Valokuvatapetit kartoilla – matskusta koko maailman ympäri omassa kodissasi

Lähde maailmanympärysmatkalle kodissasi ja koe kaikki maailman maat samanaikaisesti seinilläsi maailmankart…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 28 Tuotteet

Valokuvatapetit kartoilla- lähde unohtumattomalle matkalle

Sohvalla istuminen ja ympäri maailmaa matkustaminen ei ole ongelma karttatapettien ansiosta. Tykkäätkö tutkia eri maita ja haluat tarkastella maailmaa tarkemmin? Kun taustana on maailmankartta, sinulla on mahdollisuus matkustaa ympäri maailmaa 80 sekunnissa 80 päivän sijaan. Meiltä löydät valokuvatapetteja, joissa on maailmankarttoja useissa eri tyyleissä, jotta voit toteuttaa yksilöllisen sisustusunelmasi. Olisiko esimerkiksi valokuvatapetti, jota koristaa kaikki maailman maat ja hennot vaaleanpunaiset ruusut täydellinen valinta makuhuoneeseesi? Siinä tapauksessa suosittelemme seuraavaa vaihtoehtoa sinulle: Valokuvatapetti World AS471808 A.S. Création AP Digital 3.

Täytä sisustusunelmasi karttatapettien avulla ja nauti raikkaasta ilmapiiristä

Laajasta valikoimastamme valokuvatapetteja kartoilla löytyy vaihtoehtoja joka lähtöön. Etsitkö esimerkiksi aitoa, tieteellisesti korrektia karttaa, joka tyydyttää uteliaisuutesi ja opettaa sinulle joka päivä jotain uutta? Valokuvatapetti, jossa on vintage-tyylinen kartta, luo nostalgisen ilmapiirin ja sopii täydellisesti etniseen tai boheemiin tyyliin. Merielementit, kuten kompassit, luovat ihastuttavan merihenkisen tunnelman jokaiseen huoneeseen. Niille, jotka haluavat luoda modernin sisustuksen, suosittelemme suurkaupunkien karttoja.

Laajasta maailmankarttavalikoimastamme löydät myös täydellisiä valokuvatapetteja lastenhuoneeseen. Karttojen avulla lapset voivat oppia jotain uutta ja välttämätöntä leikkisällä ja hauskalla tavalla. Olisiko valokuvatapetti, joka yhdistää kartan, hauskoja eläimiä ja muita elementtejä eri puolilta maailmaa täydellinen valinta teidän kotiinne? Jos tämä kuulostaa hyvältä, suosittelemme seuraavaa vaihtoehtoa sinulle: Valokuvatapetti Worldmap DD114842 A.S. Création XXL 5.Tutustu laajaan valikoimaan jo tänään ja löydä oma suosikkisi!

Valokuvatapetit kartoilla- löydä paras materiaali sinulle

Suurin osa meidän valikoimassamme olevista valokuvatapeteista on tehty kuitukankaastaNämä valokuvatapetit ovat todella kestäviä, sekä erittäin helppoja ripustaa. Liima voidaan nimittäin levittää suoraan seinälle, mikä helpottaa ripustamista todella paljon. Sen lisäksi nämä valokuvatapetit kartoilla sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin, mikä tarkoittaa, että voit luoda ihanan tunnelman keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi. 

Kuitukangastapetit eivät myöskään ole helposti syttyviä ja ne voidaan yleensä myös puhdistaa todella perusteellisesti. Jos tapetteihisi sattuisi tulemaan likaa tai tahroja, voit yksinkertaisesti puhdistaa ne kostealla liinalla. Jotkut valmistajat voivat jopa kierrättää vanhat tapetit ja käyttää ne uudelleen. Jos joskus tulevaisuudessa päätätkin ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme, nämä tapetit ovat myös todella helppoja poistaa! Monet valokuvatapetit, jotka löydät valikoimastamme, eivät jätä jäämiä tai jälkiä, kun ne poistetaan oikein. Tämä tekee tapettien vaihtamisesta todella helpon ja voit vaivatta uudistaa sisustustasi!

Valokuvatapetit kartoilla-kiinnitä uusi seinäkoristeesi mihin vain

Verkkokaupastamme löydät myös muutamia paperista valmistettuja valokuvatapetteja. Ne ovat erittäin edullisia, hengittäviä ja kestäviä. Tarjoamme myös liiketiloihin, kuten hotelleihin, baareihin tai kahviloihin sopivia valokuvatapetteja. Jos taas haluat valokuvatapetteja hieman epätavallisempiin paikkoihin, kuten kattoihin, viistoihin kattoihin tai oviin, itsekiinnittyvät tapetit ovat ihanteellinen vaihtoehto. 

