Close icon

Valokuvatapetit lastenhuoneeseen – Luo positiivinen ympäristö lapsille

Lastenhuoneessa leikitään, opitaan ja nukutaan. Lasten oma huone on erittäin tärkeä paikka, ja se…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 89 Tuotteet

Valokuvatapetit lastenhuoneeseen – Luovia ratkaisuja jokaiseen makuun

Valokuvatapetit lastenhuoneeseen on mainio ja helppo tapa piristää lastenhuoneen ilmapiiriä! 3D-valokuvatapetteja on saatavilla useita eri malleja. Näillä voit sisustaa lapsesi huoneen yksilöllisesti, ja luoda kodikkaan ja motivoivan ympäristön. Erilaiset valokuvatapetit lastenhuoneeseen auttavat lapsia ilmaisemaan itseään, ja antavat jokaiselle huoneelle henkilökohtaisen ilmeen. Valokuvatapettien avulla voidaan korostaa lasten harrastuksia ja intohimoja, joka puolestaan edistää piristävää ilmapiiriä.

Astu eläinten valtakuntaan – Valokuvatapetit eläimillä

Näytä lapsillesi eläinten valtakunnan uskomaton monimuotoisuus, joka samalla auttaa sinua luomaan vilkkaan ilmapiirin. Tämä kannustaa lapsia oppimiseen ja luovaan kehitykseen. Valokuvatapetit eläimillä ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi lastenhuoneen sisustuksessa. Eläinmotiiveja on useita erilaisia, ja jokaisella voi luoda omanlaisensa ilmapiirin. Jännittävät valokuvatapetit leijonamotiiveilla herättää lapsesi seikkailuinnon, kun taas ihanat hevosmotiivit luovat inspiroivan ilmapiirin. Valitse valokuvatapetit lastenhuoneeseen juuri oman lapsesi maun mukaan!

Valokuvatapetit lastenhuoneeseen – Tee lastenhuoneesta satumainen paratiisi!

Pienet prinsessat sekä prinssit leikkivät mielellään huoneessa, jonka seiniä koristavat satumaiset linnat, yksisarviset, keijut ja muut satuolennot. Nämä auttavat stimuloimaan lasten mielikuvitusta ja luovat maagisen satumaisen ilmapiirin huoneeseen. Yhdessä vaaleanpunaisten kalusteiden kanssa nämä valokuvatapetit lastenhuoneeseen voivat tehdä huoneesta leikkisän prinsessamaailman! Laajasta valikoimastamme löydät valokuvatapetit lastenhuoneeseen sekä tytöille että pojille, ja voit luoda lastenhuoneesta juuri sellaisen, joka sopii sinun lapsellesi.

Valokuvatapetit lastenhuoneeseen luovat persoonallisen sisustuksen ja ilmapiirin

Voit luoda lastenhuoneeseen persoonallisen yksityiskohdan valokuvatapettien avulla, esimerkiksi erilaisilla urheilumotiiveilla. Tulevat jalkapallotähdet voivat valita seinälleen esimerkiksi valokuvatapetit jalkapalloteemalla, kun taas toiset ehkä mieluummin valitsevat valokuvatapetit ajoneuvoilla. Laajasta valikoimastamme löydät myös valokuvatapetit lastenhuoneeseen motiiveilla lasten suosikkielokuvista, kuten Star Wars ja Autot. Voit myös valita lukuisista sarjakuvamotiiveista, jotka ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi. Valikoimamme sisältää myös laajan valikoiman Disney aiheisia valokuvatapetteja. Voit siis valita valokuvatapetit lastenhuoneeseen lapsesi suosikkielokuvan tai sarjakuvan mukaan!

Tärkeintä on turvallisuus ja toiminnallisuus

Suurin osa valokuvatapeteista koostuvat kuitukankaista, joilla on ominaisuuksia, jotka takaavat tyytyväisyytesi ja turvallisuuden. Valokuvatapetit kuitukankaasta ovat vedenkestäviä, ja sopivat kiitos tämän erinomaisesti kylpyhuoneeseen myös. Tämän lisäksi valokuvatapetit lastenhuoneeseen, jotka on tehty kuitukankaasta, eivät syty helposti palamaan kiitos eri palonestoaineiden. Tämä pienentää tietenkin paloriskiä. Sekä ripustus että poistaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Ripustettaessa valokuvatapetteja kuitukankaasta voi nimittäin levittää liiman suoraan seinälle.

Näin ripustat valokuvatapetit lastenhuoneeseen

Kun kiinnität valokuvatapetit lastenhuoneeseen, sinun tulee seurata muutamia ohjeita turvallisuuden ja täydellisen lopputuloksen takaamiseksi. Ensin on varmistettava että pinta johon valokuvatapetti kiinnitetään, on kuiva ja tasainen. Pinnan tulee myös olla kestävä ja imukykyinen. Mikäli seinässä on epätasaisuuksia, ne tulisi täyttää täyteaineella ja tasoittaa. Jotta tulos olisi paras mahdollinen, huoneenlämmön tulisi olla noin 20°C kun valokuvatapetit ripustetaan.  Ennen ripustamista suosittelemme myös että piirrät ohuet pystysuorat suuntaviivat. Piirrä ensimmäinen viiva seinän keskelle, ja tämän jälkeen voit piirtää samanlaisia viivoja keskiviivan molemmin puolin tasaisin välein. Vesivaaka ja mittanauha ovat tärkeitä apuvälineitä tähän! 

Mikäli olet valinnut kuitukangastapetin, liima levitetään suoraan seinälle. Kun ripustat paperisen valokuvatapetin, liima on levitettävä tapetin kääntöpuolelle, jonka jälkeen sitä on liotettava noin 5-10 minuuttia. 

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja vältä kokkareita, jotka voivat näkyä lopputuloksessa.
  2. Levitä liima seinälle, johon tapetti ripustetaan, mahdollisimman tasaisesti. Älä levitä liimaa heti koko seinälle, sillä silloin se kuivuu ennen kuin ehdit ripustaa tapetin.
  3. Aseta ensimmäinen tapettivuota seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista että ripustat oikean vuodan, ja että se ripustetaan oikein. Ensimmäinen vuota on erittäin tärkeä, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita tapettia harjaamalla se tapettiharjalla tai -sienellä. Harjausliike tulee tehdä ylhäältä alas.
  5. Ylimääräisen tapettiliiman voi sitten pyyhkiä pois kostealla sienellä.
  6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.
  7. Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Jätä sitten tapetti kuivumaan.

 

Huippulaadukkaat valokuvatapetit lastenhuoneeseen parhailta valmistajilta!

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman laadukkaita valokuvatapetteja, joilla lastenhuoneen voi muuttaa lasten paratiisiksi! Haluamme huippulaadukkailla valokuvatapeteilla taata että sinä ja lapsesi olette tyytyväisiä lopputulokseen! Valokuvatapetit lastenhuoneeseen tarjoavat maailman parhaat valmistajat, kuten Livingwalls ja A.S. Création.

Livingwalls – innovatiiviset valokuvatapetit lastenhuoneeseen

Kölniläisen yrityksen valikoimasta löydät erittäin laajan valikoiman 3D-valokuvatapetteja erilaisilla kauniilla ja luovilla motiiveilla. Nämä valokuvatapetit lastenhuoneeseen luovat täysin uuden ilmeen huoneeseen! Livingwalls käyttää valokuvatapeteissaan erittäin korkealaatuisia raaka-aineita, jotka takaavat uskomattoman laadun. 

Monipuoliset valokuvatapetit lastenhuoneeseen verkkokaupastamme

BRICOFLOR:in verkkokauppa on täydellinen ratkaisu tuleviin rakennus- ja remonttisuunnitelmiisi! Valokuvatapetit lastenhuoneeseen saat tilattua helposti ja nopeasti laajasta valikoimastamme uskomattomaan hintaan, kiitos parhaan hintatakuumme. Mikäli tilaat suuria määriä, voit ottaa meihin yhteyttä niin saat yksittäisen tarjouksen säästääksesi vielä enemmän rahaa!

Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme vastaa mielellään! Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeellamme.

Plus icon lue lisää