Close icon

Valokuvatapetit hyvinvointi-teemalla - Tila, jossa on hyvä olla

Oman kodin pitäisi olla paikka, jossa voi rentoutua. Paikka, jonne on mukava palata pitkän ja väsyttäv…

lue lisää

Suosituimmat kategoriat

-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-34%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 56 Tuotteet

Sinulla on edessäsi remontti ja etsit vielä sopivaa seinäpäällystettä? Silloin valokuvatapetit ovat juuri oikea kumppani sinulle. Lukuisat käytännön edut yhdistyvät esteettiseen ja moderniin muotoiluun. Valokuvatapetti hyvinvointi-teemalla on erittäin hyvä valinta tilaan, joka kaipaa levollista ja rauhallista ilmapiiriä.

Rauhoittavat valokuvatapetit hyvinvointi-teemalla

Kukkakuviot, rauhoittavat bambupensaat ja meditatiiviset Buddhan kuvat - Tarjoamme sinulle laajan valikoiman rentouttavia valokuvatapetteja hyvinvointi-teemalla.

Valokuvatapetit kukilla on yksi seinäsuunnittelun klassikoista. Olipa kyseessä sitten unenomainen kukkaparatiisi, romanttinen ruusuunelma tai herkkä liljakuvio - kukkakuviot ovat leikkisän ja tyylitietoisen sisustuksen kulmakivi. Myös valokuvatapetit orkideoilla loihtii seinille kiehtovan hyvinvoinnin tunteen ja tekee omasta kodistasi raikkaan näköisen.

Valokuvatapetit bambulla puolestaan luovat aasialaista tunnelmaa. Kaukoidän pensaat ja oksat lumoavat huoneesi luonnollisella viehätyksellä ja luovat näin perustan viihtyisälle tilalle.

Valokuvatapetit Buddhalla luovat persoonallisen kosketuksen, joka suorastaan kutsuu meditoimaan ja rentoutumaan. Yhdistettynä maanläheisiin sävyihin ja kultaisiin yksityiskohtiin valokuvatapetti luo erityisen levollisen ilmapiirin.

Valokuvatapetit: Kauniin muotoilun ja käytännöllisten ominaisuuksien yhdistelmä

Verkkokauppamme laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat ensisijaisesti kuitukangastapetit, jotka ovat edullinen ja kestävä vaihtoehto. Kuitukankaiset valokuvatapetit ovat paloturvallisia sekä ilmaa ja höyryä läpäiseviä. Lisäksi hyödyt niiden vaikuttavasta vedenkestävyydestä ja mittasuhteiden vakaudesta, koska voit asentaa ne myös kylpyhuoneeseen tai keittiöön. Siksi voit nauttia valokuvatapetista vielä vuosienkin käytön jälkeen, vaikka ne joutuisi kosketukseen veden kanssa. Kuitukangastapetit ovat nopeita, turvallisia ja helppoja kiinnittää ja poistaa, koska liisteri voidaan levittää suoraan seinälle.

Valokuvatapetit hyvinvointi-teemalla tukevat hyvinvointia helpolla asennuksella

Varmistaaksesi helpon ja turvallisen asennuksen uutta valokuvatapettia käyttäessäsi, esittelemme alla muutamia ohjeita, joita sinun olisi hyvä noudattaa.

Ennen kuin voit aloittaa, sinun on varmistettava, että tapetoitava seinä on kuiva ja tasainen, mutta myös joustava ja imukykyinen. Jos epätasaisuuksia esiintyy, ne on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava. Lisäksi seinän tasainen väri on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ohuet, pystysuorat opasviivat ovat myös erittäin hyödyllisiä kuitukangastapetin tarkassa kiinnittämisessä. Opasviivat kannattaa piirtää vatupassia apuna käyttäen. Viivojen tulisi alkaa seinän keskeltä ja jatkua vastaavin välein molemmin puolin.

Leikkaa tapettivuodat oikean pituiseksi seinien mittojen mukaan, lisäämällä viisi senttimetriä ylimääräistä. Voit leikata jäljelle jäävän osan myöhemmin pois, kun tapetti on seinällä.

Kun olet leikannut vuodat oikean mittaiseksi, voit aloittaa levittämään liisterin seinälle telan avulla. Liisterin ollessa seinällä, voit kiinnittää valokuvatapetin ensimmäisen osan. Varmista, että noudatat ohjeviivoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Paina tapetti sienellä keskeltä ja vie ilmakuplia samalla ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois puhtaalla, kostealla sienellä. Samaa prosessia on jatkettava muiden vuotien kohdalla. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Laatua huippuhintaan - Valokuvatapetit hyvinvointi-teemalla tunnetuilta valmistajilta

Valokuvatapetilla hyvinvointi-teemalla voit muuttaa kotisi hyvän olon paratiisiksi, jossa voit paeta arkea ja rentoutua ilman kiireitä. Jotta voit luoda tyylikkään ja tyylitietoisen sisustuksen, tarjoamme sinulle laajan tuotevalikoiman toiminnallisia ja esteettisiä valokuvatapetteja, joita tarjoavat eri tunnetut valmistajat.

Valokuvatapetit hyvinvointi-teemalla kätevästi Bricoflorilta!

Valokuvatapetille on ominaista monipuoliset ominaisuudet, joten se on täydellinen ratkaisu seinien tyylikkääseen suunnitteluun. Voit valita lukuisista malleista ja tehdä kodistasi hyvinvointia tukevan ympäristön.

Jotta voisimme tukea sinua mahdollisimman paljon, tarjoamme sinulle ainutlaatuisia etuja - esimerkiksi parhaan hintatakuun, jonka ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa.

Suurempia remontteja varten suosittelemme myös, että pyydät yksilöllisen tarjouksen ja määrittelet tarvittavat määrät, jotta voit säästää vielä enemmän rahaa.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Älä epäröi ja tilaa valokuvatapetit hyvintointi-teemalla BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Plus icon lue lisää