Close icon

Valokuvatapetit kylpyhuoneeseen – Unelmiesi rentoutumispaikka

Nykyaikaiset valokuvatapetit voivat tehdä kylpyhuoneestasi aivan uuden tilan. Nykyään kylpyhuoneet ovat pai…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 109 Tuotteet

Valokuvatapetit kylpyhuoneeseen – Uskomattomat sisustusmahdollisuudet

Laaja valikoima moderneja 3D-tapetteja ja valokuvatapetteja antavat sinun sisustaa kylpyhuoneesi ihan oman makusi mukaan. Valokuvatapetit kylpyhuoneeseen antavat sinun tehdä tästä tärkeästä kodin tilasta tyylikkään ja viehättävän. 

Edistä hyvinvointiasi - Valokuvatapetit kylpyhuoneeseen 

Valokuvatapetit maisemilla antavat kylpyhuoneelle luonnollisen viehätyksen. Valokuvatapetit kylpyhuoneeseen, joita koristavat kauniit auringonlaskut auttavat sinua rentoutumaan ja päättämään päivän kylpyammeessa samalla kun nautit romanttisesta ilmapiiristä. Harmoninen vuoristomaisema luo puolestaan todella miellyttävän ja rauhallisen ilmapiirin. Idyllinen rantamaisema tuo taas kylpyhuoneeseen ikuisen lomatunnelman. Valokuvatapetit, joissa vedenalainen maailma seikkailee sopivat myös täydellisesti kylpyhuoneeseen. Meriaiheiset valokuvatapetit kylpyhuoneeseen ovat erityisen suosittuja!

Luonnon inspiroimat valokuvatapetit kylpyhuoneeseen

Luonnon inspiroimat yksinkertaiset valokuvatapetit kylpyhuoneeseen ovat ihanteellisia sinulle, joka rakastat luonnollista ja tyylikästä sisustusta. Voit esimerkiksi luoda maalaismaisen tunnelman jännittävällä puuta jäljittelevällä valokuvatapetilla. Ne sopivat erityisen hyvin maanläheisten ja beigen väristen tekstiilien kanssa. Valokuvatapetit kivillä tuovat myös kylpyhuoneeseesi visuaalisen kohokohdan ja ne avaavat lukuisia sisustusvaihtoehtoja. Yksinkertaiset seinät antavat kylpyhuoneellesi tyylikkään ilmeen. Valitse esimerkiksi trendikäs marmorimalli, joka huokuu korkeaa laatua ja ylellisyyttä, tai valokuvatapetit suosikkiväreissäsi, jotka muuttavat kylpyhuoneesi persoonalliseksi paratiisiksi. Siniset valokuvatapetit ovat esimerkiksi oiva vaihtoehto!

Kestävät valokuvatapetit kylpyhuoneeseen

Suurin osa valikoimamme valokuvatapeteista ovat valmistettu kuitukankaasta. Nämä kuitukangastapetit ovat täydellinen ratkaisu kylpyhuoneisiin ja muihin kosteisiin tiloihin. Kuitukangastapetit ovat todella kestäviä sekä vedenkestäviä! Ne omaavat hienoja ominaisuuksia, jotka takaavat tyytyväisyytesi sekä turvallisuutesi. Kuitukangastapeteissa on myös usein palonestoaineita, eli paloriski on pienempi. Kuitukangastapettien ripustaminen sekä poistaminen on todella helppoa ja nopeaa. Ripustettaessa valokuvatapetit kylpyhuoneeseen, jotka on tehty kuitukankaasta, voit nimittäin levittää liiman suoraan seinälle.

Ripusta valokuvatapetit kylpyhuoneeseen oikein

Kun kiinnität valokuvatapetit kylpyhuoneeseen, sinun tulee seurata muutamia ohjeita turvallisuuden ja täydellisen lopputuloksen takaamiseksi. Muista myös, että mikäli olet valinnut kuitukangastapetin, liima levitetään suoraan seinälle. Kun ripustat paperisen valokuvatapetin, liima on levitettävä tapetin kääntöpuolelle, jonka jälkeen sitä on liotettava noin 5-10 minuuttia. 

