Mustat valokuvatapetit tekevät vaikutuksen missä tilassa tahansa. Ne näyttävät todella tyylikk&au…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 184 Tuotteet

Mustat valokuvatapetit – Klassinen ja tyylikäs vaihtoehto

Mustat valokuvatapetit eivät todellakaan näytä synkiltä tai raskailta. Yhdistettynä muihin väreihin ja kevyempiin yksityiskohtiin mustat valokuvatapetit näyttävät hyvin moderneilta. Ne sopivat tämän lisäksi jokaiseen sisustustyyliin! Mustat valokuvatapetit ovat ihanteellisia yksinkertaisiin tiloihin, joissa on minimalistisia huonekaluja sekä kiiltäviä metallisia tai lasisia yksityiskohtia. 

Mustat valokuvatapetit sopivat myös uniikkeihin sisustuksiin. Voit esimerkiksi antaa huoneelle historiallisen kosketuksen barokkiyksityiskohdilla tai vintage-huonekaluilla. Mustat tapetit luovat myös täydellisen skandinaavisen sisustuksen, kun ne yhdistetään herkempien ja luonnollisten elementtien kanssa. Verkkokaupastamme löydät myös paneelit ja ovitapetit, jos haluat ainoastaan mustan yksityiskohdan huoneeseen.

Modernit mustat valokuvatapetit

Mustat valokuvatapetit ovat yleensä hyvin nykyaikaisia, mutta niiden monipuolisuuden ansiosta ne sopivat kuitenkin moniin eri tyyleihin. Verkkokaupastamme löydät todella nuorekkaita malleja, kuten graafisia kuvioita, joissa on kirjaimia, tatuointeja tai trendikkäitä kuvioita. Valkoiset kuviot näyttävät upeilta mustalla taustalla, ja luovat ainutlaatuisen seinän, kiitos mustan ja valkoisen kontrastin.

Upeat kontrastit näkyvät myös tapeteissa, joissa on geometriset tai abstraktit kuviot. Luonnolliset kuviot, kuten valokuvatapetit marmorilla tai kivillä, näyttävät myös erittäin tyylikkäiltä. Yhdistettynä kultaisiin yksityiskohtiin, teolliseen sisustukseen tai skandinaaviseen sisustustyyliin ne tekevät todellisen vaikutuksen!

Mustavalkoiset valokuvatapetit luovat nostalgisen tunnelman

Mustavalkoiset valokuvatapetit antavat sinun luoda nostalgisen tunnelman huoneeseen. Kauniit maisemat ja taivaanrannat ovat täydellinen lisä sisustukseen, jos pidät vintage-tyylistä. Valokuvatapetit rantamaisemalla tuovat esimerkiksi ihanan rauhoittavan ilmapiirin huoneeseen.

Valokuvatapetit metsämotiivilla luovat puolestaan turvallisuuden tunteen tiheiden puunlatvojen ansioista, mutta ovat kuitenkin todella klassisia ja antavat tilalle upean tyylikkään tunnelman. Jos viihdyt paremmin kaupungeissa, löydät valikoimastamme lukuisia mustavalkoisia siluetteja, jotka vievät sinut lempikaupunkiisi. Valitse kuva Lontoosta, New Yorkista tai Pariisista, ja tuo nämä upeat katukuvat kotiisi. Voit korostaa näitä valokuvatapetteja värikkäillä ja henkilökohtaisilla elementeillä!  

Mustat valokuvatapetit – Materiaalit ja ylläpito

Verkkokaupastamme löytyvät mustat valokuvatapetit ovat useimmiten tehty kuitukankaasta. Kuitukangastapetit ovat erittäin helppoja ripustaa, ja ne omaavat monia toiminnallisia ominaisuuksia. Jos haluat tehdä tapetoinnin todella helpoksi itsellesi, suosittelemme, että tutustut itsekiinnittyviin tapetteihin. Meiltä löydät myös upeita paperisia tapetteja, jotka ovat todella edullinen vaihtoehto.

Kun ripustat uudet mustat valokuvatapetit kuitukankaasta, voit levittää liiman suoraan seinälle, mikä helpottaa tapetointia huomattavasti. Koska kuitukangastapetit ovat vedenkestäviä, ne sopivat erinomaisesti käytettäviksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Useat verkkokauppamme valokuvatapeteista voidaan myös puhdistaa helposti kostealla liinalla. Jos päätät joskus tulevaisuudessa, että haluat jonkun toisen valokuvatapetin valikoimastamme, vanhat kuitukangastapetit voidaan helposti poistaa. Jotkut valmistajat voivat jopa käyttää vanhan tapetin uudelleen!  

