MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Harmaat valokuvatapetit – Hillitty eleganssi 

Harmaat valokuvatapetit tekevät vaikutuksen hillityllä eleganssilla ja tyylikkyydellä. Harmaat valokuvatape…

lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
In stock:
198 rullaa
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 | 72 Tuotteet

Harmaat valokuvatapetit ovat kaikkea muuta paitsi tylsiä

Jos luulet, että harmaat valokuvatapetit ovat synkkiä, verkkokauppamme valikoima saa sinut varmasti muuttamaan mielesi. Täältä löydät lukuisia harmaita tapetteja jokaiseen makuun, huoneeseen ja tyyliin. Klassiset valokuvatapetit maisemilla tekevät tilasta rauhallisen ja rentouttavan, ja esimerkiksi valokuvatapetit autoilla antavat sinun näyttää intohimosi ja kiinnostuksenkohteesi. Graafiset kuviot luovat tyylikkään modernin tunnelman, kun taas valokuvatapetit kukilla tekevät tilasta romanttisen. Kaupunkimaisemat ovat puolestaan täydellisiä, jos haluat nuorekkaan tunnelman huoneeseen! Valikoimastamme löydät siis kaikkea! 

Kyyhkynharmaa, antrasiitti ja liuskekivi – Harmaat valokuvatapetit luonnon motiiveilla

Luonnon motiiveilla ja maisemilla koristetut harmaat valokuvatapetit ovat erittäin suosittuja ja tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja. Tuo skandinaaviset maisemat, savannin kaunis luonto tai etelämeren tunnelma kotiisi valokuvatapettien avulla. 

Tutustu valikoimaamme näitä tapetteja kategoriassa Valokuvatapetit luonnonmotiiveilla. Vuoristomaisemat, skandinaavinen tunnelma, meren ääni tai rentouttavat metsät – harmaat valokuvatapetit maisemilla ja luonnon motiiveilla antavat aina rauhoittavan vaikutuksen ja ne luovat jokaiseen tilaan harmonisen ilmapiirin. Voit valita yksinkertaisen maisemakuvan, jossa puut, vuoret ja järvet näyttävät luonnollisen kauneutensa tai hieman uniikimmat valokuvatapetit kivillä esimerkiksi. 

Harmaat valokuvatapetit tuovat kaupungin vilskeen tilaasi

Harmaat valokuvatapetit tuovat nykyaikaisen ja tyylikkään yksityiskohdan sisustukseen. Valikoimastamme löydät harmaita valokuvatapetteja trendikkäillä motiiveilla, kuten esimerkiksi kuvia suurkaupungeista kuten Pariisista, Lontoosta ja New Yorkista. Valokuvatapetit New Yorkilla vievät sinut suoraan kaupungin sykkivään sydämeen. 

Harmaat valokuvatapetit trendikkäillä motiiveilla ja kaupunkikuvilla sopivat erityisen hyvin nuorten huoneisiin, mutta myös kaupallisiin ja klassisiin tiloihin, jossa on modernit ja yksinkertaiset huonekalut.

Harmaat valokuvatapetit - Materiaali

Kun tilaat uudet harmaat valokuvatapetit verkkokaupastamme, sinun kannattaa huomioida, että ne ovat erikokoisia ja niiden formaatti voi vaihdella. Kannattaa myös miettiä, mihin keskeinen motiivi tulisi sijoittaa tilaasi, sillä valokuvatapetit voidaan ripustaa myös esimerkiksi viistoihin kattoihin. 

Suurin osa valikoimamme valokuvatapeteista ovat valmistettu kuitukankaasta. Nämä kuitukangastapetit ovat täydellinen ratkaisu kylpyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin. Kuitukangastapetit ovat todella kestäviä sekä vedenkestäviä! Ne omaavat hienoja ominaisuuksia, jotka takaavat tyytyväisyytesi sekä turvallisuutesi. Kuitukangastapeteissa on myös usein palonestoaineita, eli paloriski on pienempi. Kuitukangastapettien ripustaminen sekä poistaminen on todella helppoa ja nopeaa. Ripustettaessa valokuvatapetit kylpyhuoneeseen, jotka on tehty kuitukankaasta, voit nimittäin levittää liiman suoraan seinälle.

