Close icon

Valokuvatapetit graffitilla – Kaupunkien kaikki värit seinille

Graffitin on ennen vanhaan katsottu olevan ilkivaltaa ja sotkua, mutta nykyään iso osa graffitista, jota nä…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 6 | 6 Tuotteet

Valokuvatapetit graffitilla – Nykyaikaista katutaidetta

Graffiti on taidemuoto, joka syntyi New Yorkissa 1980-luvulla. Siitä lähtien se on ollut sekä arvosteltu, että arvostettu taidemuoto. Graffiti on ollut vapauden symboli, ja se liitetään usein musiikkiin ja tanssiin. Kaduilla sekä taidegallerioissa monet nuoret varsinkin arvostavat värikkäitä graffititaideteoksia. Värikkäät graffitit koristavat nykyään paitsi julkisia tiloja, myös upeita tapetteja, mukaan lukien 3D-tapetteja! Niiden avulla teet seinästäsi todellisen katseenvangitsijan, joka lumoaa kaikki upealla kaupunkimaisemalla. 

Valokuvatapetit graffitilla tuo tämän upean ja värikkään katutaiteen kotiisi. Tapettien motiiveina on muun muassa inspiroivia sanontoja ja upeita eläinmotiiveja. Niitä löytyy sen lisäksi kaikissa sateenkaaren väreissä, joten valokuvatapetit graffitilla antavat sinun todella ilmaista omaa tyyliäsi ja luovuuttasi. Valokuvatapetit graffitilla sopivat erinomaisesti nuorten huoneisiin. Ne antavat todella yksilöllisen ilmeen ja ovat siksi ihanteellisia nuorille suunnannäyttäjille. Kategoriasta Valokuvatapetit teinihuoneeseen löydät myös muita upeita vaihtoehtoja!

Yhdistettynä vintagetyylisiin huonekaluihin ja nostalgisiin metallikyltteihin voit luoda graffitivalokuvatapeteilla todella trendikkään teollisen sisustuksen, loft-huoneistojen tyyliin. Valokuvatapetit betonilla antavat myös kauniin ja tyylikkään teollisen tunnelman! Vaihtoehtoisesti voit korostaa tapettiasi värikkäällä sisustuksella, joka todella sopii hyvin eloisiin tapetteihin! 

Valokuvatapetit graffitilla - Materiaali

Suurin osa meidän valikoimassamme olevista valokuvatapeteista on tehty kuitukankaasta. Nämä valokuvatapetit ovat todella kestäviä, sekä erittäin helppoja ripustaa. Liima voidaan nimittäin levittää suoraan seinälle, mikä helpottaa ripustamista todella paljon. Sen lisäksi nämä valokuvatapetit sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin, mikä tarkoittaa, että voit luoda ihanan tunnelman keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi. Kategoriasta Valokuvatapetit kylpyhuoneeseen löydät esimerkiksi upeita vaihtoehtoja! 

Kuitukangastapetit eivät myöskään ole helposti syttyviä ja ne voidaan yleensä myös puhdistaa todella perusteellisesti. Jos tapetteihisi sattuisi tulemaan likaa tai tahroja, voit yksinkertaisesti puhdistaa ne kostealla liinalla. Jotkut valmistajat voivat jopa kierrättää vanhat tapetit ja käyttää ne uudelleen. Jos joskus tulevaisuudessa päätätkin ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme, nämä tapetit ovat myös todella helppoja poistaa! Monet valokuvatapetit, jotka löydät valikoimastamme, eivät jätä jäämiä tai jälkiä, kun ne poistetaan oikein. Tämä tekee tapettien vaihtamisesta todella helpon ja voit vaivatta uudistaa sisustustasi!

Ripusta valokuvatapetit graffitilla oikein

Jos olet valinnut paperisen valokuvatapetin, sinun on levitettävä liima tapetin kääntöpuolelle ja sen jälkeen liotettava sitä noin 5-10 minuuttia. Ripustaessasi kuitukangastapetteja voit kuitenkin levittää liiman suoraan seinälle. 

Ennen kuin tilaat uudet valokuvatapetit graffitilla verkkokaupastamme, sinun täytyy mittaa seinäsi, jotta voit tilata oikean määrän. Huomio, että valokuvatapetteja on saatavana eri muodoissa, ja jotkut niistä täytyy koota tai leikata oikeaan kokoon. Selvitä myös, jos valmistaja suosittelee, että uudet valokuvatapetit graffitilla ripustetaan hieman päällekkäin tai vierekkäin, että reunat vain koskettavat toisiaan. On myös suositeltavaa piirtää ohjeet lyijykynällä seinille vesivaa’an avulla, jotta voit sijoittaa uudet valokuvatapetit graffitilla mahdollisimman tarkasti.  Varmista sen lisäksi, että seinäsi ovat mahdollisimman sileät ja kuivat. Jos seinissäsi on epätasaisuuksia, suosittelemme vahvasti, että tasoitat ne ennen valokuvatapetin ripustamista. On myös tärkeää, että seinän väri on tasainen, sillä epätasaisuus voi vaikuttaa lopputulokseen. Sisäilma tulisi olla suunnilleen 20 ° C tapetoinnin aikana.

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja yritä välttää kokkareita, ne voivat näkyä myöhemmin tapetissa. 
  2. Levitä riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Älä kuitenkaan vielä levitä liimaa koko seinään, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti. 
  3. Ota ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista, että tämä liuska on ripustettu oikein, sillä ensimmäinen liuska on välttämätön, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita valokuvatapettivuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
  5. Ylimääräinen tapettiliima voidaan pyyhkiä pois kostealla sienellä
  6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.


Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Valokuvatapetit graffitilla tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Korkealaatuiset valokuvatapetit huippuvalmistajilta

BRICOFLOR:in verkkokaupasta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia ja moderneja valokuvatapetteja huippuvalmistajilta kuten A.S. Création ja Livingwalls. A.S. Créationin valokuvatapetit graffitilla tekevät keneen tahansa vaikutuksen upealla muotoilullaan ja laadullaan. Valokuvatapetit graffitilla tekevät seinästä upean keskipisteen mihin tahansa huoneeseen ja mahdollistavat todella persoonallisen sisustuksen. Nämä valokuvatapetit graffitilla tuovat upean yksityiskohdan kotiisi. BRICOFLOR:ilta löydät alan tunnetuimpien valmistajien kauniita kokoelmia uskomattomaan hintaan. Verkkokaupastamme löydät laadukkaita, ainutlaatuisia motiiveja sisältäviä tapettikokoelmia. Siniset valokuvatapetit ovat myös esimerkiksi todella suosittuja! 

A.S. Création: Huippulaadukkaat valokuvatapetit graffitilla

Yksi maailman tunnetuimmista tapettivalmistajista on A.S. Création. Tämä Gummersbachissa toimiva saksalainen valmistaja on jo vuosien ajan tehnyt korkealaatuisia sekä ainutlaatuisia malleja, jotka eivät jätä mitään toivomisen varaa. Tämä lisäksi A.S. Création pitää kestävää tuotantoa erittäin tärkeänä. Huipputapetit on valmistettu nykyaikaisilla ja innovatiivisilla tuotantoprosesseilla. A.S. Créationin valokuvatapetit graffitilla tarjoavat jotain jokaiselle huoneelle ja tyylille. 

Tilaa nykyaikaiset valokuvatapetit graffitilla BRICOFLOR:in verkkokaupasta

Suunnitteletko sisustuksesi päivittämistä tai kenties isompaakin remonttia, mutta et vielä tiedä mitä haluat tehdä seinillesi? Siinä tapauksessa valokuvatapetit graffitilla voivat olla juuri oikea ratkaisu sinulle! Valokuvatapetit graffitilla yhdistävät luovan ja trendikkään muotoilun erinomaisiin käytännön etuihin. Tutustu valikoimaamme valokuvatapetteja ja valitse henkilökohtaiset suosikkisi. 

Valokuvatapetit graffitilla tuovat kotiisi aivan erityisen säväyksen! Kun olet tehnyt päätöksesi, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme tilauksesi yhteydessä. Jos suunnittelet isompaa remonttihanketta, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikessa, aina tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin, joten älä epäröi olla meihin yhteydessä meihin, jos joku mietityttää! Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme, asiantuntijatiimimme on täällä sinua varten. Tilaa uusi tapettisi nyt, odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää