Valokuvatapetit marmorilla: Ripaus ylellisyyttä

Jo vuosia on ollut vaikea kuvitella modernin sisustuksen maailmaa ilman marmoroituja elementtejä. Keittiön ja ky…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 34 Tuotteet

Säväyttävä valinta erilaisiin tiloihin on valokuvatapetti marmorilla, joka loihtii seinälle hetkessä ylellisyyttä ja tyyliä. Houkuttelevan muotoilun lisäksi valokuvatapetilla on myös lukuisia muita kiehtovia etuja, jotka tekevät nykyaikaisesta seinäpäällysteestä myös käytännöllisen valinnan.

Jalo muotoilu: Valokuvatapetit marmorilla

Marmorin näköiset tapetit ilmentävät ylellisyyttä, muotoilua ja estetiikkaa. Voit valita erilaisista malleista, joiden värivalikoima on laaja, klassisesta valkoisesta leikkisiin pastellivärisiin muunnelmiin ja tummempiin sävyihin. Yksilölliset suunnittelu- ja yhdistelyvaihtoehdot ovat siis rajattomat. Erityisen jalon vaikutelman saa aikaan, kun koristaa yksinkertaisia malleja kultaisilla yksityiskohdilla ja nahkakalusteilla.

Olipa kyseessä visuaalinen marmorinen elementti kylpyhuoneessa tai trendikäs marmoritapetti nuorisohuoneessa, marmorista valmistettu valokuvatapetti muodostaa perustan tyylikkäälle ja modernille sisustukselle kaikissa tiloissa.

Valokuvatapetti: Enemmän kuin upea muotoilu

Valokuvatapetit edustavat monipuolisuutta ja korkeaa laatua kaikilla aloilla, joten ne tarjoavat joitakin käytännön etuja, jotka tekevät niistä ihanteellisen vaihtoehdon tyylikkääseen seinäsuunnitteluun. Verkkokaupastamme löydät kuitukangastapetteja, jotka ovat paloturvallisia ja ilmaa ja höyryä läpäiseviä. Lisäksi kuitukangastapetti on vedenkestävä ja mittasuhteiltaan vakaa, minkä vuoksi voit nauttia seinäpäällysteestä vielä vuosienkin käytön jälkeen, vaikka se olisi ollut kosketuksessa veden kanssa. Näin ollen kuitukangastapettia pidetään täydellisenä vaihtoehtona keittiön ja kylpyhuoneen seinälle. Asennus ja poisto vaativat myös vain vähän aikaa ja vaivaa, koska seinä voidaan peittää suoraan liisterillä.

Askel askeleelta kohti upeita ja näyttäviä seiniä

Seuraavassa esittelemme joitakin tapetointivaiheita, jotka sinun tulisi ottaa huomioon uuden valokuvatapettisi turvallisen asentamisen varmistamiseksi.

Aluksi on tärkeää varmistaa, että tapetoitava seinä on kuiva ja tasainen, mutta myös joustava ja imukykyinen. Epätasaiset alueet on täytettävä ja tasoitettava siihen sopivalla täyteaineella. Varmista myös, että seinän väri on tasainen, sillä epätasaisuudet vaikuttavat lopputulokseen. Tarvitset myös välineet tapetointia varten, joista osan löydät osiosta “Tapetointitarvikkeet”.

Huoneen lämpötilan on oltava prosessin aikana noin 20 °C, ja vetoa on vältettävä. Voit varmistaa kuitukangastapetin tarkan kiinnityksen piirtämällä ohuita pystysuoria opasviivoja, jotka alkavat seinän keskeltä ja jatkuvat vastaavin välein molemmin puolin. Tähän on parasta käyttää vatupassia.

Leikkaa tapetti seinien mittojen mukaan lisäämällä 5 senttimetriä ylimääräistä. Voit leikata ylimääräisen materiaalin pois myöhemmin, kun tapetti on kiinnittynyt seinään.

Tämän jälkeen liisteri sekoitetaan tasaiseksi ja levitetään telan avulla tasaisesti seinälle. Sen jälkeen voit alkaa ripustamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Vältä aukkoja ja päällekkäisyyksiä ja varmista, että seuraat ohjeviivoja, jotka piirsit aikasemmin seinälle. Paina tapetti saumausrullalla keskeltä ja rullaa ilmakuplia ulospäin. Ylimääräinen liisteri voidaan pyyhkiä pois kostealla sienellä. Toista sitten prosessi muille kaistaleille. Anna tapetin kuivua 20 °C:n lämpötilassa ja vältä vetoa.

Tilaa ylellinen valokuvatapetti marmorilla Bricoflorin verkkokaupasta!

Ovatko valokuvatapetin visuaaliset ja toiminnalliset ominaisuudet tehneet sinuun vaikutuksen? Sitten voit valita oman suosikkisi ja hyötyä verkkokauppamme ainutlaatuisista eduista. Esimerkiksi parhaan hintatakuun ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa. Suurempia rakennussuunnitelmia varten suosittelemme myös, että pyydät yksilöllisen tarjouksen ja määrittelet tarvittavat määrät. Määrän avulla teemme parhaan mahdollisen tarjouksen jotta voit säästää vielä enemmän rahaa.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Lisäksi voit ottaa yhteyttä verkkokauppamme ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai muita kommentteja. Älä siis epäröi ja varmista itsellesi valokuvatapetti marmorilla huippuhintaan BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Plus icon lue lisää