Close icon

Valokuvatapetti kivillä: Luonnon rauhaa ja levollisuutta

Kiven näköisistä pinnoista on tullut olennainen osa nykyisiä sisustustrendejä. Innovatiivisten va…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 37 Tuotteet

Etsitkö sopivaa vaihtoehtoa moderniin ja tyylikkääseen seinäsuunnitteluun? Silloin löydät juuri oikean liittolaisen valokuvatapetista kivillä. Siinä yhdistyvät luonnon inspiroima, houkutteleva muotoilu, lukuisat toiminnalliset ominaisuudet ja huippulaatu. Näin voit muuttaa minkä tahansa huoneen tyylikkääksi hyvinvoinnin oleskelutilaksi, joka ilmentää mukavuutta ja maalaismaisuutta samanaikaisesti.

Kiven näköinen pinta: Sisustuksen ajaton klassikko

Yksinkertaisen värimaailmansa ansiosta valokuvatapetit kivillä avaavat sinulle rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Vaaleammat mallit sopivat erinomaisesti yhteen maalaistalon tyyliin sopivien vintage-huonekalujen kanssa, kun taas tummat, tekstuurisemmat mallit korostuvat erityisesti minimalistisissa sisustuksissa. Valokuvatapetti kivillä sopii erityisen hyvin teollisen tyylin mukaiseen sisustukseen. Yhdessä peltikylttien ja nahkakalusteiden kanssa seinäverhoilu voi luoda tällä tavoin trendikkään loft-lookin.

Erilaiset valokuvatapetit kivillä tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja jokaiseen tilaan, sillä vaihtoehtoja löytyy tiiliseinän näköisistä tapeteista tapetteihin pyöreillä kivillä. Makuuhuoneessa valokuvatapetti pyöreillä kivillä luo viihtyisän ja rentouttavan tunnelman. Toisaalta kivimäisen seinäpäällysteen maalaismainen ilme sopii muuallekkin kuin kodin tiloihin. Esimerkiksi baarit tai toimistotilat voidaan koristaa tiiliseinän näköisellä tapetilla ja näin luoda moderni sisustus.

Jos haluat yhdistää valokuvatapetin kivillä johonkin toiseen tapettin, ne sopivat esimerkiksi hillityn sävyisiin yksivärisiin tapetteihin. Yksiväriset tapetit kuten valkoiset tai vaikka ruskeat tapetit sopivat yhdistettynä valokuvatapetteihin.

Kuitukangastapetin käytännön edut

Verkkokauppamme valikoimasta löydät ensisijaisesti kuitukangastapetteja, jotka tarjoavat sinulle lukuisia etuja. Kuitukangastapetit ovat paloturvallisia, vedenkestäviä ja mittasuhteiltaan vakaita. Lisäksi tapetit tekevät vaikutuksen ilman- ja höyrynläpäisevyydellään. Siksi voit nauttia kuitukangastapetista vielä vuosienkin käytön jälkeen sekä veden kanssa kosketuksiin joutumisen jälkeen ilman ongelmia.

Valokuvatapetin nopea asentaminen

Varmistaaksesi turvallisuutesi uutta valokuvatapettia asentaessasi, esittelemme alla muutamia ohjeita, joita sinun olisi syytä noudattaa.

Ennen kuin voit aloittaa, sinun on varmistettava, että tapetoitava seinä on kuiva ja tasainen. Jos epätasaisuuksia esiintyy, ne on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee. Seinän valmistelun lisäksi sinulla täytyy olla tarvittavat tapetointiin käytettävät välineet. Osan tarvikkeista löydät osiosta “Tapetointitarvikkeet”.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ohuet, pystysuorat opasviivat ja vatupassi ovat myös erittäin hyödyllisiä kuitukangastapetin tarkassa kiinnittämisessä. Viivojen tulisi alkaa seinän keskeltä ja jatkua yhtä levein välein molemmin puolin.

Voit nyt leikata tapettirullista kaistaleita seinien mittojen mukaisesti lisäämällä viisi senttimetriä. Ylimääräinen materiaali voidaan myöhemmin leikata pois, kun tapetti on kiinnitettynä seinään.

Leikkaamisen jälkeen levitä liisteriä seinälle tasaisesti, jonka jälkeen voit alkaa ripustamaan tapettia. Varmista, että noudatat ohjeellisia linjoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Paina tapetti telalla keskeltä ja samalla ohjaa ilmakuplia ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen tapettiliiman pois kostealla sienellä. Samaa menettelyä jatketaan muiden kaistaleiden kohdalla. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Parhaista parhaimmat - Valokuvatapetit kivillä tunnetuilta valmistajilta

Verkkokauppamme monipuoliseen valikoimaan kuuluu laaja valikoima laadukkaita valokuvatapetteja, joita tarjoavat sinulle eri valmistajat. Tällä tavoin voit lumota minkä tahansa alueen luonnonläheisellä, kivimäisen valokuvatapetin tunnelmalla ja tehdä näin persoonallisesta unelmaseinästäsi totta.

Tilaa ajaton valokuvatapetti kivillä helposti ja nopeasti verkkokaupasta

Ovatko valokuvatapetin käytännön edut vakuuttaneet sinut? Älä sitten menetä tilaisuutta ja valitse oma suosikkisi BRICOFLOR-mallistosta - taatusti parhaaseen hintaan parhaan hintatakuumme ansiosta.

Suurempia rakennussuunnitelmia varten suosittelemme myös, että pyydätte yksilöllisen tarjouksen ja määrittelette tarvittavat määrät, jotta voitte säästää vielä enemmän rahaa tällä tavoin.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Älä epäröi ja tilaa valokuvatapetti kivillä BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Plus icon lue lisää