Close icon

Valokuvatapetit olohuoneeseen – Tunne olosi mukavaksi!

Useimmille olohuone on paikka, jossa rentoutua. Siellä voi viettää rauhallisen illan, ja valokuvatapetit ol…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 125 Tuotteet

Valokuvatapetit olohuoneeseen – Loputtomat mahdollisuudet

3D-valokuvatapetit tarjoavat loputtoman paljon sisustusmahdollisuuksia, joten voit päästää luovuutesi vapaaksi ja antaa olohuoneellesi persoonallisen kosketuksen. Lukuisat eri kuviot ja mallit tekevät seinästäsi visuaalisen kohokohdan!

Valokuvatapetit olohuoneeseen - Tuo maailman ihmeet kotiisi 

Maailmanmatkailijat ja seikkailijat tämä on teitä varten; 3D-valokuvatapetit olohuoneeseen tuovat suosikkipaikkasi omaan kotiisi. Esimerkiksi Eiffeltorni antaa tilalle unelmoivan ilmeen ja New Yorkin horisontti tuo kaupungin jännittävän ilmapiirin olohuoneeseen. Maailmankartta voi puolestaan taas inspiroida suunnattomasti. 3D-valokuvatapettien avulla koko maailma on jalkojesi juurella.

Valokuvatapetit maisemilla tuo olohuoneeseen luonnon viehätyksen

Tekevätkö näkymät ikkunastasi sinut vain surulliseksi? Siinä tapauksessa valokuvatapetit maisemilla ovat ihanteellinen ratkaisu! Ne tuovat tilaan rauhallisen ilmapiirin, ja voit nauttia kauniista metsästä, idyllisestä auringonlaskusta, harmonisesta vesiputouksesta tai ikuisesta kesästä omassa olohuoneessasi vuoden kaikkina päivinä. Valokuvatapetit olohuoneeseen ovat helppo tapa elävöittää tilaa, ja tuoda luonto kaupungin vilkkaaseen vilinään.

Valokuvatapetit kukilla – Tee olohuoneestasi kukkaparatiisi

Kukkakuviot luovat raikkaan ja rentouttavan tunnelman olohuoneeseesi, joka on läsnä kaikkina vuodenaikoina. Valokuvatapetit kukilla ovat täydellinen ratkaisu sinulle, joka rakastat kukkia ja niiden kaunista viehätystä. Valikoimastamme löydät muun muassa romanttisia ruusukuvioita, leikkisiä kirsikankukkamalleja sekä unelmoivia voikukkakuvioita. Nämä valokuvatapetit olohuoneeseen tuovat kevään kotiisi ja tekevät tilasta ihanan!

Valokuvatapetit eläimillä – Eläinmaailman uskomaton monimuotoisuus

Valokuvatapetit eläimillä ovat oiva valinta olohuoneeseen. Valokuvatapetit olohuoneeseen voivat kiitos näiden tapettien tuoda eläinmaailman uskomattoman monimuotoisuuden ja kauneuden kotiisi. Valokuvatapetit eläimillä, joita koristelevat leijonat tai tiikerit näyttävät villin puolesi, kun taas lintumotiivit antavat sinun nauttia rajattomasta vapaudesta. Flamingot ja papukaijat luovat puolestaan eksoottisen ilmapiirin. Lämpimässä värimaailmassa olevat norsu- ja kirahvitapetit näyttävät uskomattomilta yhdistettynä maanläheisten ja erilaisten beigen sävyisten huonekalujen kanssa!

Valokuvatapetit olohuoneeseen – Monipuoliset vaihtoehdot

Nauti maalaismaisesta valokuvatapetista, joka jäljittelee kulunutta puuta, tai trendikkäästä marmorisesta tapetista. Taiteelliset geometriset ja abstraktit kuviot tekevät 3D-tapeteista varman katseenkääntäjän. Valokuvatapetit olohuoneeseen mahdollistavat kaikki sisustusunelmasi, voit yhdistellä niitä lukemattoman monella tavalla ja löydät BRICOFLOR:in valikoimasta varmasti sinun sisustustyyliisi täydelliset valokuvatapetit ja 3D-tapetit. 

