Close icon

Valokuvatapetit auringonlaskulla -  Lisää romantiikkaa kotiisi

Nauti mitä kauneimmista auringonlaskuista valokuvatapetin avulla joka päivä! Romanttiset valokuvatapetit au…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 26 Tuotteet

Valokuvatapetit auringonlaskulla - Kaunis auringonlasku milloin vain

Valokuvatapetti auringonlaskulla tarjoaa henkeäsalpaavaa valoloistoa, joiden avulla voit luoda aivan erityisen ilmeen tiloihisi. Vaaleanpunaisista pilvistä rohkean siniseen kesätaivaaseen ja kullassa kastettuun taivaanrantaan - auringonlasku inspiroi aina ja on joka kerta ainutlaatuinen.

Tyylikkäiden ja tunnelmallisten tilojen perusta

Valokuvatapetti auringonlaskulla usein inspiroi eri värisävyillään ja kauniilla maisemallaan. Lisäksi valokuvatapetit merellä lumoavat katsojansa rauhallisella ja lähes maalauksellisella ilmapiirillä, jota nämä tapetit huokuvat. Joskus laskeva tai nouseva aurinko heijastuu mereen, sumun henkäykset viittaavat ilmavuuteen ja leutoon ilmastoon, ja jyrkänteet ja kalliot heittävät varjoja meren sileälle pinnalle.

Makusi mukaan voit valita valokuvatapetteja, joissa aurinko on jo melkein kadonnut, tai malleja, joissa aurinko kylvää maisemaa vielä kesäisessä valossa. Auringonlaskut tapeteissa tarjoavat usein hyvin aistikkaita värikontrasteja, kuten kullan ja sinisen, vaaleanpunaisen ja violetin tai oranssin ja taivaansinisen sävyjä.

Jos et ole niinkään merellisen tyylin ystävä ja pidät enemmän idyllisistä maisemista, löydät verkkokaupastamme myös valokuvatapetteja, joissa on auringonlaskuja kukkaniityillä, metsissä tai kaupungeissa. Etenkin valokuvatapetit kaupungeilla -kategoriassa on malleja, joissa luonnon ilmiöt ja rakennukset yhdistyvät kauniisti. Kukkaniittyjä ja vuoristomaisemia sisältävät valokuvatapetit säteilevät vapautta ja huokuvat siten hyvin rauhallista ja harmonista charmia. Olipa kyseessä sitten maalaistalon tyyli, moderni sisustus tai yksilöllinen asumiskonsepti - valokuvatapetit auringonlaskulla vievät sinut paratiisimaiseen tunnelmaan ja viehättävien maisemien kauneuteen.

Romanttiset valokuvatapetit auringonlaskulla

Koska valokuvatapetista auringonlaskulla huokuu usein hyvin romanttinen viehätys, se sopii erityisen hyvin makuuhuoneeseen. Hennoissa väreissä ja tarkalla kuvalla tämä valokuvaseinä luo makuuhuoneeseen täydellisen tunnelman levolliselle unelle. Paratiisimaiset valokuvatapetit auringonlaskulla luovat myös lähes euforisen vaikutelman, joilla on hyvin energinen ja motivoiva vaikutus. Siksi nämä tapetit sopivat erinomaisesti myös rennon toimiston tai työhuoneen suunnitteluun. Auringonlasku valokuvatapetilla voi jopa saada huoneen näyttämään suuremmalta sen laajan kuvakulman ansiosta.

Valokuvatapetit auringonlaskulla kylpyhuoneeseen

Valokuvatapetti auringonlaskulla on erittäin erinomainen valinta myös kylpyhuoneeseen. Tällaisen seinämaalauksen maalaukselliset maisemat huokuvat harmonista tunnelmaa ja luovat vaikutelman rauhallisuudesta. Pastellivärit ja aistikkaat värisävyt voidaan myös yhdistää upeasti kylpyhuoneen usein valkoisiin kalusteisiin. Auringonnousua esittävästä valokuvatapetista välittyy myös tiettyä raikkautta ja selkeyttä, joka on hyvin kysytty kylpyhuoneessa. Asenna valokuvatapetti auringonlaskulla kylpyhuoneeseen ja ota kylpy romanttisessa tunnelmassa tai nauti aamusuihkusta auringon ensimmäisissä lämmittävissä säteissä!

Valokuvatapetit auringonlaskulla - Materiaalit ja hoito

Useimmat valokuvatapetit auringonlaskulla ovat korkealaatuisia valokuvatapetteja, jotka on valmistettu kuitukankaasta. Suuren kestävyytensä lisäksi ne ovat erityisen helppokäyttöisiä. Selluloosapohjaisen materiaalin ansiosta voit kiinnittää romanttisia valokuvatapetteja seinälle ilman tapettipöytiä, sillä voit kiinnittää liisterin suoraan seinään. Kuitukangastapetti on myös vedenkestävä ja silti hengittävä, joten voit käyttää sitä myös kylpyhuoneessa tai keittiössä.