Ripusta uudet mustat valokuvatapetit oikein

Eri materiaaleista valmistetut mustat valokuvatapetit ripustetaan hieman eri tavoilla. Itsekiinnittyvän tapetin ripustus on aika itsestään selvää; sinun tarvitsee vain irrottaa suojakalvo vähitellen ja kiinnittää tapetti seinään tai oveen. Huomaa kuitenkin, että tapettimallista riippuen, sitä ei ehkä enää voida siirtää, kun se on kiinnitetty. Kun ripustat paperitapetteja, sinun on liotettava yksittäisiä tapettivuotia noin 5-10 minuuttia liimassa. 

Mittaa seinäsi ennen kuin tilaat uudet valokuvatapetit tai 3D-tapetit verkkokaupastamme. Huomio, että valokuvatapetteja on saatavana eri muodoissa, ja jotkut niistä täytyy koota tai leikata oikeaan kokoon. Selvitä myös, jos valmistaja suosittelee, että uudet mustat valokuvatapetit ripustetaan hieman päällekkäin tai vierekkäin, että reunat vain koskettavat toisiaan. Suosittelemme, että aloitat piirtämällä apuviivoja seinälle lyijykynän ja vatupassin avulla.  

Varmista sen lisäksi, että seinäsi ovat mahdollisimman sileät ja kuivat. Jos seinissäsi on epätasaisuuksia, suosittelemme vahvasti, että tasoitat ne ennen valokuvatapetin ripustamista. On myös tärkeää, että seinän väri on tasainen, sillä epätasaisuus voi vaikuttaa lopputulokseen. Näin ripustat kuitukangastapetit oikein:

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja yritä välttää kokkareita, ne voivat näkyä myöhemmin tapetissa. 
  2. Levitä riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Älä kuitenkaan vielä levitä liimaa koko seinään, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti. 
  3. Ota ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista, että tämä vuota on ripustettu oikein, sillä ensimmäinen vuota on välttämätön, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita valokuvatapettivuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
  5. Ylimääräinen tapettiliima voidaan pyyhkiä pois kostealla sienellä.
  6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.

Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Mustat valokuvatapetit tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Mustat valokuvatapetit tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman valokuvatapetteja ja 3D-tapetteja jokaiseen tyyliin ja makuun. Monipuolisuutensa ansiosta mustat valokuvatapetit ovat suosittuja, ja monet valmistajat tarjoavat upean valikoiman niitä. A.S. Création on esimerkiksi kansainvälisesti tunnettu valmistaja, jonka tapetit tunnetaan kauneudestaan sekä korkeasta laadustaan. Livingwalls on taa puolestaan nuorekas ja trendikäs valmistaja, jonka mustat valokuvatapetit luovat katseenkääntäjän huoneeseen! 

Livingwalls: Klassiset mustat valokuvatapetit modernilta valmistajalta

Livingwallsin upeasta valikoimasta jokainen löytää varmasti mustat valokuvatapetit omaan makuunsa. Etsit sitten luonnonmotiiveja, vintagetyylisiä tai graafisia kuvioita – Livingwallsin valokuvatapetit ovat aina moderneja ja korkealaatuisia. Livingwalls pitää myös kestävää tuotantoa erittäin tärkeänä, ja he käyttävät parhaita raaka-aineita sekä tekevät jatkuvasti laatutarkastuksia, jotta sinä saisit huippulaadukkaat mustat valokuvatapetit. 

Tyylikkäät mustat valokuvatapetit BRICOFLOR:ilta

BRICOFLOR:in verkkokaupasta voit tilata uudet mustat valokuvatapetit helposti ja mutkattomasti uskomattomaan hintaan, parhaan hintatakuumme ansiosta. Säästä sekä aikaa, että rahaa! Jos tarvitset suurempia määriä, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen, ja säästää vielä enemmän rahaa. Mustat valokuvatapetit ja 3D-tapetit ovat täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat luoda tyylikkään ja viihtyisän tilan. Valikoimastamme löytyvät valokuvatapetit tekevät vaikutuksen modernilla muotoilullaan sekä uskomattomilla ominaisuuksillaan. Jos sinulla on kysyttävää, ystävälliset sekä pätevät asiantuntijamme ovat käytettävissäsi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai käyttämällä yhteydenottolomakettamme.

Plus icon lue lisää