Nopeaa ja helppoa – Näin ripustat harmaat valokuvatapetit

Kun ripustat harmaat valokuvatapetit , sinun tulee seurata muutamia ohjeita turvallisuuden ja täydellisen lopputuloksen takaamiseksi. Ensin on varmistettava että pinta johon valokuvatapetti ripustetaan, on kuiva ja tasainen. Pinnan tulee myös olla kestävä ja imukykyinen. Mikäli seinässä on epätasaisuuksia, ne tulisi täyttää täyteaineella ja tasoittaa. Jotta tulos olisi paras mahdollinen, huoneenlämmön tulisi olla noin 20°C kun valokuvatapetit ripustetaan.  Ennen ripustamista suosittelemme myös että piirrät ohuet pystysuorat suuntaviivat. Piirrä ensimmäinen viiva seinän keskelle, ja tämän jälkeen voit piirtää samanlaisia viivoja keskiviivan molemmin puolin tasaisin välein. Vesivaaka ja mittanauha ovat tärkeitä apuvälineitä tähän! 

Mikäli olet valinnut kuitukangastapetin, liima levitetään suoraan seinälle. Kun ripustat paperisen valokuvatapetin, liima on levitettävä tapetin kääntöpuolelle, jonka jälkeen sitä on liotettava noin 5-10 minuuttia. 

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja vältä kokkareita, jotka voivat näkyä lopputuloksessa.
  2. Levitä liima seinälle, johon tapetti ripustetaan, mahdollisimman tasaisesti. Älä levitä liimaa heti koko seinälle, sillä silloin se kuivuu ennen kuin ehdit ripustaa tapetin.
  3. Aseta ensimmäinen tapettivuota seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista että ripustat oikean vuodan, ja että se ripustetaan oikein. Ensimmäinen vuota on erittäin tärkeä, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita tapettia harjaamalla se tapettiharjalla tai -sienellä. Harjausliike tulee tehdä ylhäältä alas.
  5. Ylimääräisen tapettiliiman voi sitten pyyhkiä pois kostealla sienellä.
  6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.
  7. Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Jätä sitten tapetti kuivumaan.

Harmaat valokuvatapetit parhailta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät varmasti sinulle täydelliset harmaat valokuvatapetit huippuvalmistajilta! Pidit sitten tyylikkäästä, modernista tai uniikimmasta tyylistä, löydät etsimäsi. BRICOFLOR:in valikoimassa on kansainvälisesti tunnettujen valmistajien huippulaadukkaita valokuvatapetteja, jotka täyttävät kaikki sisustusunelmasi. A.S. Création on yksi maailman parhaista tapettivalmistajista, ja merkin valokuvatapetit tekevät todella vaikutuksen. Livingwalls tarjoaa puolestaan todella moderneja ja uniikkeja vaihtoehtoja.

A.S. Création: Ainutlaatuiset harmaat valokuvatapetit

Tunnetun valmistajan A.S. Créationin korkealaatuiset harmaat valokuvatapetit tarjoavat jotakin jokaiseen tyyliin ja huoneeseen. Tämä Gummersbachissa toimiva saksalainen valmistaja on jo vuosien ajan tehnyt korkealaatuisia sekä ainutlaatuisia malleja, jotka eivät jätä mitään toivomisen varaa. Tämä lisäksi A.S. Création pitää kestävää tuotantoa erittäin tärkeänä. Huippulaadukkaat tapetit on valmistettu nykyaikaisilla ja innovatiivisilla tuotantoprosesseilla.  

Osta uudet harmaat valokuvatapetit helposti ja nopeasti BRICOFLOR:ilta!

Suunnitteletko sisustuksesi päivittämistä tai kenties isompaakin remonttia, mutta et vielä tiedä mitä haluat tehdä seinille? Siinä tapauksessa harmaat valokuvatapetit voivat olla juuri oikea ratkaisu sinulle! Harmaat valokuvatapetit yhdistävät tyylikkään ja trendikkään muotoilun erinomaisiin käytännön etuihin. Tutustu valikoimaamme valokuvatapetteja ja valitse henkilökohtaiset suosikkisi. 

Kun olet tehnyt päätöksesi, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme tilauksesi yhteydessä. Jos suunnittelet isompaa remonttihanketta, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikessa, aina tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin, joten älä epäröi olla meihin yhteydessä meihin, jos joku mietityttää! Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme, asiantuntijatiimimme on täällä sinua varten. Tilaa uusi tapettisi nyt, odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää