Close icon

Valokuvatapetit keittiöön – Lisää mausteita kotiisi

Kaunis sisustus keittiössä voi tehdä ihmeitä, sillä se voi antaa inspiraatiota sekä hyvä…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 95 Tuotteet

Valokuvatapetit keittiöön – Jotain kaikkiin makuihin

3D-tapetit ovat täydellinen ratkaisu, jos haluat tehdä keittiöstäsi tyylikkään ja kauniin. Valokuvatapetit keittiöön antavat sinun inspiroitua ruoanlaitossa ja niiden avulla voit päättää jokaisen illan mukavassa ilmapiirissä. BRICOFLOR:in valikoimasta löydät varmasti valokuvatapetit keittiöön, jotka sopivat sinun sisustustyyliin, ja joka luo juuri sen tunnelman minkä sinä haluat keittiöösi. 

Valokuvatapetit keittiöön – Erilaiset ruokamotiivit

Aloita päiväsi raikkaassa keittiössä äläkä unohda ottaa vitamiinisi. Valokuvatapetit keittiöön, joita koristavat raikkaat hedelmäkuviot muistuttavat sinua! Tai ehkä haluat nauttia aamukahvisi kauniin valokuvan edessä? Niille, jotka eivät ole aamuihmisiä ja kaipaavat piristystä, houkuttelevat valokuvatapetit pizzamotiivilla voi olla oikea valinta. Kuka ei rakasta pizzaa?

Valokuvatapetit keittiöön tuovat maailman ruokakulttuurit kotiisi

Valokuvatapetit luovat ihanan henkilökohtaisen keittiön. Valokuvatapetit Eiffel-tornilla vievät sinut suoraan Ranskan historiallisille kaduille, joissa yksi maailman tunnetuimmista ruokakulttuureista elää. Mikä olisi parempaa kuin nauttia kuppi suosikkikahviasi Pariisin kaduilla? Jos suosit pastaa ja pizzaa, löydät ihanat italialaiset maisemat kategoriasta Valokuvatapetit Italialla.

Valokuvatapetit keittiöön jokaiseen makuun

Sinulle, joka pidät modernista sisustuksesta, valokuvatapetit keittiöön abstrakteilla kuvioilla voi olla täydellinen valinta. Trendikkäät retrohenkiset valokuvatapetit tekevät myös vaikutuksen keittiössä. Jos pidät yksinkertaisemmista sisustuselementeistä, valokuvatapetit marmorilla sopivat kauniisti moderniin sisustukseen. Valokuvatapetit antavat sinulle rajattoman paljon mahdollisuuksia muuttaa keittiösi visuaaliseksi kohokohdaksi.

Täydelliset valokuvatapetit keittiöön - Materiaalit

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista ovat kuitukangastapetteja. Kuitukangastapetit omaavat monia upeita piirteitä, jotka takaavat tyytyväisyytesi ja turvallisuutesi. Kuitukangastapetit ovat hyvin vedenkestäviä, joten ne sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin myös. Jos valitset valokuvatapetit keittiöön, jotka ovat tehty kuitukankaasta, voit tuntea olosi turvalliseksi, sillä ne eivät ole helposti syttyviä. Tämän lisäksi nämä tapetit ovat todella kestäviä, ja ne voidaan puhdistaa helposti kostella liinalla! 

Kuitukangastapetit ovat myös helposti ripustettavia, sillä tapettiliima voidaan levittää suoraan seinälle! Jos tulevaisuudessa haluatkin jotkut muut valokuvatapetit keittiöön, kuitukangastapetit ovat todella helppoja poistaa.

Yksinkertaisesti, nopeasti ja turvallisesti – Näin ripustat valokuvatapetit keittiöön

Vaikka valokuvatapetit kuitukankaasta ovat erittäin helppoja ripustaa, sinun on kuitenkin tehtävä muutama askel ennen kuin saat nauttia kauniista uusista tapeteista. Ensin sinun on varmistettava, että seinät ovat kuivat ja tasaiset. Mahdolliset epätasaisuudet tulisi tasoittaa ja seinän väri on myös oltava tasainen, kaikki epätasaisuudet voivat näkyä lopputuloksessa ja tehdä siitä epätäydellisen. 

Tapetoinnin aikana huoneen lämpötila tulisi olla noin 20 ° C. Ennen kuin aloitat tapetoinnin, suosittelemme, että piirrät pystysuorat apuviivat seinälle lyijykynällä. Piirrä ensimmäinen viiva seinän keskelle, ja tämän jälkeen voit piirtää samanlaisia viivoja keskiviivan molemmin puolin tasaisin välein. Vesivaaka ja mittanauha ovat tärkeitä apuvälineitä tähän! 

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja yritä välttää kokkareita, ne voivat näkyä myöhemmin tapetissa. 
  2. Levitä riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Älä kuitenkaan vielä levitä liimaa koko seinään, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti. 
  3. Ota ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista, että tämä vuota on ripustettu oikein, sillä ensimmäinen vuota on välttämätön, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita valokuvatapettivuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
  5. Ylimääräinen tapettiliima voidaan pyyhkiä pois kostealla sienellä
  6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.


Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Valokuvatapetit eläimillä tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Huippulaadukkaat valokuvatapetit keittiöön maailman parhaimmilta

Me BRICOFLOR:illa haluamme, että saat vain parhaimmat valokuvatapetit keittiöön, kun haluat päivittää kodin sydämen. Tämän takia löydät valikoimastamme huippuvalmistajien uskomattomia valokuvatapetteja. A.S. Création tunnetaan kansainvälisesti korkean laatuisista tapeteistaan, ja moderni Livingwalls tekee vaikutuksen kauniilla kuvioilla.

Livingwalls – Innovatiiviset valokuvatapetit keittiöön

Tämän kölniläisen yrityksen valikoimasta löydät uskomattoman upeita ja korkealaatuisia valokuvatapetteja erilaisilla luovilla ja kauniilla motiiveilla. Livingwallsin tapetit antavat mille tahansa huoneelle raikkaan kosketuksen. Tämä valmistaja tarjoaa myös laajan valikoiman ihan uniikkeja valokuvatapetteja. Livingwalls tekee vaikutuksen myös tuotteidensa korkealla laadulla sekä tuotantoprosesseilla, jotka takaavat energiatehokkaan tuotannon. 

Rajattomat mahdollisuudet – Tilaa uudet valokuvatapetit keittiöön nyt BRICOFLOR:ilta!

Valokuvatapetit keittiöön ovat täydellinen ratkaisu, jos haluat tehdä keittiöstäsi tyylikkään ja viihtyisän. Verkkokauppamme ansiosta sinun ei enää tarvitse stressata, kun haluat sisustaa keittiösi uudelleen. Voit rauhassa valita sinulle sopivat valokuvatapetit keittiöön, ja tehdä päätöksen vasta kun olet ihan varma valinnastasi.

Kun olet tehnyt päätöksesi, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme tilauksesi yhteydessä. Jos suunnittelet isompaa remonttihanketta, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikessa, aina tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin, joten älä epäröi olla meihin yhteydessä meihin, jos joku mietityttää! Asiantuntijatiimimme on täällä sinua varten. Tilaa uusi tapettisi nyt, odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää