BRICOMonday: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOMONDAY" 28. marraskuuta!

Valokuvatapetit eteiseen - Viihtyisä tunnelma heti kättelyssä

Eteinen ja käytävä on jo pitkään ollut muutakin kuin vain yhteys useiden huoneiden välill&au…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 135 Tuotteet

Luonnollinen viehätys - Valokuvatapetit maisemalla

Kauniista auringonlaskusta metsän rauhoittavaan tunnelmaan - tuo luonto kotiisi oikean valokuvatapetin avulla. Valokuvatapetit luontomotiiveilla luovat kotiisi idyllisen tunnelman helposti. Mielenkiintoinen vaihtoehto on valokuvatapetit metsäteemalla, joka tekee eteisestäsi katseenvangitsijan, kun taas valokuvatapetit merellä takaavat ympärivuotisen lomatunnelman. 

Persoonallinen kosketus - Modernit valokuvatapetit

Modernit valokuvatapetit tuovat eteiseen persoonallisen kosketuksen, jonka avulla voit tuoda avoimesti esiin kiinnostuksen kohteitasi ja intohimojasi. Kaupunkimaista tunnelmaa luo New York valokuvatapetti, joka luo suuren maailman tuntua kotiisi. Valokuvatapetit eläimillä puolestaan luovat eloisan tunnelman ja korostaa eteistä ainutlaatuisella tavalla.

Aidon näköisiä puujäljitelmiä valokuvatapetteina

Neutraalit ja luonnonläheiset värit luovat harmonisen tervehdyksen eteiseen ja joka myös yhtenäistää eri huoneita. Luonnonpuu- ja kivijäljitelmät ovat erityisen trendikäs vaihtoehto. Maalaismaiset valokuvatapetit puuteemalla luo kodikasta tunnelmaa ja valokuvatapetit betonilla luo urbaania teollista tunnelmaa.

Laadukkaita ja upeita valokuvatapetteja eteiseen

Suurin osa valokuvatapeteista ovat kuitukangastapetteja. Niillä on joitakin yksittäisiä etuja, jotka takaavat tyytyväisyytesi ja turvallisuutesi. Vaikuttavan vedenkestävyyden ja mittasuhteiden vakauden lisäksi kuitukangastapetti on myös ilmaa ja höyryä läpäisevä. Siksi voit nauttia valokuvatapetista ongelmitta myös veden kanssa kosketuksiin joutumisen jälkeen. Lisäksi valokuvatapetit ovat paloturvallisia. Asennus ja poisto ovat nopeita ja helppoja, koska liima voidaan kiinnittää suoraan seinään.

Näin asennat valokuvatapetin nopeasti ja helposti seinälle

Ennen kuin voit nauttia uudesta valokuvatapetistasi, sinun on noudatettava tiettyjä ohjeita turvallisuutesi varmistamiseksi.

Ensinnäkin sinun on varmistettava kuiva ja tasainen seinäpinta, joka on myös joustava ja imukykyinen. Mahdolliset epätasaisuudet on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava sen jälkeen. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ennen kuin voit kiinnittää tapetin, suosittelemme piirtämään ohuet pystysuorat opasviivat, jotka alkavat seinän keskeltä ja jatkuvat vastaavin välein molemmin puolin. Vatupassi on tässä erittäin hyödyllinen apuväline. Tämän jälkeen voit leikata tapettirullista oikean mittaisia kaistaleita. Suosittelemme jättämään ylimääräiset viisi senttimetriä molempiin päihin. Kun tapetti on jo seinällä, ylimääräinen materiaali, jos sitä on jäänyt jäljelle, voidaan leikata pois.

Kun kyseessä on kuitukangastapetti, voit levittää liisterin suoraan seinälle, jonka jälkeen voit alkaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että noudatat piirtämiäsi ohjeviivoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Paina tapetti telalla keskeltä ja vie ilmakuplia samalla ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois kostealla sienellä. Samaa prosessia on jatkettava lopuille kaistaleille. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Monipuoliset valokuvatapetit tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman laadukkaita ja moderneja valokuvatapetteja, jotka tekevät yksinkertaisesta eteisestä visuaalisen kohokohdan. Kauniita valokuvatapetteja tarjoavat sinulle useat eri valmistajat.

Laadukkaat valokuvatapetit eteiseen Bricoflor-nettikaupasta!

Valokuvatapeteille on ominaista niiden monipuolisuus ja toimivuus, minkä vuoksi tarjoamme sinulle laajan valikoiman valokuvatapetteja, jotka voit tilata nopeasti ja edullisesti verkkokaupastamme. Suurempia tilausmääriä varten sinulla on mahdollisuus saada yksilöllinen tarjous ja säästää vielä enemmän rahaa määrittelemällä tarvitsemasi määrät.

Jos sinulla on kysyttävää, verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Älä jää epäröimään ja tilaa moderni valokuvatapetti eteiseen BRICOFLORilta!

Plus icon lue lisää