Close icon

Valokuvatapetit ajoneuvoilla - Tekniikan ystäville

Autoja ja moottoripyöriä ei ole enää moniin vuosiin pidetty pelkästään käytän…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 8 | 8 Tuotteet

Suunnitteletko remonttia ja etsit vielä sopivaa ratkaisua seinien suunnitteluun? Voit autojen ja muiden ajoneuvojen ystävänä valita valokuvatapetin, sillä siinä yhdistyvät moderni muotoilu ja tekniset ominaisuudet, jotka yhdistyvät innovatiivisessa valmistusprosessissa.

Monipuolinen valikoima ajoneuvoaiheisia valokuvatapetteja

Nostalgisista vintage-autoista moderneihin urheiluautoihin: Valokuvatapetteja on saatavilla lukuisilla ajoneuvoilla, jotka eivät inspiroi vain tekniikan faneja. Löydät myös valokuvatapetteja, joissa on moottoripyöriä useissa eri malleissa, jotka luovat persoonallisen elementin sisustukselle.

Vanhojen klassikkojen vintage-ajoneuvot pääsevät parhaiten esille peltikylttien ja nahkakalusteiden kanssa, mutta nykyaikaiset ajoneuvot sopivat erityisen hyvin yhteen minimalististen sisätilojen kanssa, joissa on yksinkertaisia värisävyjä. Valokuvatapetit sopivat monenlaisiin tiloihin, kuten esimerkiksi autotalliin tai lastenhuoneen seinälle. Voit myös näyttää mieltymyksesi tekniikkaan paraati paikalla olohuoneessa tai antaa nuorison huoneelle modernin ilmeen.

Valokuvatapetti - Käytännöllinen seinäpäällyste teknisillä ominaisuuksilla

Verkkokauppamme valikoimasta löydät ensisijaisesti kuitukangastapetteja, jotka tarjoavat sinulle lukuisia etuja. Kuitukangastapetit ovat paloturvallisia, vedenkestäviä ja mittasuhteiltaan vakaita. Lisäksi tapetit omaavat todistetusti ilman- ja höyrynläpäisevyyden. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit nauttia kuitukangastapetista vielä vuosienkin käytön jälkeen vaikka se joutuisikin tekemisiin veden kanssa.

Valokuvatapetit ajoneuvoilla - Tapetin ripustaminen

Varmistaaksesi turvallisuutesi asentaessasi uutta valokuvatapettia, esittelemme muutamia ohjeita, joita sinun olisi hyvä noudattaa. Ennen kuin voit aloittaa, sinun on varmistettava, että tapetoitava seinä on kuiva ja tasainen, mutta myös joustava ja imukykyinen. Jos epätasaisuuksia esiintyy, ne on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ohuet, pystysuorat opasviivat ja vatupassi ovat myös erittäin hyödyllisiä kuitukangastapetin tarkassa kiinnittämisessä. Viivojen tulisi alkaa seinän keskeltä ja jatkua vastaavin välein molemmin puolin.

Leikkaa tapetit oikean mittaisiksi seinien mittojen mukaisesti lisäämällä viisi senttimetriä. Ylimääräinen materiaali voidaan sitten leikata pois myöhemmin, kun tapetti on kiinnitetty seinään. Sitten voit aloittaa kuitukangastapetin tapetoinnin levitettämällä liisteri telan avulla tasaisesti seinälle. Sitten voit alkaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että noudatat ohjeviivoja ja vältät aukkoja sekä päällekkäisyyksiä. Paina tapetti sienellä keskeltä ja rullaa kuplia ulospäin. Pyyhi sitten ylimääräinen liisteri pois puhtaalla kostealla sienellä. Samaa menettelyä jatketaan muiden vuotien kohdalla. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Ensiluokkaisia valokuvatapetteja tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman laadukkaita valokuvatapetteja, joita tarjoavat eri valmistajat. Valmistajilla on omat persoonalliset tyylit, mutta kaikkia yhdistää korkea laatu. Yksi tunnetuista tuotemerkeistä on Livingwalls, jonka tapetit ovat todella raikkaita ja innovatiivisia. Livingwalls tekee vaikutuksen myös tuotteidensa korkealla laadulla sekä tuotantoprosesseilla, jotka takaavat energiatehokkaan tuotannon.

 

Modernit valokuvatapetit ajoneuvoilla Bricoflorilta!

Ovatko valokuvatapetin monipuoliset edut tehneet sinuun vaikutuksen? Älä sitten menetä tilaisuutta ja varmista oma suosikkisi BRICOFLOR-verkkokaupasta. Voit hyötyä yksinoikeudella tarjoamistamme eduista ostaessasi valokuvatapettia - esimerkiksi parhaan hintatakuun ansiosta et taatusti maksa senttiäkään liikaa.

Suurempia rakennussuunnitelmia varten suosittelemme myös, että pyydätte yksilöllisen tarjouksen ja määrittelette tarvittavat määrät. Teemme parhaan mahdollisen tarjouksen, jolloin voitte säästää vielä enemmän.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää