Close icon

Valokuvatapetit ruokailutilaan - Tyylikäs sisustus

Olipa kyse hauskoista illoista ystävien kanssa, romanttisesta kynttiläillallisesta tai vain rennosta ateriasta s…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 83 Tuotteet

Etsitkö uutta seinäpäällystettä ruokailutilan seinille? Silloin valokuvatapetit ovat täydellinen ratkaisu, sillä niissä yhdistyvät lukuisat visuaaliset ja toiminnalliset edut. Saatavilla on erilaisia malleja, joten löydät taatusti oikean tapetin ruokailutilaasi. Valikoima vaihtelee inspiroivista abstrakteista valokuvatapeteista luonnon puu- ja kivijäljitelmiin. Lisäksi löydät valikoimasta valokuvatapetit maisemalla, joka voi viedä sinut ruokailemaan kauniille viinitilalle.

Valokuvatapettien inspiroimana ruokailet nauttien

Valokuvatapeteilla, joissa on hedelmiä luovat miellyttävän raikkaan tunnelman, joka sopii erityisesti aamupalaa nauttiessa. Voit yhdistää vitamiinirikkaan seinäpäällysteen raikkaan värisiin huonekaluihin ja näin luoda leikkisän tunnelman.

Erityisen moderni vaihtoehto on valokuvatapetit Eiffel-tornilla, joka luo täydelliset puitteet romanttiselle illalliselle. Kaupunkeja sisältävät vaihtoehdot, kuten New York -aiheinen valokuvatapetti, luovat myös trendikkään tunnelman.

Tai miten olisi maailmankartta seinälläsi? Valokuvatapetit kartoilla tarjoavat kulinaarisen matkan ympäri maailman ja samalla antaa ruokasalillesi persoonallisen ilmeen.

Kotoisa tunnelma valokuvatapettien avulla

Eläväisen näköisiä valokuvatapetteja pidetään upeana seinäpäällyste-vaihtoehtona, sillä ne paitsi luovat modernia tunnelmaa, myös osoittautuvat edulliseksi ja luotettavaksi vaihtoehdoksi alkuperäisiin tapetteihin verrattuna.

Valokuvatapetit puuteemalla luovat maalaismaisen tunnelman. Yhdistettynä maanläheisen sävyisiin huonekaluihin luodaan maanläheinen mutta samalla tyylitietoinen vaikutelma. Valokuvatapetit kivillä taas antavat erittäin näyttävän ilmeen, ja se avaa rajattomat suunnittelumahdollisuudet ruokailutilan tyylikkääseen stailaukseen.

Persoonallisia ja erityisen tyylikkäitä vaihtoehtoja löydät valokuvatapetit betonilla -kategoriasta, jotka antavat erittäin modernin ja urbaanin ilmeen yhdistettynä jaloihin sävyihin, kuten bordeaux'n punaiseen.

Maalauksellinen tunnelma - valokuvatapetit erilaisilla luontoaiheilla

Metsäteemaisen tapetin rauhoittava vaikutus, ranta-teemaisen valokuvatapetin loputon lomatunnelma tai vesiputouksella varustetun valokuvatapetin idyllinen ilme - valokuvatapetit luontomotiiveilla ovat aina yhtä toimiva vaihtoehto ruokailutilan tyylitietoiseen suunnitteluun.

Valokuvatapetit toimivat kaikissa tiloissa

Verkkokaupastamme löydät pääasiassa kuitukankaisia valokuvatapetteja, jotka ovat edullinen vaihtoehto. Ensinnäkin kuitukangastapetit ovat paloturvallisia sekä ilmaa ja höyryä läpäiseviä. Sillä on myös vaikuttava vedenkestävyys ja mittapysyvyys, joten voit nauttia valokuvatapetistasi ongelmitta vuosienkin käytön ja veden kanssa kosketuksiin joutumisen jälkeen. Kuitukangastapetin kiinnittäminen ja poistaminen on nopeaa, turvallista ja yksinkertaista, koska liisteri voidaan levittää suoraan seinälle.

Asenna valokuvatapettisi seinälle nopeasti ja helposti

Varmistaaksesi turvallisuutesi uutta valokuvatapettia asentaessasi, esittelemme alla muutamia ohjeita, joita sinun tulisi noudattaa.

Ennen kuin aloitat, sinun on varmistettava, että seinä on kuiva ja tasainen, mutta myös joustava ja imukykyinen. Jos epätasaisuuksia esiintyy, ne on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee.

Tapetoinnin aikana huoneen lämpötila on pidettävä noin 20 °C:ssa ja vetoa on vältettävä. Ohuet, pystysuorat apuviivat ovat myös erittäin hyödyllisiä tapetin tarkan kiinnityksen kannalta, erityisesti jos käytät apuna vatupassia. Viivojen tulisi alkaa seinän keskeltä ja jatkua tasaisin välein molemmin puolin.

Leikkaa tapetti oikean mittaiseksi lisäämällä ylimääräiset viisi senttimetriä molempiin päihin kohdistuksen varalta. Voit myöhemmin leikata jäljelle jäävän ylimääräisen osan tarkasti pois.

Leikkaamisen jälkeen voit levittää liisterin seinälle, jos kyseessä on kuitukangastapetti. Sitten voit alkaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että noudatat piirtämiäsi viivoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Tasoita tapetti vetämällä keskeltä ulospäin ja vie mahdollisia ilmakuplia samalla ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois kostealla sienellä. Samaa prosessia on jatkettava lopuille kaistaleille. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Valokuvatapetteja tunnetuilta valmistajilta

Jotta sinulla olisi inspiroivimmat puitteet ruokailutilan suunnitteluun, löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman moderneja ja laadukkaita valokuvatapetteja tunnetuilta valmistajilta.

Tyylikkäimmät valokuvatapetit ruokailutilaan Bricoflorilta!

Toiminnalliset edut ja kaunis muotoilu tekevät valokuvatapeteista täydellisen ratkaisun ruokailutilaan, minkä vuoksi tarjoamme sinulle laajan valikoiman upeita valokuvatapetteja eri väreissä ja tyyleissä. Jotta voisimme tukea sinua mahdollisimman paljon, tarjoamme sinulle joitakin ainutlaatuisia etuja - kuten parhaan hintatakuun, jonka ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa.

Suurempia remontteja varten suosittelemme myös, että pyydät yksilöllisen tarjouksen ja määrittelet tarvitsemasi määrät, jotta voit säästää vielä enemmän rahaa.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Älä epäröi ja tilaa haluamasi valokuvatapetti ruokailutilaasi BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Plus icon lue lisää