Ripusta uusi valokuvatapetti kartoilla nopeasti ja helpost


Jos olet valinnut paperisen valokuvatapetin, sinun on levitettävä liima tapetin kääntöpuolelle ja sen jälkeen liotettava sitä noin 5–10 minuuttia. Ripustaessasi kuitukangastapetteja voit kuitenkin levittää liiman suoraan seinälle. 

Ennen kuin tilaat uudet valokuvatapetit kartoilla verkkokaupastamme, sinun täytyy mittaa seinäsi, jotta voit tilata oikean määrän. Huomio, että valokuvatapetteja on saatavana eri muodoissa, ja jotkut niistä täytyy koota tai leikata oikeaan kokoon. Selvitä myös, jos valmistaja suosittelee, että uudet valokuvatapetit kartoilla ripustetaan hieman päällekkäin tai vierekkäin, että reunat vain koskettavat toisiaan. On myös suositeltavaa piirtää ohjeet lyijykynällä seinille vesivaa’an avulla, jotta voit sijoittaa uudet valokuvatapetit kartoilla mahdollisimman tarkasti.  Varmista sen lisäksi, että seinäsi ovat mahdollisimman sileät ja kuivat. Jos seinissäsi on epätasaisuuksia, suosittelemme vahvasti, että tasoitat ne ennen valokuvatapetin ripustamista. On myös tärkeää, että seinän väri on tasainen, sillä epätasaisuus voi vaikuttaa lopputulokseen. Sisäilma tulisi olla suunnilleen 20 ° C tapetoinnin aikana.

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja yritä välttää kokkareita, ne voivat näkyä myöhemmin tapetissa. 
  2. Levitä riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Älä kuitenkaan vielä levitä liimaa koko seinään, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti. 
  3. Ota ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista, että tämä liuska on ripustettu oikein, sillä ensimmäinen liuska on välttämätön, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita valokuvatapettivuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
  5. Ylimääräinen tapettiliima voidaan pyyhkiä pois kostealla sienellä
  6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.


Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Valokuvatapetit kartoilla tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Parhaat valmistajat markkinoilla-valokuvatapetit kartoilla


Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman laadukkaita valokuvatapetteja kartoilla, jota et löydä miltään muulta erikoistuneelta jälleenmyyjältä. BRICOFLOR:ilta löydät alan tunnetuimpien valmistajien kauniita kokoelmia uskomattomaan hintaan. Verkkokaupastamme löydät laadukkaita, ainutlaatuisia motiiveja sisältäviä tapettikokoelmia. Arvostettuja valmistajia, joiden valokuvatapetteja löydät meiltä, on; perinteinen A.S. Création sekä moderni ja innovatiivinen Livingwalls.

Livingwalls: laaja valikoima valokuvatapetteja kartoilla

Livingwalls on tuotemerkkinä todella raikas ja innovatiivinen. Merkin valokuvatapetit kartoilla tekevät todella vaikutuksen. Livingwallsin tapetit antavat mille tahansa huoneelle raikkaan kosketuksen. Tämä valmistaja tarjoaa myös laajan valikoiman ihan uniikkeja valokuvatapetteja. Livingwalls tekee vaikutuksen myös tuotteidensa korkealla laadulla sekä tuotantoprosesseilla, jotka takaavat energiatehokkaan tuotannon. 

Valokuvatapetit kartoilla nyt BRICOFLOR-verkkokaupasta

Tekemällä ostoksesi verkkokaupassamme, säästä itseltäsi sekä aikaa että hermoja, jotka usein liitetään sisustuksen uudistamiseen. Inspiroidu verkkokauppamme valikoimasta, ja huomaa kuinka helppoa seinien koristelu voi olla! Ota itsellesi aikaa, ja selaa rauhassa BRICOFLOR:in laajaa valikoimaa korkealaatuisia valokuvatapetteja. 

Parhaan hintatakuumme ansioista et säästä ainoastaan aikaa ja hermoja, vaan myös rahaa. Jos suunnittelet suurempaa remonttihanketta, voit myös pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen. Asiantuntijatiimimme auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysymyksiä, pyyntöjä tai ehdotuksia! Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää