Close icon

Valokuvatapetit teinin huoneeseen - vaihtoehtoja jokaiselle persoonalle

Erityisesti teini-ikäiset viettävät paljon aikaa huoneessaan, joten sopivan sisustuksen, mukaan lukien tape…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
In stock:
48 rullaa
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 93 Tuotteet

Laaja valikoima kaikkiin tarpeisiin

Valokuvatapetit ovat monipuolinen ja moderni vaihtoehto nuorten seinille, sillä niissä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla visuaaliset ja toiminnalliset ominaisuudet, ja niitä on saatavilla lukuisissa malleissa ja värimaailmoissa.

Persoonallinen seinä valokuvatapetin avulla

Valokuvatapetit ovat ihanteellisia, kun haluat antaa huoneellesi persoonallisen ilmeen ja tuoda avoimesti esiin omia kiinnostuksen kohteitasi. Valokuvatapetit kaupungeilla, joissa löytyy tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Big Ben, Eiffel-torni tai New Yorkin horisontti luovat suuren maailman tuntua. Auto- tai jalkapalloteemalla varustetut valokuvatapetit ovat myös erittäin suosittuja nuorten keskuudessa. Eläinten ystävät voivat koristella seinänsä suosikkieläimellään ja valita valokuvatapetit hevosilla, leijonilla tai vaikka delfiineillä. Leikkisän ilmapiirin luomiseksi teinit valitsevat mielellään myös valokuvatapetteja kukilla, jotka vangitsevat nuorekkaan huolettomuuden ja keveyden.

Modernit valokuvatapetit geometrisilla kuvioilla

Geometrisella tai abstraktilla kuviolla varustettu valokuvatapetti on tyylikkään ja trenditietoisen sisustuksen kulmakivi ja toimii modernina vaihtoehtona. Modernit valokuvatapetit voidaan yhdistää mihin tahansa sisustukseen ja siksi ne sopivat täydellisesti nuorekkaille trendsettereille!

Valokuvatapetit puu- tai kivipinnan näköisinä

Valokuvatapettien suosio kasvaa jatkuvasti - eikä syyttä. Yksinkertaisuudessaan ne sopivat moneen makuun ja ovat siten nykyaikainen ja moderni vaihtoehto myös teinin huoneeseen. Yksinkertaista puu- tai kivipinnan näköistä valokuvatapettia voi tehostaa graffitilla varustetulla valokuvatapetilla, joka tuo seinälle rohkeaa persoonallisuutta ja luovuutta värikkäänä katseenvangitsijana.

Loputtomat suunnittelumahdollisuudet valokuvatapettien avulla

Kaikki eivät pidä näyttävästä seinäpäällysteistä. Etenkin nuorten keskuudessa monet halauavat yksinkertaisempia malleja. Erilaiset yksiväriset valokuvatapetit ovat siksi monipuolinen vaihtoehto jokaiseen makuun, joka ei kuitenkaan aseta rajoja yksilöllisille suunnittelu- ja yhdistelymahdollisuuksille laajan värivalikoiman vuoksi.

Valokuvatapetit - Toimiva arjen sankari

Suurimmaksi osaksi valokuvatapetit ovat kuitukankaisia, joilla on joitakin etuja, ja jotka takaavat tyytyväisyytesi ja turvallisuutesi. Kuitukangastapetit ovat vedenkestäviä, mittasuhteiltaan vakaita sekä ilmaa ja höyryä läpäiseviä. Lisäksi seinäpäällysteet ovat paloturvallisia. Valokuvatapetit on erittäin helppo kiinnittää ja poistaa, sillä voit päällystää seinän suoraan liisterillä.

Ohjeet: Mitä sinun on muistettava asentaessasi valokuvatapettia

Jos haluat asentaa uuden valokuvatapetin turvallisesti, sinun on noudatettava seuraavia ohjeita. Ensinnäkin sinun on varmistettava kuiva ja tasainen seinä, joka on myös joustava ja imukykyinen. Mahdolliset epätasaisuudet on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava jälkikäteen. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee.

Tapetoinnin aikana huoneen lämpötila on pidettävä noin 20 °C:ssa, ja samalla on vältettävä vetoa. Ennen kuin voit kiinnittää tapetin, suosittelemme piirtämään ohuet pystysuorat opasviivat, jotka alkavat seinän keskeltä ja jatkuvat vastaavin välein molemmin puolin. Vatupassi on tässä erittäin hyödyllinen apuväline. Leikkaa tapetti oikean mittaiseksi lisäämällä ylimääräiset viisi senttimetriä molempiin päihin. Voit leikata jäljelle jäävän materiaalin myöhemmin pois.

Sitten voit levittää liisterin tasaisesti seinälle ja aloittaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että seuraat ohjeviivoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Paina tapetti sienellä keskeltä ja vie ilmakuplia samalla ulospäin saumausrullan avulla. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois kostealla sienellä. Samaa prosessia on jatkettava lopuille kaistaleille. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Valokuvatapetit teinin huoneeseen tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät monipuolisen valikoiman upeita ja laadukkaita valokuvatapetteja, jotka sopivat muotoilunsa ja toiminnallisuutensa ansiosta erinomaisesti teinin huoneeseen. Valokuvatapetteja tarjoavat monenlaiset valmistajat, joilta löydät varmasti oman laadukkaan valokuvatapettisi.

Valokuvatapetit Livingwallsilta - Laatu kohtaa designin

Nykyaikaisen Livingwalls -brändin valikoimasta löydät monipuolisen valikoiman korkealaatuisia valokuvatapetteja  erilaisissa luovissa ja upeissa sisustuksissa. Korkealaatuisten raaka-aineiden käyttö on etusijalla valokuvatapettien laadun varmistamiseksi.

Valokuvatapetteja trendikkääseen teinin huoneeseen helposti netistä!

Lukuisien toiminnallisten etujen lisäksi valokuvatapetit tarjoavat vaikuttavan monipuolisuuden ja kauniin muotoilun. Verkkokaupastamme voit tilata laajan valikoiman moderneja valokuvatapetteja nopeasti ja edullisesti parhaan hintatakuun ansiosta. Suurempia tilausmääriä varten sinulla on mahdollisuus saada yksilöllinen tarjous ja säästää vielä enemmän rahaa määrittelemällä tarvitsemasi määrät.

Jos sinulla on kysyttävää, verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Älä missaa tilaisuutta ja varmista itsellesi kauniit valokuvatapetit BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Plus icon lue lisää