MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Valokuvatapetit taiteella - Persoonallinen sisustus

Abstraktia kutsutaan myös ei-objektiiviseksi taiteeksi, ja se luo selkeän eron taiteen ja todellisuuden väl…

lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 48 Tuotteet

Etsitkö sopivaa vaihtoehtoa seiniesi persoonalliseen suunnitteluun? Silloin valokuvatapetit taiteella on juuri oikea valinta sinulle. Siinä yhdistyvät abstraktien kuvioiden taiteellisuus ja lukuisat käytännölliset ominaisuudet, jotka yhdistyvät innovatiivisessa valmistusprosessissa.

Valokuvatapetit taiteella - Monipuolinen valikoima kaikkiin tarpeisiin

Todellisuudesta irrottautumisen vuoksi taide jättää rajattoman vapauden tulkinnalle ja antaa siten jokaiselle alueelle henkilökohtaisen kosketuksen. Abstraktien kuvioiden avulla voit luoda itsellesi turvallisen ja tarkoituksellisen tilan.

Valokuvatapetit, joissa on geometrisia muotoja, luovat selkeän rakenteen ja ovat erityisen tehokkaita yhdistettynä minimalistiseen sisustukseen, joissa on yksinkertainen väriskaala. Sen sijaan tyyliteltyjä maisemia sisältävät tapetit sopivat erityisen hyvin sisustukseen, jossa on puuhuonekaluja. Erityisesti olohuoneessa valokuvatapetti taiteella luo kodikkaan tunnelman ja muodostaa perustan tyylikkäälle sisustukselle.

Valokuvatapetti monipuolisena seinäpäällysteenä

Verkkokauppamme valikoimasta löydät ensisijaisesti kuitukangastapetteja, jotka tarjoavat sinulle lukuisia etuja. Kuitukangastapetit ovat paloturvallisia, vedenkestäviä ja mittasuhteiltaan vakaita. Lisäksi kuitukangastapetti omaa vaikuttavan ilman- ja höyrynläpäisevyyden. Siksi voit nauttia kuitukangastapetista vielä vuosienkin käytön jälkeen vaikka se joutuisi kosketuksiin veden kanssa.

Nopea ja turvallinen valokuvatapetin ripustaminen

Aivan aluksi sinun on mitattava seinäsi, jotta tilaat oikean määrän tapetteja. Tapetin lisäksi tarvitset tapetointia varten oikeanlaiset välineet. Ne löydät osiosta “Tapetointitarvikkeet”. Varmistaaksesi nopean ja turvallisen asennuksen, seuraa alla olevia ohjeita tarkasti:

Ennen kuin voit aloittaa, sinun on varmistettava, että tapetoitava seinä on kuiva ja tasainen, mutta myös joustava ja imukykyinen. Jos epätasaisuuksia esiintyy, ne on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ohuet, pystysuorat opasviivat ovat myös erittäin hyödyllisiä kuitukangastapetin tarkassa kiinnittämisessä, erityisesti vatupassia käytettäessä. Viivojen tulisi alkaa seinän keskeltä ja jatkua vastaavin välein molemmin puolin.

Leikkaa tapettisi seinien mittojen mukaisesti lisäämällä viisi senttimetriä ylimääräistä, välttääksesi tapetin loppumisen kesken esimerkiksi hieman vinojen seinien vuoksi. Ylimääräinen materiaali voidaan myöhemmin leikata pois.

Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaisesti, jonka jälkeen voit levittää liisterin seinälle tasaisesti. Sitten voit alkaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä vuotaa. Varmista, että noudatat ohjeviivoja ja vältät aukkoja sekä päällekkäisyyksiä. Paina tapetti sienen avulla ylhäältä alaspäin. Kierrä ilmakuplia ulospäin samalla. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois kostealla, puhtaalla sienellä. Samaa prosessia on jatkettava muiden vuotien kohdalla. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Parhaista parhain - Valokuvatapetit taiteella tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman ensiluokkaisia valokuvatapetteja tunnetuilta valmistajilta. Valikoiman erityinen kohokohta on valokuvatapetit taiteella, joka tekee jokaisesta huoneesta persoonallisen. Eityisen innovatiivisia valmistajia ovat Livingwalls ja Walls by Patel.

Tilaa valokuvatapetit taiteella parhaaseen hintaan Bricoflorilta!

Ovatko valokuvatapetin monipuoliset edut vakuuttaneet sinut? Älä sitten menetä tilaisuutta ja varmista oma suosikkisi BRICOFLOR-valikoimasta taattuun huippuhintaan parhaan hinnan takuun ansiosta.

Suurempia rakennussuunnitelmia varten suosittelemme myös, että pyydätte yksilöllisen tarjouksen, jossa ilmoitat tarvitsemasi määrät, jotta voit säästää vielä enemmän rahaa.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakapalvelu vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Älä epäröi ja varmista abstrakti valokuvatapetti BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Plus icon lue lisää