MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Valokuvatapetit makuuhuoneeseen – Rento ilmapiiri

Pitkän ja stressaavan päivän jälkeen on tuskin mitään parempaa kuin maata sängyssä…

lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 | 131 Tuotteet

Valokuvatapetit makuuhuoneeseen tarjoaa jotain kaikille

Valokuvatapetit ja 3D-tapetit antavat sinun olla luova ja sisustaa makuuhuoneesi ihan oman makusi mukaan. Oikeat valokuvatapetit makuuhuoneeseen voivat esimerkiksi tuoda täydellisen maiseman, johon herätä joka aamu. Voit aloittaa jokaisen päivän pirteänä ja rentoutuneena! Valikoimastamme löydät lukuisia kuvioita ja malleja, joista voit valita juuri sinulle täydelliset valokuvatapetit makuuhuoneeseen. Kaikki nämä tapetit ovat todellisia katseenvangitsijoita! 

Modernit valokuvatapetit makuuhuoneeseen

Kauniista kaupunkimaisemista tyylikkäisiin vintage-auto motiiveihin – valokuvatapettien avulla voit todella näyttää persoonallisuutesi sekä kiinnostuksenkohteesi ja intohimosi. Valokuvatapetit Eiffel-tornilla vievät sinut esimerkiksi suoraan Pariisiin, ja kuka ei haluaisi viettää aikaa rakkauden kaupungissa? Laajasta valikoimasta motiiveja ja värejä löydät varmasti sinun kotiisi sopivat valokuvatapetit makuuhuoneeseen. Värikkäät motiivit yhdistettynä yksinkertaisiin huonekaluihin tekevät uskomattoman vaikutuksen. Mustavalkoiset valokuvatapetit luovat taas jännittävän kontrastin punaisten huonekalujen kanssa.

Valokuvatapetit maisemilla tuovat maailman ihmeet makuuhuoneeseesi

Metsän rentouttava viehätys, auringonlaskun romanttinen ilmapiiri tai kauniiden rantojen luoma jatkuva lomatunnelma? Valokuvatapetit maisemilla antavat makuuhuoneellesi aivan ainutlaatuisen tunnelman! Niiden avulla voit luoda rauhallisen ilmapiirin, ja ne sopivat täydellisesti yksinkertaiseen ja neutraaliin sisustukseen maanläheisissä väreissä. Valokuvatapetit makuuhuoneeseen antavat sinun nauttia lempimaisemastasi viikon jokaisena päivänä! 

Geometriset valokuvatapetit sopivat tyylikkääseen sisustukseen

Valokuvatapetit geometrisilla kuvioilla ovat oiva valinta sinulle, joka suosit tyylikästä ja tyylitietoista sisustustyyliä. Ne ovat todella monipuolinen ja moderni ratkaisu! Voit valita huonekaluihisi sopivat värit tai käyttää kuviollista valokuvatapettia rohkeana kontrastina neutraaleihin huonekaluihin yhdistettynä.

Valokuvatapetit kukilla tekevät makuuhuoneesta leikkisän

Nauti keväästä vuoden ympäri ja luo ihanan raikas tunnelma makuuhuoneeseesi. Valokuvatapetit kukilla antavat sinun aloittaa päiväsi raikkaasti! Valitse suosikkikukkasi valikoimastamme, josta löydät esimerkiksi valokuvatapetit kukkaniityillä ja rauhalliset ruusukuvioiset valokuvatapetit. Kauniit liljat lisäävät tilaan taas hillityn viehätyksen.

Minimalistiset valokuvatapetit makuuhuoneeseen

Nauti hienostuneen valokuvatapetin yksinkertaisuudesta, joka avaa sinulle rajattomasti sisustusmahdollisuuksia. Riippumatta siitä, jos valitset yksinkertaisen valokuvatapetin suosikkivärissäsi tai valokuvatapetit kivillä, ne luovat modernin ja trendikkään tunnelman makuuhuoneeseesi. Minimalistiset valokuvatapetit makuuhuoneeseen tekevät tilasta rauhallisen ja rentouttavan! 

Valokuvatapetit makuuhuoneeseen - Materiaalit

Suurin osa meidän valikoimassamme olevista valokuvatapeteista on tehty kuitukankaasta. Nämä valokuvatapetit ovat todella kestäviä, sekä erittäin helppoja ripustaa. Liima voidaan nimittäin levittää suoraan seinälle, mikä helpottaa ripustamista todella paljon. Kuitukangastapetit eivät myöskään ole helposti syttyviä ja ne voidaan yleensä myös puhdistaa todella perusteellisesti. Jotkut valmistajat voivat jopa kierrättää vanhat tapetit ja käyttää ne uudelleen. Jos joskus tulevaisuudessa päätätkin ostaa uudet valokuvatapetit makuuhuoneeseen verkkokaupastamme, nämä tapetit ovat myös todella helppoja poistaa.

Ripusta valokuvatapetit makuuhuoneeseen nopeasti ja helposti

Vaikka valokuvatapetit kuitukankaasta ovat erittäin helppoja ripustaa, sinun on kuitenkin tehtävä muutama askel ennen kuin saat nauttia kauniista uusista tapeteista. Ensin sinun on varmistettava, että seinät ovat kuivat ja tasaiset. Mahdolliset epätasaisuudet tulisi tasoittaa ja seinän väri on myös oltava tasainen, kaikki epätasaisuudet voivat näkyä lopputuloksessa ja tehdä siitä epätäydellisen. 

Tapetoinnin aikana huoneen lämpötila tulisi olla noin 20 ° C. Ennen kuin aloitat tapetoinnin, suosittelemme, että piirrät pystysuorat apuviivat seinälle lyijykynällä. Piirrä ensimmäinen viiva seinän keskelle, ja tämän jälkeen voit piirtää samanlaisia viivoja keskiviivan molemmin puolin tasaisin välein. Vesivaaka ja mittanauha ovat tärkeitä apuvälineitä tähän! 

Tämän jälkeen voit sekoittaa tapettiliiman ohjeiden mukaan, mutta yritä välttää kokkareiden muodostumista! Levitä sitten riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Sinun ei kuitenkaan kannata levittää liimaa koko seinään kerralla, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti.  

Ota tämän jälkeen ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat tapetoinnin. On tärkeää, että ensimmäinen liuska asetetaan ja ripustetaan oikein, jotta motiivi ja lopputulos on täydellinen. Sitten voit tasoittaa vuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai -sienellä. Muista myös pyyhkiä ylimääräinen liima pois. Tämän voit tehdä kostealla sienellä. Jatka tämän jälkeen samalla tavalla, kunnes olet saanut koko tapetin seinälle. Varmista kuitenkin koko ajan, että motiivi asetetaan oikein! 

Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Valokuvatapetit eläimillä tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Valokuvatapetit makuuhuoneeseen maailman parhailta valmistajilta

Me BRICOFLOR:illa haluamme, että nautit huippulaadukkaista tuotteista, ja tämän takia löydät valikoimastamme huippuvalmistajien valokuvatapetit makuuhuoneeseen. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman moderneja ja korkealaatuisia valokuvatapetteja sekä 3D-tapetteja eri valmistajilta. A.S. Création on esimerkiksi kansainvälisesti tunnettu korkealaatuisista tapeteistaan, kun taas modernin Livingwallsin valokuvatapetit makuuhuoneeseen tekevät aivan varmasti vaikutuksen kaikkiin!

Livingwalls: Valokuvatapetit makuuhuoneeseen joka tilanteeseen

Kölniläinen Livingwalls on moderni tuotemerkki, jonka valokuvatapetit makuuhuoneeseen tuovat raikkaan tuulahduksen tilaan. Niitä koristavat erilaiset luovat ja kauniit kuvat sekä kuviot, Livingwallsin valikoimasta jokainen löytää varmasti jotain omaan makuun sopivaa. Livingwalls käyttää korkealaatuisia raaka-aineita, jotta tapetit olisivat huippulaadukkaita.  

Tilaa uudet valokuvatapetit makuuhuoneeseen helposti BRICOFLOR:ilta

Verkkokauppamme ansiosta sinun ei enää tarvitse stressata, kun haluat sisustaa kotisi uudelleen. Voit rauhassa valita sinulle sopivat valokuvatapetit makuuhuoneeseen, ja tehdä päätöksen vasta kun olet ihan varma valinnastasi. BRICOFLOR tarjoaa sinulle valikoiman, jota et löydä miltään muulta erikoistuneelta jälleenmyyjältä. Valikoimamme antaa sinulle myös aivan varmasti ihan uuden näkökulman, mitä tulee seinien sisustukseen. Valokuvatapetit makuuhuoneeseen tuovat kotiisi aivan erityisen säväyksen! Kun olet tehnyt päätöksesi, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme tilauksesi yhteydessä. Jos suunnittelet isompaa remonttihanketta, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikessa, aina tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin, joten älä epäröi olla yhteydessä meihin, jos joku mietityttää! Asiantuntijatiimimme on täällä sinua varten. Tilaa uusi tapettisi nyt, odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää