BRICOWeekend: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOWEEKEND" 25.-27.11.!

Valokuvatapetit toimistoon- Luo inspiroiva työympäristö

Oikeanlainen valokuvatapetti voi parantaa työympäristöäsi paitsi visuaalisesti -myös henkisesti. …

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 213 Tuotteet

Monipuolinen valikoima - Valokuvatapetit toimistoon

Viihtyisäksi suunniteltu toimisto vaikuttaa myönteisesti työntekoon ja keskittymiseen. Siten oikea valokuvatapetti, voi luoda tuottavan ilmapiirin ja vähentää henkilökohtaista stressiä.

Rauha ja seesteisyys- Valokuvatapetit metsäteemalla

Erityisesti valokuvatapetit metsäteemalla luo rauhoittavan ja stressittömän ilmapiirin. Vedä syvään henkeä ja rentoudu puiden lomassa, kun stressi meinaa nousta. Harmonisen värinen tapetti ja siihen yhteensopivilla huonekaluilla tehostat tilan viihtyisyyttä, lisäät tiimisi motivaatiota ja nautit tyylikkäästi sisustetusta työtilasta.

Satumainen horisontti - Valokuvatapetit kaupungeilla

Kun työstressi ottaa vallan, tyylikkäästi sisustettu toimisto voi rauhoittaa. Siksi valokuvatapetit erilaisilla horisonteilla sopivat täydellisesti henkilökohtaisen työtilasi visuaalisen ilmeen parantamiseen. Valokuvatapetit kaupungeilla sopivat myös erinomaisesti toimistoihin. Voit siis työskennellä hyväntuulisena ja motivoituneena Eiffel-tornin kupeessa tai Big Benin vieressä. Myös New Yorkin katujen auringonlaskut rauhoittavat työtilaasi ja mieltäsi.

Valokuvatapetit toimistoon kauniilla ja seesteisellä muotoilulla

Hienovaraisen sisustuksen yksinkertaisuus pitää häiriötekijät loitolla ja edistää keskittymistä. Erityisen sopivia ovat yksinkertaiset valokuvatapetit hillityissä sinisen ja vihreän sävyissä, jotka luovat tuottavan työympäristön. Myös valokuvatapetit puuteemalla tai kivillä sekä trendikkäässä marmorikuvioinnissa luo positiivisen työilmapiirin pehmeällä tyylikkyydellään ja on myös edullinen ja hyvä vaihtoehto perinteiselle tapetille.

Valokuvatapetit toimistoon - Toiminnalliset edut

Suurin osa valokuvatapeteista ovat kuitukangastapetteja. Kuitukangastapeteissa on tiettyjä etuja, jotka takaavat tyytyväisyytesi ja turvallisuutesi. Vaikuttavan vedenkestävyyden lisäksi kuitukangastapetti on myös ilmaa ja höyryä läpäisevä. Siksi voit helposti nauttia valokuvatapetistasi, vaikka se joutuisi kosketuksiin veden kanssa. Seinäpäällysteet ovat myös paloturvallisia. Lisäksi sekä asennus että poisto on nopeaa ja yksinkertaista, koska voit laittaa liisterin suoraan seinälle.

Näin voit asentaa uuden valokuvatapettisi seinälle ilman suurta vaivaa

Ennen kuin voit nauttia uudesta valokuvatapetistasi, sinun on noudatettava tiettyjä ohjeita helpon asennuksen ja turvallisuutesi varmistamiseksi. Ensinnäkin sinun on varmistettava kuiva ja tasainen seinäpinta. Mahdolliset epätasaisuudet on täytettävä ja tasoitettava sen jälkeen. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos ei ole yhtä ammattimainen. Löydät joitakin tapetointivälineitä osiosta tapetointitarvikkeet, joten voit helposti lisätä ne ostoskoriisi valokuvatapettisi kanssa.

Tapetoinnin aikana huoneen lämpötila on pidettävä noin 20 °C:ssa, ja vältettävä vetoa. Ennen kuin voit kiinnittää tapetin, suosittelemme piirtämään ohuet pystysuorat viivat, jotka alkavat seinän keskeltä ja jatkuvat samanpituisin välein molemmin puolin. Vesivaaka osoittautuu myös erittäin hyödylliseksi, kun haluat saada tapetin täydellisesti suoraan. Jos yksittäiset vuodat ovat vielä rullattuina yhtenä kappaleena, voit nyt leikata ne mittojen mukaisesti. Jätä kuitenkin noin 5 senttimetriä ylimääräistä, jonka voit leikata myöhemmin pois.

Sitten voit levittää liisteriä seinälle telan avulla. Sen jälkeen voit aloittaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että noudatat piirtämiäsi linjoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Paina tapetti saumausrullalla keskeltä ja rullaa mahdollisia ilmakuplia ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois kostealla sienellä. Tee sama prosessi myös lopuille tapettivuodille. Lopuksi valokuvatapetin on annettava kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Valokuvatapetit toimistoon - Laatua huippuhintaan

Verkkokauppamme tarjoaa sinulle laajan valikoiman upeita ja laadukkaita valokuvatapetteja, joiden avulla voit suunnitella toimistosi mieluisaksi ja työskennellä siten ahkerasti koko päivän. Eri valmistajat tarjoavat tuotteitaan tuotteliaan työympäristön edistämiseksi, hyvänä esimerkkinä Livingwalls.

Korkealaatuiset materiaalit: Valokuvatapetit Livingwalls:ilta

Nykyaikaisen tuotemerkin Livingwalls mallistoista löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita valokuvatapetteja erilaisissa luovissa ja lumoavissa malleissa. Korkealaatuisten raaka-aineiden käyttö on etusijalla valokuvatapettien laadun varmistamiseksi.

Kauniit valokuvatapetit toimistoon netistä

Toimiston tyylikkääseen sisustamiseen valokuvatapetit ovat ihanteellisia, koska valokuvatapetteja löytyy monipuolinen valikoima ja ne tekevät tilastasi innovatiivisen helposti. Verkkokaupastamme voit tilata erilaisia moderneja valokuvatapetteja parhaalla hintatakuulla nopeasti ja edullisesti. Suurempia tilausmääriä varten sinulla on mahdollisuus saada yksilöllinen tarjous ja säästää vielä enemmän rahaa. Sinun ei tarvitse kuin lähettää meille tarvittavat määrät.

Jos sinulla on kysyttävää, verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta on käytettävissäsi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Älä epäröi ja tilaa modernit valokuvatapetit toimistoon BRICOFLORilta!

Plus icon lue lisää