Ensin on varmistettava että pinta johon valokuvatapetti kiinnitetään, on kuiva ja tasainen. Pinnan tulee myös olla kestävä ja imukykyinen. Mikäli seinässä on epätasaisuuksia, ne tulisi täyttää täyteaineella ja tasoittaa. Jotta tulos olisi paras mahdollinen, huoneenlämmön tulisi olla noin 20°C kun valokuvatapetit ripustetaan.  Ennen ripustamista suosittelemme myös että piirrät ohuet pystysuorat suuntaviivat. Piirrä ensimmäinen viiva seinän keskelle, ja tämän jälkeen voit piirtää samanlaisia viivoja keskiviivan molemmin puolin tasaisin välein. Vesivaaka ja mittanauha ovat tärkeitä apuvälineitä tähän! 

Tämän jälkeen voit sekoittaa tapettiliiman ohjeiden mukaan, mutta yritä välttää kokkareiden muodostumista! Levitä sitten riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Sinun ei kuitenkaan kannata levittää liimaa koko seinään kerralla, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti.  

Ota tämän jälkeen ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat tapetoinnin. On tärkeää, että ensimmäinen liuska asetetaan ja ripustetaan oikein, jotta motiivi ja lopputulos on täydellinen. Sitten voit tasoittaa vuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai -sienellä. Muista myös pyyhkiä ylimääräinen liima pois. Tämän voit tehdä kostealla sienellä. Jatka tämän jälkeen samalla tavalla, kunnes olet saanut koko tapetin seinälle. Varmista kuitenkin koko ajan, että motiivi asetetaan oikein! 

Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Valokuvatapetit eläimillä tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Valokuvatapetit kylpyhuoneeseen huippuvalmistajilta

Verkkokaupastamme löydät uskomattoman kauniita valokuvatapetteja maailman parhailta valmistajilta. Näiden valmistajien valokuvatapetit kylpyhuoneeseen tekevät kaikkiin vaikutuksen! BRICOFLOR:in valikoimasta löydät esimerkiksi A.S. Créationin uskomattoman kauniita valokuvatapetteja. Merkin valikoimasta jokainen löytää varmasti itselleen täydelliset valokuvatapetit kylpyhuoneeseen. A.S. Création on tunnettu korkeasta laadustaan ja ne valmistavat yli 6000 upeaa tapettia vuodessa. Livingwalls tekee taas vaikutuksen modernilla ja innovatiivisella muotoilulla. 

Livingwalls: Laadukkaat valokuvatapetit kylpyhuoneeseen

Modernin Livingwalls tuotemerkin valikoimasta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia 3D-tapetteja ja valokuvatapetteja erilaisilla luovilla ja kauniilla motiiveilla. Livingwalls tunnetaan innovatiivisesta muotoilustaan, ja merkin tapeteilla luot aivan varmasti upean tunnelman kylpyhuoneeseesi! Livingwalls käyttää myös valokuvatapeteissan todella korkealaatuisia raaka-aineita, jotka takaavat uskomattoman laadun.

Modernit valokuvatapetit kylpyhuoneeseen BRICOFLOR:ilta

Viehättävän ja harmonisen kylpyhuoneen keskeinen elementti on seinät. Tämän takia on erittäin tärkeää valita oikea seinänpäällyste. Valokuvatapetit kylpyhuoneeseen takaavat ihanan miellyttävän ja rentouttavan ilmapiirin! Ne tekevät kylpyhuoneesta rauhallisen hyvinvoinnin keitaan. 

BRICOFLOR:in verkkokaupasta voit tilata nopeasti ja edullisesti useita kauniita, moderneja tapetteja. Paras hintatakuumme takaa, että saat laadukkaat tapetit parhaaseen hintaan. Jos suunnittelet isompaa remonttia ja tarvitset suuria määriä, sinun kannattaa ottaa yhteyttä meihin ja pyytää yksittäistä tarjousta. Jos sinulla on kysymyksiä tai toiveita, ystävälliset ja pätevät asiantuntijamme auttavat sinua mielellään! Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Tilaa nyt uudet kauniit valokuvatapetit kylpyhuoneeseen BRICOFLOR:ilta!

Plus icon lue lisää