Valokuvatapetit olohuoneeseen – Materiaalit

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista ovat kuitukangastapetteja. Kuitukangastapetit omaavat monia upeita piirteitä, jotka takaavat tyytyväisyytesi ja turvallisuutesi. Kuitukangastapetit ovat hyvin vedenkestäviä, joten ne sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin myös. Jos valitset valokuvatapetit olohuoneeseen, jotka ovat tehty kuitukankaasta, voit tuntea olosi turvalliseksi, sillä ne eivät ole helposti syttyviä. Tämän lisäksi nämä tapetit ovat todella kestäviä, ja ne voidaan puhdistaa helposti kostella liinalla! 

Kuitukangastapetit ovat myös helposti ripustettavia, sillä tapettiliima voidaan levittää suoraan seinälle! Jos tulevaisuudessa haluatkin jotkut muut valokuvatapetit olohuoneeseen, kuitukangastapetit ovat todella helppoja poistaa.

Ripusta valokuvatapetit olohuoneeseen oikein ja nauti uskomattomasta lopputuloksesta

Vaikka valokuvatapetit kuitukankaasta ovat erittäin helppoja ripustaa, sinun on kuitenkin tehtävä muutama askel ennen kuin saat nauttia kauniista uusista tapeteistasi. Ensin sinun on varmistettava, että seinät ovat kuivat ja tasaiset. Mahdolliset epätasaisuudet tulisi tasoittaa ja seinän väri on myös oltava tasainen, kaikki epätasaisuudet voivat näkyä lopputuloksessa ja tehdä siitä epätäydellisen. 

Tapetoinnin aikana huoneen lämpötila tulisi olla noin 20 ° C. Ennen kuin aloitat tapetoinnin, suosittelemme, että piirrät pystysuorat apuviivat seinälle lyijykynällä. Piirrä ensimmäinen viiva seinän keskelle, ja tämän jälkeen voit piirtää samanlaisia viivoja keskiviivan molemmin puolin tasaisin välein. Vesivaaka ja mittanauha ovat tärkeitä apuvälineitä tähän! 

Tämän jälkeen voit sekoittaa tapettiliiman ohjeiden mukaan, mutta yritä välttää kokkareiden muodostumista! Levitä sitten riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Sinun ei kuitenkaan kannata levittää liimaa koko seinään kerralla, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti.  

Ota tämän jälkeen ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat tapetoinnin. On tärkeää, että ensimmäinen liuska asetetaan ja ripustetaan oikein, jotta motiivi ja lopputulos on täydellinen. Sitten voit tasoittaa vuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai -sienellä. Muista myös pyyhkiä ylimääräinen liima pois. Tämän voit tehdä kostealla sienellä. Jatka tämän jälkeen samalla tavalla, kunnes olet saanut koko tapetin seinälle. Varmista kuitenkin koko ajan, että motiivi asetetaan oikein! Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Valokuvatapetit eläimillä tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Ensiluokkaiset valokuvatapetit olohuoneeseen parhailta valmistajilta

Verkkokauppamme tarjoaa sinulle laajan valikoiman kauniita ja laadukkaita valokuvatapetteja sekä 3D-tapetteja. Nämä valokuvatapetit olohuoneeseen luovat haluamasi ilmapiirin ja uskomattoman visuaalisen kokemuksen. 

Valikoimastamme löydät esimerkiksi A.S. Créationin ja Livingwallsin uskomattomia tapetteja. Nämä molemmat valmistajat ovat alansa huippuja ja heidän valmistamat tapetit koristelevat seiniä ympäri maailman. A.S. Création tekee esimerkiksi valokuvatapetteja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. 

Livingwalls tunnetaan taas innovatiivisesta muotoilustaan. Molempien valmistajien valokuvatapetit tunnetaan korkeasta laadustaan. 

Osta uudet valokuvatapetit olohuoneeseen nyt BRICOFLOR:ilta! 

Valokuvatapetit ja 3D-tapetit ovat täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat tyylikkään ja viihtyisän olohuoneen. Valikoimastamme löytyvät valokuvatapetit olohuoneeseen tekevät vaikutuksen modernilla muotoilullaan sekä uskomattomilla ominaisuuksillaan. 

BRICOFLOR:in verkkokaupasta voit tilata uudet valokuvatapetit olohuoneeseen helposti ja mutkattomasti uskomattomaan hintaan, parhaan hintatakuumme ansiosta. Säästä sekä aikaa, että rahaa! Jos tarvitset suurempia määriä, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen, ja säästää vielä enemmän rahaa. Jos sinulla on kysyttävää, ystävälliset sekä pätevät asiantuntijamme ovat käytettävissäsi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai käyttämällä yhteydenottolomakettamme.

Plus icon lue lisää