Close icon

Valokuvatapetit metsäteemalla luo luonnollisen ilmapiirin

Puun latvoissa puhiseva tuuli, lintujen viserrys sekä lehtien kahina – valokuvatapetit metsäteemalla luova…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 238 Tuotteet

Valokuvatapetit metsäteemalla vievät sinut takaisin juurille

Valokuvatapetit metsäteemalla on todellinen kohokohta kaikille, jotka rakastavat luontoa. Rauhoittavalla sisustuksella voit luoda pienen idyllin kotiisi ja unohtaa arjen kiireet ja stressin. Valokuvatapetit metsäteemalla antavat aivan uuden tunnelman kotiisi vain hetkessä. Luot itsellesi pienen hyvinvoinnin keitaan, sekä paikan, missä rauhoittua kiireisen kaupunkielämän keskellä. Kotiin tuleminen pitäisi tuntua mukavalta ja rentouttavalta. Voit valita erilaisista malleista sinulle sopivan. Kaikki valokuvatapetit metsäteemalla tuovat kuitenkin pienen palan luontoa kotiisi ja takaavat harmonisen ilmapiirin. 

Metsä täynnä mahdollisuuksia: Valokuvatapetit metsäteemalla yksityiskohtana

Koe upeita metsämaisemia eri vuodenaikoina sekä eri puolilta maailmaa. Nauti hiljaisuudesta, joka vallitsee koskemattomassa luonnossa, äläkä anna suurkaupungin elämän ja liikkeen häiritä sinua. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman uskomattoman realistisia valokuvatapetteja metsäteemalla, jotka todella muuttavat huoneesi keitaaksi. Hyödynnä mahdollisuuksia, joita 3D-valokuvatapetit metsäteemalla tarjoavat, ja sisusta huoneesi harmoniassa luonnon kanssa. Kategoriasta ”Valokuvatapetit kylpyhuoneeseen” löydät esimerkiksi täydellisiä valokuvatapetteja, jotka lisäävät kylpyhuoneeseesi ihanan yksityiskohdan.

Kuuset, koivut, saniaiset sekä punaiset kärpässienet

Valokuvatapetit viidakkomotiiveilla ovat eksoottisia: vihreät saniaiset, salaperäiset joet, eksoottiset linnut ja kukat, sekä virkistävät vesiputoukset vievät sinut löytöretkelle viidakon läpi. Erilaiset lehti- ja kuusimetsät ovat hieman kodikkaampia, ja ne inspiroivat ennen kaikkea upeilla vihreillä sävyillään sekä hienovaraisella mysteerisyydellään. Puiden latvojen läpi kulkevat auringonsäteet luovat uskomattoman ilmapiirin, joka sopii mihin tahansa huoneeseen. Vihreät valokuvatapetit luovat ihanan rauhallisen hyvinvoinninkeitaan, vihreä väri on nimittäin tunnettu sen tuomasta rauhallisuudestaan. Jos taas pidät enemmän salaperäisistä sekä epätavallisista asioista, valokuvatapetit satumetsämotiiveilla voivat olla sinulle oiva valinta. Ne luovat aivan omanlaatuisen ilmapiirin punaisilla kärpässienillä, sumulla sekä metsäeläimillä. Mustavalkoiset valokuvatapetit metsäteemalla luovat myös huoneeseen erittäin salaperäisen ilmapiirin. Luonnollisesta muotoilustaan huolimatta ne sopivat myös täydellisesti moderniin ja tyylikkääseen sisustukseen.

Valokuvatapetit metsäteemalla antavat aivan erityisen lisäyksen sisustukseen

Valokuvatapetit metsäteemalla ovat uskomattoman vaikuttavia, varsinkin kiitos niiden todella realistisen ulkonäön. 3D-valokuvatapetit metsäteemalla antavat sinulle todella sen tunteen, että olisit metsässä, kiitos niiden ainutlaatuisen käsittelyn. Vihreä värimaailma luo rauhallisen ja rentouttavan tilan, kun taas valokuvatapetin tiheät puiden latvat luovat huoneelle toisen katon, joka vielä lisää turvallisuuden sekä mukavuuden tunnetta huoneeseen. Näiden ominaisuuksien ansioita valokuvatapetit metsäteemalla sopivat erinomaisesti käytettäviksi koteihin, mutta myös toimistotiloihin, lääkärin vastaanottoihin sekä odotushuoneisiin esimerkiksi.

Mistä valokuvatapetit metsäteemalla on tehty?

Suurin osa meidän valikoimassamme olevista valokuvatapeteista on tehty kuitukankaasta. Nämä valokuvatapetit ovat todella kestäviä, sekä erittäin helppoja ripustaa. Liima voidaan nimittäin levittää suoraan seinälle, mikä helpottaa ripustamista todella paljon. Sen lisäksi nämä valokuvatapetit metsäteemalla sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin, mikä tarkoittaa, että voit luoda ihanan rentouttavan tunnelman keittiösi tai kylpyhuoneeseesi. Kuitukangastapetit eivät myöskään ole helposti syttyviä ja ne voidaan yleensä myös puhdistaa todella perusteellisesti. Jotkut valmistajat voivat jopa kierrättää vanhat tapetit ja käyttää ne uudelleen. Jos joskus tulevaisuudessa päätätkin ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme, nämä tapetit ovat myös todella helppoja poistaa!

Monipuoliset valokuvatapetit metsäteemalla jokaiseen huoneeseen 

Verkkokaupastamme löydät kuitukangastapettien lisäksi valokuvatapetteja, jotka on valmistettu paperista. Nämä valokuvatapetit ovat todella edullisia ja sen lisäksi paperi on todella hyvin hengittävä materiaali. Verkkokaupastamme löydät myös tapetteja oville, katoille sekä viistoille katoille. Jos haluat tehdä elämäsi todella helpoksi, suosittelemme itsekiinnittyviä tapetteja!

Ripusta uudet valokuvatapetit metsäteemalla oikein

Mittaa seinäsi ennen kuin tilaat uuden valokuvatapetin tai 3D-tapetin verkkokaupastamme. Huomio, että valokuvatapetteja on saatavana eri muodoissa, ja jotkut niistä täytyy koota tai leikata oikeaan kokoon. Selvitä myös, jos valmistaja suosittelee, että uudet valokuvatapetit metsäteemalla ripustetaan hieman päällekkäin tai vierekkäin, että reunat vain koskettavat toisiaan. Varmista sen lisäksi, että seinäsi ovat mahdollisimman sileät ja kuivat. Apuviivojen piirtäminen seinään voi myös helpottaa tapettien ripustamista, varsinkin jos aiot tapetoida suurempia kuvioita. Jos olet ostanut paperitapetin, liima tulee levittää itse tapetille ja sitä tulisi liottaa noin 5-10 minuuttia. Kuitukangastapettien ripustaminen on yleensä helpompaa, sillä liima voidaan levittää suoraan seinälle niitä ripustaessa. Tämä tarkoittaa taas, että tapetin materiaali säilyttää rakenteensa eikä pehmene. Näin ripustat kuitukangastapetit oikein:

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja yritä välttää kokkareita, ne voivat näkyä myöhemmin tapetissa. 
  2. Levitä riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Älä kuitenkaan vielä levitä liimaa koko seinään, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti. 
  3. Ota ensimmäinen tapettiliuska ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista, että tämä liuska on ripustettu oikein, sillä ensimmäinen liuska on välttämätön, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita valokuvatapettiliuskaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
  5. Jatka samalla tavalla seuraavilla liuskoilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.
  6. Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla.

Tunnettujen valmistajien valokuvatapetit metsäteemalla

Valikoimastamme löydät useita tunnettuja valmistajia sekä monipuolisia malleja, joita et löydä muilta jälleenmyyjiltä. Tarjoamme BRICOFLOR:illa korkealaatuisia merkkitapetteja edulliseen hintaan. Esimerkiksi Livingwallsin tapetit ovat saaneet inspiraationsa muun muassa eri aikakausilta ja muodista. Huippuvalmistajat tarjoavat myös uskomattomia valokuvatapetteja metsäteemalla.

Livingwalls: Modernit tapetit luonnollisella ulkonäöllä

Livingwalls erottuu joukosta monipuolisten mallistojensa ansioista, joilla kaikilla on innovatiivinen säväys. Tämä valmistaja on myös tehnyt paljon yhteistöitä muiden suunnittelijoiden ja lifestyle-tuotemerkkien kanssa. Kiitos näiden yhteistöiden sinulla on mahdollisuus sisustaa seinät trendikkäillä kuvioilla ja moderneilla teemoilla. Tuotemerkin valokuvatapetit metsäteemalla inspiroivat myös modernilla muotoilullaan ja monipuolisuudellaan. Livingwallsin tapetit eivät vaikuta vain muotoilullaan, vaan merkin tapetit ovat myös FSC-sertifioidut. Tapetit valmistetaan siis ympäristöystävällisissä olosuhteissa parhaista raaka-aineista. Tuotemerkki käyttää myös energiatehokkaita tuotantoprosesseja.

Osta nyt valokuvatapetit metsäteemalla verkkokaupastamme!

Verkkokauppamme ansiosta sinun ei enää tarvitse stressata, kun haluat sisustaa kotisi uudelleen. Voit rauhassa valita sinulle sopivat valokuvatapetit metsäteemalla, ja tehdä päätöksen vasta kun olet ihan varma valinnastasi. BRICOFLOR tarjoaa sinulle valikoiman, jota et löydä miltään muulta erikoistuneelta jälleenmyyjältä. Valikoimamme antaa sinulle myös aivan varmasti ihan uuden näkökulman, mitä tulee seinien sisustukseen.  Valokuvatapetit tuovat kotiisi aivan erityisen säväyksen! Kun olet tehnyt päätöksesi, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme tilauksesi yhteydessä. Jos suunnittelet isompaa remonttihanketta, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikessa, aina tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin, joten älä epäröi olla meihin yhteydessä meihin, jos joku mietityttää! Asiantuntijatiimimme on täällä sinua varten. Tilaa uusi tapettisi nyt, odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää