Close icon

Valokuvatapetit portaikkoon - Säväytä tyylillä jo porraskäytävässä

Portaikon ei tarvitse palvella vain alkuperäistä tarkoitustaan. Sopivalla sisustussuunnittelulla voit tehdä…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 30 Tuotteet

Jotta saisit portaikostasi helposti viihtyisän, tarjoamme sinulle laajan valikoiman moderneja ja kauniita valokuvatapetteja, jotka sisältävät laajan valikoiman erilaisia malleja. Voit siis tehdä porraskäytävästäsi maisemien tai kukkien avulla katseenvangitsijan tai valita yksinkertaisempia malleja, joita koristavat puun, betonin ja kiven näköiset pinnat.

Harmoniset valokuvatapetit maisemalla

Valokuvatapetit maisemalla tuo portaikkoon persoonallisen kosketuksen valitsemallasi lempimaisemalla. Näin voit luoda rauhoittavan tunnelman metsä-teemaisella valokuvatapetilla, valita idyllisen valokuvatapetin järvimaisemalla tai luoda pysyvän lomatunnelman ranta-teemaisella valokuvatapetilla.

Puuta, kiveä tai betonia: Haluamasi pinta helposti valokuvatapetin avulla

Portaikkoa voidaan hienovaraisesti koristaa puu-, kivi- tai betonijäljitelmällä ylellisenilmeen luomiseksi. Puutapetti näyttää maanläheiseltä ja maalaismaiselta, kun taas kivijäljitelmäinen valokuvatapetti sopii erityisen hyvin trendikkääseen teolliseen ilmeeseen, jolla voit luoda loft-tyylin. Valokuvatapetit betonilla antavat puolestaan mielenkiintoisen ja erityisen modernin vaikutelman portaikkoon.

Raikas tunnelma - Valokuvatapetit kukilla

Kukkien leikkisä ilme sopii erinomaisesti portaikon seinäsuunnitteluun, sillä se keventää muuten raskaita elementtejä kuten portaikkoa. Etenkin herkissä pastellisävyissä valokuvatapetit kukilla pääsevät oikeuksiinsa ja luo harmonisen kevään tunnelman myös talvella. Voit valita lukuisista kukkakuvioista, kuten valokuvatapetin voikukilla tai ruusuilla.

Valokuvatapetti - käytännöllinen seinäpäällyste

Verkkokaupastamme löydät erityisesti kuitukangastapetteja, jotka ovat edullinen vaihtoehto. Ensinnäkin kuitukankaiset valokuvatapetit ovat paloturvallisia sekä ilmaa ja höyryä läpäiseviä. Sillä on myös vaikuttava vedenkestävyys ja mittapysyvyys, joten voit nauttia valokuvatapetistasi ongelmitta vuosienkin käytön ja veden kanssa kosketuksiin joutumisen jälkeen. Kuitukangastapetin kiinnittäminen ja poistaminen on nopeaa, turvallista ja yksinkertaista, koska liisteri voidaan levittää suoraan seinälle.

Valokuvatapetin kiinnitys: sujuu kuin tanssi

Seuraavat ohjeet auttavat sinua asentamaan tapetin sekä turvallisesti, että nopeasti.

Ensin sinun on varmistettava kuiva ja tasainen seinäpinta, joka on myös joustava ja imukykyinen. Mahdolliset epätasaisuudet on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava sen jälkeen. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, jotta saisit parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ennen kuin voit kiinnittää tapetin, suosittelemme piirtämään ohuet pystysuorat opasviivat, jotka alkavat seinän keskeltä ja jatkuvat vastaavin välein molemmin puolin. Vatupassi on tässä erittäin hyödyllinen apuväline. Viivojen piirtämisen jälkeen, leikkaa tapetti oikean mittaiseksi lisäämällä ylimääräiset viisi senttietriä molempiin päihin. Myöhemmin ylimääräinen materiaali voidaan leikata pois, jos sitä on jäänyt jäljelle.

Jos olet päätynyt kuitukankaiseen valokuvatapettiin, voit levittää liisterin tasaisesti suoraan seinälle. Sitten voit aloittaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että noudatat ohjeviivoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Paina tapetti telalla keskeltä ja vie ilmakuplia samalla ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois kostealla sienellä. Samaa prosessia on jatkettava lopuille kaistaleille. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Parhaista parhaat - Valokuvatapetit tunnetuilta valmistajilta

Jotta sinulla olisi mahdollisimman paljon mahdollisuuksia porraskäytävän suunnitteluun, tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia valokuvatapetteja, joista löydät erilaisia moderneja ja esteettisiä malleja. Niitä tarjoavat useat tunnetut valmistajat.

Kauniita valokuvatapetteja Bricoflorilta huippuhintaan!

Jos etsit sopivaa seinäpäällyste ratkaisua portaikon sisustussuunnitteluun, löydät etsimäsi taatusti BRICOFLOR-verkkokaupan valikoimasta. Jotta voisimme tukea sinua mahdollisimman paljon, tarjoamme sinulle joitakin ainutlaatuisia etuja - esimerkiksi parhaan hintatakuun, jonka ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa.

Suurempia remonttjea varten suosittelemme myös, että pyydät yksilöllisen tarjouksen ja määrittelet tarvitsemasi määrät, jotta voit säästää vielä enemmän rahaa.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Älä ohita tilaisuutta ja tilaa modernit valokuvatapetit portaikkoon BRICOFLORin verkkokaupasta!

Plus icon lue lisää