Jos valokuvatapetti auringonlaskulla likaantuu hieman, se voidaan puhdistaa huolellisesti kostealla liinalla. Lisäksi kuitukankaasta valmistettu tapetti on paloturvallinen ja se on erittäin helppo irrottaa seinästä kuivuttuaan, jos myöhemmin haluat uuden tyylikkään tapetin verkkokaupastamme.

Valmistelut uuden tapetin vaihtamiseen

Ennen kuin aloitat tapetoinnin, tapetoitavat seinät on valmisteltava perusteellisesti. Niiden on oltava mahdollisimman sileitä, puhtaita ja kuivia. Hio tarvittaessa seinät, poista valokatkaisijat ja pistorasiat ja täytä mahdolliset halkeamat ja reiät. Valokuvatapetit toimitetaan yleensä osissa. Jos tapetti on liian suuri, voit leikata seinän reunan yli menevän osan pois, mutta ennen tapetointia kannattaa miettiä, minne keskipiste tulisi sijoittaa.

On suositeltavaa piirtää seiniin ohjeviivat lyijykynällä vatupassia apuna käyttäen, jotta valokuvatapetti auringonlaskulla voidaan sijoittaa mahdollisimman tarkasti. Huomaa, että vanhempien rakennusten seinät eivät aina ole täysin suoria. Lopuksi tarvitset tapetointiin vain tavanomaiset työkalut, joista osan löydät verkkokaupastamme kategoriasta "tapetointitarvikkeet". Voit tilata meiltä myös mittatilaustyönä tehtyjä valokuvatapetteja.

Valokuvatapetin asentaminen nopeasti ja vaivattomasti

Heti kun olet tehnyt kaikki tarvittavat järjestelyt, voit aloittaa tapetoinnin. Huoneen lämpötilan tulisi olla noin 20 °C. Sekoita ensin liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan ilman, että siihen muodostuu paakkuja. Levitä se sitten tasaisesti seinälle telan avulla. Älä levitä sitä vielä koko seinäpinnalle, jotta liisteri ei kuivu ennenaikaisesti osassa seinää.

Aseta valokuvatapetin ensimmäinen osa seinän ja katon reunaan ja tasoita se seinälle ylhäältä alaspäin sienellä tai tapettiharjalla. Jatka samalla tavalla seuraavien vuotien kohdalla ottaen huomioon kuva. Voit tehdä pieniä korjauksia lopussa saumausrullalla.

Laadukkaita valokuvatapetteja tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät tyylikkäitä valokuvatapetteja tunnetuilta tapettivalmistajilta. Innovatiivisista tuotemerkeistä kokeneisiin valmistajiin, meiltä löytyy paljon erilaisia tapettivalmistajia. Uuden valokuvatapettisi valmistajat eivät keskity luomuksissaan vain estetiikkaan ja loistavaan kuvanlaatuun, vaan pitävät aina mielessä myös toiminnallisuuden. Verkkokaupastamme löydät käytännöllisiä valokuvatapetteja, jotka sopivat paitsi asuintiloihin myös kaupallisiin tiloihin.

A.S. Créationin valokuvatapetit - Tunnetusti laadukkaita

Tunnetulta tapettivalmistajalta A.S. Créationilta löydät varmasti tapetit, jotka saavat seinäsi loistamaan. Gummersbachissa sijaitsevan yrityksen monipuoliseen valikoimaan kuuluu sekä koti- että ammattikäyttöön tarkoitettuja ilmeikkäitä valokuvatapetteja, joille on ominaista kestävyys ja erinomainen kuvanlaatu sekä henkeäsalpaavat luontokuvat.

Lisäksi A.S. Création keskittyy myös ympäristöystävällisyyteen. Niinpä myös auringonlaskun valokuvatapetit tuotetaan energiatehokkaasti nykyaikaistettujen tuotantoprosessien ansiosta. Syväpainatuksessa käytetään vain vesipohjaisia painovärejä, ja jatkuva laadunvalvonta takaa tyylikkäiden valokuvatapettien tasaisen laadun.

Tilaa valokuvatapetit auringonlaskulla netistä ja luo säteilevä sisustus

Tutustu nyt valokuvatapettiin, jonka avulla voit antaa auringon nousta huoneeseesi ja joka saa seinäsi loistamaan! Parhaan hintatakuun ansiosta verkkokauppamme tarjoaa sinulle paitsi laajan valikoiman korkealaatuisia, myös erittäin edullisia valokuvatapetteja, joissa on houkuttelevia kuvioita.

Jos et vieläkään ole löytänyt sopivaa kuvaa, voit käyttää tapettikonfiguraattoria ja suunnitella yksilöllisen valokuvatapetin omalla kuvalla. Lisäksi jos suunnittelet laajempaa remonttia ja tarvitset suuremman määrän valokuvatapetteja auringonlaskulla, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen.

Voit tavoittaa asiakaspalvelumme kysymyksissä, pyynnöissä ja ehdotuksissa, jotka koskevat seinien suunnittelua ja valokuvatapetteja sähköpostitse, yhteydenottolomakkeemme kautta tai puhelimitse aukioloaikoina. Neuvomme sinua mielellämme ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää