Close icon

Valokuvatapetit kaupungeilla - Rajattomat mahdollisuudet

New Yorkin, Shanghain tai Tokion horisontin urbaanista kosketuksesta Pariisin horisontin romanttiseen hohtoon ja Lontoon p…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 74 Tuotteet

Horisontti on jo vuosia ollut moderni ja trendikäs vaihtoehto saamaan sisustukseen uudenlaisen säväyttävän elementin. Kauneimpien metropolien upeat pilvenpiirtäjät koristavat yksityiskohtia, kuten julisteita tai seinämuraaleja, mutta nyt ne ovat myös kokonaisten valokuvatapettien aiheena. Näin voit tehdä seinästäsi jännittävän katseenvangitsijan, josta voit nauttia vuosien ajan.

Maailma on avoinna - Valokuvatapetit kaupungeilla

Kun kuulet sanan horisontti, mieleesi tulee legendaarinen näkymä Manhattanin rakennuksista. Kun sinulla on täydellinen näkymä Isoon Omenaan, voit ihastella New York -aiheisen valokuvatapetin avulla kaupungin vaikuttavia pilvenpiirtäjiä.

Myös muut suurkaupungit tarjoavat kauniita horisontteja - olipa kyse sitten Big Benin ja London Eye -näköalasta tai rakkauden kaupungin unenomaisesta panoraamasta, jossa voit nauttia Eiffel-tornin romanttisesta tunnelmasta.

Vaihtoehtoja on monenlaisia, joten jokaiseen tilaan löytyy varmasti kyseisen tilan sisustukseen sopiva vaihtoehto. Erityisesti nuorten huoneessa tai olohuoneessa valokuvatapetit kaupungeilla, sopii modernin seinäsuunnittelun vaihtoehdoksi.

Valokuvatapetit kaupungeilla - Ei ainoastaan upea muotoilu

Valokuvatapetit edustavat monipuolisuutta ja korkeaa laatua kaikilla aloilla, joten ne tarjoavat joitakin käytännön etuja, jotka tekevät niistä ihanteellisen vaihtoehdon tyylikkääseen ja vakaaseen seinäsuunnitteluun. Verkkokaupastamme löydät ensisijaisesti kuitukangastapetteja, jotka ovat paloturvallisia sekä ilmaa ja höyryä läpäiseviä. Lisäksi tapetit ovat erittäin vedenkestäviä ja mittasuhteiltaan vakaita, minkä vuoksi voit nauttia seinäpäällysteestä vielä vuosienkin käytön jälkeen, vaikka se joutuisi kosketuksiin veden kanssa. Näin ollen kuitukangastapettia pidetään täydellisenä vaihtoehtona keittiön ja kylpyhuoneen seinälle. Levitys ja poisto vaativat myös vain vähän aikaa ja vaivaa, koska seinä voidaan peittää suoraan liisterillä.

Unelmien seinä pienellä vaivalla

Seuraavassa esittelemme joitakin vaiheita, jotka sinun tulisi ottaa huomioon uuden valokuvatapettisi turvallisen käytön varmistamiseksi.

Ennen kuin voit aloittaa, sinun on varmistettava, että tapetoitava seinä on kuiva ja tasainen, mutta myös joustava ja imukykyinen. Jos epätasaisuuksia esiintyy, ne on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ohuet, pystysuorat opasviivat ja vatupassi ovat myös erittäin hyödyllisiä kuitukangastapetin tarkassa kiinnittämisessä. Viivojen tulisi alkaa seinän keskeltä ja jatkua saman pituisin välein molemmin puolin.

Leikkaa tapetti seinien mittojen mukaisesti lisäämällä viisi senttimetriä. Voit myöhemmin leikata ylimääräisen materiaalin pois, kun valokuvatapettisi on seinällä.

Tämän jälkeen liisteri sekoitetaan huolellisesti ja levitetään telan avulla seinälle. Sitten voit alkaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Vältä aukkoja ja päällekkäisyyksiä ja varmista, että noudatat ohjeviivoja. Paina tapetti sienellä keskeltä ja rullaa ilmakuplia ulospäin. Ylimääräinen liisteri voidaan pyyhkiä pois kostealla sienellä. Toista sitten prosessi muille kaistaleille. Lopuksi anna tapetin kuivua 20 °C:n lämpötilassa ja vältä vetoa.

Tilaa urbaanit valokuvatapetit kaupungeilla Bricoflorilta!

Ovatko valokuvatapetin monipuoliset edut tehneet sinuun vaikutuksen? Valitse sitten suosikkisi ja hyödynnä yksinoikeudella tarjoamamme edut, kun ostat valokuvatapettia - esimerkiksi parhaan hintaakuumme ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa.

Suurempia remontteja varten suosittelemme, että pyydät yksilöllisen tarjouksen, jossa ilmoitat tarvittavat määrät. Teemme sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen, jotta voit säästää vieläkin enemmän rahaa.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää