavalkoiset tapetit tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia

Mustavalkoiset valokuvatapetit eivät ainoastaan ole todella monipuolisia värimaailmansa ansiosta, vaan myös kiitos en, että ne sopivat käytettäviksi useimpiin huoneisiin. Suurin osa meidän valikoimassamme olevista valokuvatapeteista on nimittäin tehty kuitukankaasta. Nämä valokuvatapetit ovat todella kestäviä, sekä erittäin helppoja ripustaa. Liima voidaan nimittäin levittää suoraan seinälle, mikä helpottaa ripustamista todella paljon. Sen lisäksi nämä mustavalkoiset valokuvatapetit sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin, mikä tarkoittaa, että voit luoda ihanan klassisen tunnelman keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi. Kuitukangastapetit eivät myöskään ole helposti syttyviä ja ne voidaan yleensä myös puhdistaa todella perusteellisesti. Jotkut valmistajat voivat jopa kierrättää vanhat tapetit ja käyttää ne uudelleen. Jos joskus tulevaisuudessa päätätkin ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme, nämä tapetit ovat myös todella helppoja poistaa!

Ripusta uudet mustavalkoiset valokuvatapetit oikein

Kun tilaat uudet mustavalkoiset valokuvatapetit verkkokaupastamme, sinun kannattaa huomioida, että ne ovat erikokoisia ja niiden formaatti voi vaihdella. Kannattaa myös miettiä, mihin keskeinen motiivi tulisi sijoittaa tilaasi, sillä valokuvatapetit voidaan ripustaa myös esimerkiksi viistoihin kattoihin. 

Kun ripustat mustavalkoiset valokuvatapetit , sinun tulee seurata muutamia ohjeita turvallisuuden ja täydellisen lopputuloksen takaamiseksi. Ensin on varmistettava että pinta johon valokuvatapetti ripustetaan, on kuiva ja tasainen. Pinnan tulee myös olla kestävä ja imukykyinen. Mikäli seinässä on epätasaisuuksia, ne tulisi täyttää täyteaineella ja tasoittaa. Jotta tulos olisi paras mahdollinen, huoneenlämmön tulisi olla noin 20°C kun valokuvatapetit ripustetaan.  Ennen ripustamista suosittelemme myös että piirrät ohuet pystysuorat suuntaviivat. Piirrä ensimmäinen viiva seinän keskelle, ja tämän jälkeen voit piirtää samanlaisia viivoja keskiviivan molemmin puolin tasaisin välein. Vesivaaka ja mittanauha ovat tärkeitä apuvälineitä tähän! 

Mikäli olet valinnut kuitukangastapetin, liima levitetään suoraan seinälle. Kun ripustat paperisen valokuvatapetin, liima on levitettävä tapetin kääntöpuolelle, jonka jälkeen sitä on liotettava noin 5-10 minuuttia. 

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja yritä välttää kokkareita, ne voivat näkyä myöhemmin tapetissa. 
  2. Levitä riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Älä kuitenkaan vielä levitä liimaa koko seinään, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti. 
  3. Ota ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista, että tämä liuska on ripustettu oikein, sillä ensimmäinen liuska on välttämätön, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita valokuvatapettivuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
  5. Ylimääräinen tapettiliima voidaan pyyhkiä pois kostealla sienellä
  6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.


Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Mustavalkoiset valokuvatapetit tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Uskomattoman upeat mustavalkoiset valokuvatapetit kuuluisilta valmistajilta

BRICOFLOR:in verkkokaupasta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia ja moderneja valokuvatapetteja huippuvalmistajilta kuten A.S. Création ja Livingwalls. A.S. Créationin mustavalkoiset valokuvatapetit tekevät keneen tahansa vaikutuksen upealla muotoilullaan ja laadullaan. Mustavalkoiset valokuvatapetit tekevät seinästä upean keskipisteen mihin tahansa huoneeseen ja mahdollistavat todella persoonallisen sisustuksen. 

Livingwalls: Mustavalkoiset valokuvatapetit, jotka tekevät vaikutuksen

Livingwalls erottuu joukosta monipuolisten mallistojensa ansioista, joilla kaikilla on innovatiivinen säväys. Tämä valmistaja on myös tehnyt paljon yhteistöitä muiden suunnittelijoiden ja lifestyle-tuotemerkkien kanssa. Kiitos näiden yhteistöiden sinulla on mahdollisuus sisustaa seinät trendikkäillä kuvioilla ja kuvilla sekä moderneilla motiiveilla. Tuotemerkin mustavalkoiset valokuvatapetit inspiroivat modernilla muotoilullaan ja monipuolisuudellaan. Livingwalls käyttää myös energiatehokkaita tuotantoprosesseja!

Tilaa mustavalkoiset valokuvatapetit elävöittämään tilaa verkkokaupastamme!

BRICOFLOR:in verkkokaupasta voit tilata nopeasti ja edullisesti useita kauniita, moderneja tapetteja. Paras hintatakuumme takaa, että saat laadukkaat mustavalkoiset valokuvatapetit parhaaseen hintaan. Jos suunnittelet isompaa remonttia ja tarvitset suuria määriä, sinun kannattaa ottaa yhteyttä meihin ja pyytää yksittäistä tarjousta. Jos sinulla on kysymyksiä tai toiveita, ystävälliset ja pätevät asiantuntijamme auttavat sinua mielellään! Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Tilaa nyt uudet kauniit valokuvatapetit BRICOFLOR:ilta!

Plus icon lue lisää