Close icon

Välimerelliset valokuvatapetit - Romanttista tunnelmaa kotiin

Tutustu Colosseumiin ja ihaile venetsialaisen Basilica San Marcon jännittävää arkkitehtuuria Väli…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 20 Tuotteet

Sinulla on suunnitelmissa remontti ja etsit vielä sopivaa vaihtoehtoa seinäsuunnitteluun? Silloin löydät taatusti oikean kumppanin valokuvatapetista. Lukuisat käytännölliset edut kohtaavat upean muotoilun, joka tekee seinistäsi näyttävän elementin missä tahansa. Valokuvatapetit omaavat huippulaadun, josta tulet hyötymään vuosia.

Välimerelliset valokuvatapetit - Unenomaiset maisemat

Huomio maailmanmatkaajat! Välimerellisen valokuvatapetin avulla voit lähteä loputtomalle matkalle Etelä-Euroopan kauniiseen ympäristöön. Harmoonisista maisemista arkkitehtuurin ihmeisiin ja Välimeren alueen kulinaarisiin herkkuihin - voit kokea kaiken sen omilla seinilläsi.

Voit valita lähikuvia kiehtovista monumenteista tai harmonisia panoraamanäkymiä etelän kauneimmista kaupungeista. Jännittävä muutos löytyy ikkunalla varustetusta valokuvatapetista, joka antaa sinulle tunteen, että olet itse Välimerellä. Nämä tapetit sopivat kaikkiin huoneisiin, joten voit luoda Välimerellisen ympäristön koko kotiisi. Välimerellinen valokuvatapetti voi esimerkiksi toimia kulinaarisena inspiraationa keittiössä tai ruokasalissa. Voit siis nauttia pizzaa tai pastaa Välimeren idyllisen maiseman edessä. Puolestaan laventelipellot sopivat upeasti koristamaan olohuonetta tai makuuhuonetta. Valokuvatapetit olohuoneeseen on usein näyttäviä, mutta joukosta löydät myös hillitympiä tapetteja.

Valokuvatapetit -  Enemmän kuin pelkkä kaunis muotoilu

Valokuvatapetit edustavat monipuolisuutta ja korkeaa laatua kaikilla aloilla. Ne tarjoavat joitakin käytännön etuja, jotka tekevät niistä ihanteellisen vaihtoehdon tyylikkääseen ja vakaaseen seinäsuunnitteluun. Verkkokaupastamme löydät ensisijaisesti kuitukangastapetteja, jotka ovat paloturvallisia sekä ilmaa ja höyryä läpäiseviä. Lisäksi kuitukangastapetti on vedenkestävä ja mittasuhteiltaan vakaa, minkä vuoksi voit nauttia seinäpäällysteestä vielä vuosienkin käytön, vaikka se joutuisi veden kanssa kosketuksiin. Näin ollen kuitukangastapettia pidetään täydellisenä vaihtoehtona keittiön ja kylpyhuoneen seinälle. Asennus ja poisto vaativat myös vähän aikaa ja vaivaa, koska seinä voidaan peittää suoraan liisterillä.

Välimerelliset valokuvatapetit - Helppo ja nopea asennus

Ennen tapetoinnin aloittamista sinulla täytyy olla kaikki tarvitsemasi välineet tapettisi lisäksi. Osan tarvitsemasi välineistä löydät osiosta “Tapetointitarvikkeet”. Seuraavaksi esittelemme muutamia vaiheita, joita sinun olisi hyvä noudattaa takaaksesi vaivattoman ja turvallisen asennuksen sekä viimeistellyn ulkonäön.

Ensinnäkin on varmistettava, että tapetoitava seinä on kuiva ja tasainen, mutta myös joustava ja imukykyinen. Kaikki epätasaisuudet on täytettävä ja tasoitettava täyteaineella. Varmista myös, että seinän väri on tasainen, sillä epätasaisuudet vaikuttavat lopputulokseen.

Huoneen lämpötilan on oltava tapetoinnin aikana noin 20 °C, ja vetoa on vältettävä. Voit varmistaa kuitukangastapetin tarkan kiinnityksen piirtämällä ohuita pystysuoria opasviivoja, jotka alkavat seinän keskeltä ja jatkuvat vastaavin välein molemmin puolin. Tähän on parasta käyttää vatupassia.

Leikkaa sitten tapetit seinien mittojen mukaisesti lisäämällä ylimääräinen 5 senttimetriä. Voit myöhemmin leikata ylimääräisen materiaalin pois.

Tämän jälkeen liisteri sekoitetaan ja levitetään telan avulla seinälle. Sitten voit alkaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Vältä aukkoja ja päällekkäisyyksiä ja varmista, että noudatat ohjeellisia linjoja. Paina tapetti siveltimen avulla keskeltä ja rullaa kuplia ulospäin. Ylimääräinen liisteri voidaan pyyhkiä pois puhtaalla, kostealla sienellä. Toista sitten prosessi muille kaistaleille. Anna tapetin kuivua 20 °C:n lämpötilassa ja vältä vetoa.

Välimerelliset valokuvatapetit kätevästi netistä

Ovatko valokuvatapetin monipuoliset edut vakuuttaneet sinut? Valitse sitten oma suosikkisi verkkokaupastamme. Jotta voisimme tukea sinua mahdollisimman paljon, tarjoamme sinulle joitakin ainutlaatuisia etuja - esimerkiksi parhaan hinnan takuun, jonka ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa.

Suurempia remontteja tai tilojen uudellensuunnittelua varten suosittelemme myös, että pyydät yksilöllisen tarjouksen ja määrittelet tarvittavat määrät, jotta voit säästää vielä enemmän rahaa.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Älä missaa tätä tilaisuutta ja varmista oma Välimerellinen valokuvatapetti BRICOFLOR-verkkokaupasta koristamaan kotiasi!

Plus icon lue lisää