BRICOMonday: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOMONDAY" 28. marraskuuta!

Itämaiset valokuvatapetit - Sadunomaiset tapetit

Lähde jännittävälle matkalle itään, aivan kuin seikkailisit sadussa. Ylelliset yksityiskohda…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 96 Tuotteet

Voimakkaat värit, upeat korostukset ja jännittävät kuviot ovat tyypillisiä itämaiselle sisustustyylille. Yhdessä yhteensopivien tapettien kanssa luot inspiroivan ja mielenkiintoisen yhdistelmän. Sisustuksen kohokohtana toimii kuitenkin itämainen valokuvatapetti, jossa yhdistyvät houkutteleva muotoilu ja lukuisat käytännölliset ominaisuudet.

Koristeellinen sisustus itämaisilla valokuvatapeteilla

Voimakkaat keltaiset, lämpimät punaiset ja oranssit sävyt sekä jännittävät sinisen ja vihreän sävyt hallitsevat itämaisen teeman värien intensiivistä ilmettä. Kultaisilla ja hopeisilla aksenteilla korostettu itämaiseen tyyliin tehty valokuvatapetti luo jalon yleisilmeen mihin tahansa tilaan. Huonesuunnittelun mahdollisuudet ovat rajattomat tällä väriskaalalla.

Yksinkertaiset maanläheiset sävyt antavat rauhallisuutta ja johdonmukaisuutta upealle sisustukselle. Värikkäät tyynyt, mukavat matot ja metalliset elementit luovat vaikutelman kuin olisit sadussa. Yhdistettynä huonekasveihin sekä puusta ja nahasta valmistettuihin huonekaluihin itämainen ilme pääsee oikeuksiinsa. Erityisesti olohuoneessa tai makuuhuoneessa itämaiset valokuvatapetit luovat unenomaisen tunteen, joka kutsuu sinut rentoutumaan ja lataamaan akkuja.

Valokuvatapetin materiaalit ja ominaisuudet

Verkkokauppamme laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat pääasiassa kuitukangastapetit, jotka ovat edullinen ja kestävä vaihtoehto. Kuitukangastapetti on paloturvallinen sekä ilmaa ja höyryä läpäisevä. Lisäksi kuitukangastapetti omaa vaikuttavan vedenkestävyyden ja mittasuhteiden vakauden. Siksi voit nauttia valokuvatapetista vielä vuosienkin käytön jälkeen ja veden kanssa kosketuksiin joutumisen jälkeen ilman ongelmia. Kuitukangastapetit ovat myös nopeita ja helppoja kiinnittää sekä poistaa.

Itämainen tapetti - Helppo kiinnitys

Varmistaaksesi turvallisuutesi uuden valokuvatapetin asentamisessa, esittelemme muutamia ohjeita, joita sinun olisi syytä noudattaa.

Ennen kuin voit aloittaa, sinun on varmistettava, että seinä on kuiva ja tasainen, mutta myös joustava ja imukykyinen. Jos epätasaisuuksia esiintyy, ne on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee. Tarvitset myös tavanomaiset tapetointivälineet, jotka löydät osiosta “Tapetointitarvikkeet”.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ohuet, pystysuorat opasviivat ja vatupassi ovat myös erittäin hyödyllisiä kuitukangastapetin tarkassa suunnittelemisessa ja kiinnittämisessä. Viivojen tulisi alkaa seinän keskeltä ja jatkua vastaavin välein molemmin puolin.

Leikkaa tapetit mittojen mukaan lisäämällä ylimääräiset viisi senttimetriä. Ylimääräinen materiaali voidaan sitten leikata pois myöhemmin, kun tapetti on seinällä. Leikkaamisen jälkeen voit levittää liisterin seinälle telan avulla ja alkaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että noudatat ohjeviivoja ja vältät aukkoja sekä päällekkäisyyksiä. Paina tapetti siveltimellä keskeltä ja rullaa ilmakuplia ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois kostealla sienellä. Samaa menettelyä jatketaan muiden vuotien kohdalla. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Itämaiset tapetit tunnetuilta valmistajilta

Tuo tuhannen ja yhden yön satujen unenomainen maailma seinillesi itämaiseen tyyliin tehdyllä valokuvatapetilla. Tapetteja on saatavilla lukuisilla esteettisillä koristeluilla, ja seinästäsi tulee persoonallinen katseenvangitsija hetkessä. Verkkokauppamme laajaan valikoimaan kuuluu monipuolisia tuotteita useilta tunnetuilta valmistajilta.

Tilaa jännittävät ja mielenkiintoiset valokuvatapetit netistä

Seinäpäällystemarkkinoita on vaikea kuvitella ilman valokuvatapetteja: ne luovat kiehtovan yhdistelmän toiminnallisuutta ja muotoilua, joka tekee seinistäsi visuaalisen kohokohdan.

Jotta voisimme tukea sinua mahdollisimman paljon, tarjoamme sinulle joitakin eksklusiivisia etuja - esimerkiksi parhaan hintatakuun, jonka ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa.

Suurempia rakennussuunnitelmia varten suosittelemme myös, että pyydätte yksilöllisen tarjouksen ja määrittelette tarvitsemasi määrät. Teemme parhaan mahdollisen tarjouksen, jotta voit säästää vielä enemmän rahaa.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiisi. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Älä missaa tilaisuutta ja varmista ylellinen itämainen valokuvatapetti BRICOFLORilta!

Plus icon lue lisää