Close icon

MODERNIT VALOKUVATAPETIT -LUO TRENDIKÄS SISUSTUS

Moderni valokuvatapetti luo perustan tilojesi tyylikkäälle suunnittelulle, jotta voit toteuttaa unelmiesi tilan.…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 303 Tuotteet

MONIPUOLINEN VALIKOIMA MODERNIIN SEINÄSUUNNITTELUUN

Verkkokaupassamme on laaja valikoima moderneja valokuvatapetteja aina uusimpien sisustustrendien inspiroimana. Niillä voit tehdä kodistasi tyylikkään hyvinvoinnin paratiisin ja luoda tunnelmaa mihin tahansa tilaan.

VALOKUVATAPETTI KAUPUNGILLA: NYKYAIKAISILLE UNELMOIJILLE

Kaupungeilla koristeltuja tapetteja ei voi jättää huomiotta, kun puhutaan modernista sisustamisesta. Vaihtoehtoja löytyy Manhattanin pilvenpiirtäjistä Lontoon kauneimpiin nähtävyyksiin ja Pariisin Eiffel-torniin: valokuvatapetit kaupungeilla saa sinut unelmoimaan uusista seikkailuista.

Ne sopivat erityisesti olohuoneeseen, jossa voit rentoutua ja nauttia suosikkikaupunkisi näkymistä oikean valokuvatapetin avulla.

MODERNI VALOKUVATAPETTI AUTON JA MOOTTORIPYÖRÄN FANEILLE

Tekniikan harrastajille auto tai moottoripyörä aiheinen seinäpäällyste on täydellinen vaihtoehto. Valokuvatapetit ajoneuvoilla tuo persoonallisen kosketuksen mihin tahansa huoneeseen ja antaa sinulle rajattomat mahdollisuudet sisustukseen. Etenkin nuorten huoneessa autoaiheinen valokuvatapetti tekee yksilöllisen kosketuksen ja luo modernin ja rennon tunnelman.

TEOLLINEN ILME: TRENDITIETOISUUS TRENDIKKÄÄN SISUSTUSTYYLIN KAUTTA

Nostalgiset peltikyltit, silmiinpistävät aksentit ja nahkakalusteet: teollinen tyyli on yksi nykyaikaisen sisustuksen suosituimmista trendeistä. Kivimäisen tapetin avulla voit tuoda Brooklyniläisen loftin urbaanin tunnelman omaan tilaasi. Valokuvatapetit betonilla puolestaan luovat mielenkiintoisen yleisilmeen varsinkin yhdistettynä vintage-huonekalujen kanssa. Valokuvatapetit graffitilla taas luo piristävän ja rohkean ilmeen, joka sopii esimerkiksi nuoren huoneeseen. Erilaiset modernit valokuvatapetit sopivat myös kodin lisäksi esimerkiksi baariin tai kahvilaan, jossa ne voivat tehdä ihmeitä ja luoda nykyaikaisen ja kutsuvan tunnelman.

VALOKUVATAPETTI: MODERNI KAIKELLA TAPAA

Verkkokauppamme laajaan valikoimaan kuuluu paljon kuitukangastapetteja, jotka ovat edullisia ja toimivia. Kuitukangastapetti on paloturvallinen sekä ilman- ja höyrynläpäisevä. Lisäksi kuitukangastapetti omaa vaikuttavan vedenkestävyyden, ja siksi voit nauttia valokuvatapetista vielä vuosienkin käytön jälkeen, vaikka se joutuisi veden kanssa kosketuksiin. Kuitukangastapetin asentaminen ja poisto on nopeaa, turvallista ja yksinkertaista, koska seinä voidaan päällystää suoraan liisterillä, eikä tapettia tarvitse liottaa.

PIENELLÄ VAIVALLA UUSI UNELMIEN SEINÄPÄÄLLYSTE

Varmistaaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen ja turvallisuuden uutta valokuvatapettia asentaessasi, esittelemme alla muutamia ohjeita, joita sinun kannattaa noudattaa.

Ennen kuin voit aloittaa, sinun on varmistettava, että seinä on kuiva ja tasainen. Jos seinässä on epätasaisuuksia ne täytyisi tasoittaa ennen tapetin asentamista. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos ei ole yhtä ammattimainen.

Tapetoinnin aikana huoneen lämpötila on pidettävä tasaisena ja vältettävä vetoa. Vesivaaka on hyödyllinen, jotta saat tapetin täysin suoraan. Lisäksi ohuet, pystysuorat apuviivat osoittautuvat myös erittäin hyödyllisiksi, jotta kuitukangastapetti voidaan asentaa tarkasti. Viivojen tekeminen on aloitettava seinän keskeltä ja jatkettava samoilla etäisyyksillä seinän molemmin puolin.

Leikkaa tapettivuodat seinien mittojen mukaisesti, mutta jätä noin 5 senttimetriä ylimääräistä ainakin alareunaan. Ylimääräinen materiaali voidaan tapetoinnin valmistuttua leikata pois.

Aluksi levitä liima telan avulla seinälle, jonka jälkeen voit aloittaa valokuvatapetin ensimmäisen osan asettamisen. Varmista, että noudatat linjoja seinässä ja vältät tapetin päällekkäisyyksiä. Voit pyyhkiä ylimääräisen liiman pois kostealla sienellä. Sama prosessi on myös muiden vuotien kohdalla. Lopuksi sinun on annettava valokuvatapetin kuivua noin 20 ° C:ssa ilman vetoa.

MODERNIT VALOKUVATAPETIT TUNNETUILTA VALMISTAJILTA

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman laadukkaita ja moderneja valokuvatapetteja tunnetuilta valmistajilta. Valokuvatapetit voivat luoda perustan tyylikkäälle sisustukselle, joka säilyy vuosia mukanasi. Varsinkin jos valitset kuitukangastapetin, joka on erittäin vankkaa ja kestävää materiaalia.

TILAA MODERNIT VALOKUVATAPETIT PARHAASEEN HINTAAN BRICOFLORIN VERKKOKAUPASTA

Etsitkö persoonallista ja näyttävää ratkaisua seinien koristeluun? Silloin löydät täydellisen vaihtoehdon moderneista valokuvatapetista. Valitse vain oma suosikkisi verkkokaupastamme ja hyödynnä tarjoamamme edut valokuvatapettia ostaessasi - kuten parhaan hinnan takuun, jonka ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa.

Suurempia rakennusprojekteja varten suosittelemme, että pyydät yksilöllisen tarjouksen tarvittavilla materiaalimäärillä. Tällä tavoin voit säästää vielä enemmän ja saat kaikki tarvittavat materiaalit helposti yhdestä paikasta.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiisi ja ehdotuksiisi. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Plus icon lue lisää