Lehti- ja palmutapetit

keskiviikkona 4. tammikuuta 2023

LEHTI- JA PALMUTAPETIT

Trooppinen viidakkosisustus: Lehti- Ja palmutapetit piristävät sisustusta!

Rohkea, aurinkoinen ja trooppinen tyyli vie sinut viidakon sydämeen. Kasviaiheet, hohtavat värit ja luonnonmateriaalit kietoutuvat yhteen muodostaen sisustuksen, jossa on puhtia. Kaikkien näiden elementtien yhdistelmä piristää huonettasi ja saa sinut tuntemaan itsesi lähemmäksi luontoa. Kesällä tai talvella, trooppinen viidakkosisustus tuo hyvää mieltä ja kannustaa haaveilemaan. Olipa kyse sitten huonekaluista, tapeteista tai koriste-esineistä, on monia tapoja omaksua eksoottinen trendi. Tutustu kaikkiin neuvoihimme harmonisen ja energisoivan lopputuloksen aikaansaamiseksi, joka sopii juuri sinulle.

Kuitukangastapetti: Tapetti 373963 Livingwalls New Walls
Tapetti 373963 Livingwalls New Walls

Onnistuneen trooppisen viidakon sisustuksen olennaisena osatekijänä lehti- Ja palmutapetit

Matkailun synonyymi, viidakkotyyli muuttaa radikaalisti ilmapiirin ja antaa tilaa rennolle tunnelmalle. Tämän sisustuksen mahdollistaa materiaalien, kuvioiden ja värien taitava yhdistäminen. Lehti- ja palmutapetit tuovat luonnon kotiisi, tunne lehtien raikkaus ja niiden tuoma energia!

Paperitapetti: Tapetti 95898-1 A.S. Creation Dekora Natur 6
Tapetti 95898-1 A.S. Creation Dekora Natur 6

Trooppisen sisustuksen elementit

Sisustuksessa, joka vie sinut suoraan tropiikin keskelle, suositaan luonnonmateriaaleja. Puu on siis sisustuksesi keskeinen elementti. Akaasia, mänty, saksanpähkinä, tammi tai bambu, kaikki puulajit sopivat. Ruoko- ja rottinkihuonekalut ovat hiljattain tehneet paluun, ja ne sopivat täydellisesti trooppisen viidakon sisustukseen. Rakastamme erityisesti rottinki nojatuoleja ja lipastoja, joissa on rottinkiyksityiskohtia.

Ja koska puuta ei voi olla kaikkialla, myös metalli on tervetullutta tilaan. Huonekalujen jalat, kahvat, ripustukset ja koriste-esineet, metalli löytää helposti paikkansa. Suosi kuitenkin kultaisia metalleja, kuten messinkiä, jotka lämmittävät sisustustasi ja sopivat paremmin aurinkoiseen teemaan, jonka haluat ottaa käyttöön.

Kotitalouksien liinavaatteiden osalta kannattaa käyttää kevyitä materiaaleja, kuten pellavaa, puuvillaa ja läpikuultavaa. Nämä materiaalit mahdollistavat sen, että sisustus ei paina ja että odotettu raikkausvaikutus korostuu.

Kaikkien näiden materiaalien käyttöä voidaan soveltaa kaikkiin huonekaluihin, mutta myös koriste-elementteihin, ripustuksiin jne. Lopulta luonnon elementit ovat eksoottisen sisustuksenne perusta.
Ja ennen kaikkea, älä unohda lisätä mahdollisimman paljon kasveja, mitä enemmän, sitä parempi! Lehti- ja palmutapetit kaipaavat oikeidenkin kasvien seuraa…

Kuitukangastapetti Tapetti 962405 Versace II
Tapetti 962405 Versace II

Syyt tropiikalle

Trooppiselle tyylille on ominaista kaikenlaiset eksoottiset kuviot. Hillittyjä tai mahtipontisia kuvioita, sinulla on valinnanvaraa. Etualalla ovat tietenkin kasvit : lehdet, kukat ja palmut. Taustalla on villieläimiä: papukaijoja, leopardeja, seeproja ja apinoita, jotka luovat erittäin eloisan sisustuksen.

Värit

Lehti- ja palmutapetit ja trooppisen viidakon sisustus häikäisee sinut värien osalta. Jos haluat korostaa puun luonnollisia sävyjä ja päästää luonnon sisään, käytä kirkkaita, energisoivia värejä. Vihreä on tietenkin oltava, samoin kuin keltainen, oranssi ja kaikki kirjavat värit. Jos haluat omaksua eksoottisen tyylin mutta haluta silti tilasi pysyvän samalla yksinkertaisena, älä huoli. Sinulla ei ole vaikeuksia löytää onneasi mustan, harmaan, valkoisen ja beigen sävyissä.

LEHTI- JA PALMUTAPETIT: Tapetti 378601 Metropolitan Stories 2 Livingwalls
Tapetti 378601 Metropolitan Stories 2 Livingwalls

Eksoottinen sisustus lattiasta kattoon

Jos haluat nauttia trendikkäästä trooppisesta viidakon sisustuksesta, sinulla on useita lehti- ja palmutapetit vaihtoehtoja. Ensinnäkin voit panostaa käyttämiisi materiaaleihin ja muutamiin koriste-esineisiin, jotta tilasta tulee eksoottisempi ilman suuria ponnisteluja. Voit myös lisätä kuvioituja tapetteja tai luonnonmukaista lattiaa korostamaan luonnonmukaista henkeä. Lopuksi, älä epäröi muuttaa sisustustasi todelliseksi viidakoksi uskaltautumalla vihreän lattian tai tekonurmen valintaan.

Valitse trooppiset lehti- Ja palmutapetit

Jos haluat pukea seinäsi trooppiseen teemaan, käytettävissäsi on lukuisia mahdollisuuksia. Tavallinen tapetti tai panoraamatapetti, vaihtoehtoja on ääretön määrä. Löydät niitä sekä hillityillä kasvi-aiheilla että suurilla, ekstravaganteissa väreissä olevilla kuvioilla.
Lisäksi keinotekoinen vihreä seinä upottaa sinut viidakon sydämeen. Sinun ei tarvitse olla viherpeukalo, voit yksinkertaisesti nauttia vehreydestä ja raikkaudesta sisustuksessasi.

LEHTI- JA PALMUTAPETIT

Lattiat ja matot viidakkosisustukseen

Mitä tulee maaperään, voit myös leikkiä täydellisen vihreällä ilmeellä valitsemalla luonnollisen näköisen laminaattilattian, taikka vihreät tekstiililaatat. Sen lisäksi, että sinulla on miellyttävä tunne kävellä lattialla, tunnet täydellisen uppoutumisen luontoon.
Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä suuria muutoksia, jotta eksoottinen tyylisi onnistuisi. Yksinkertainen matto luonnonmateriaalista voi muuttaa tilasi täysin todelliseksi aurinkoiseksi paratiisiksi.

Jos sinulla on kysyttävää tietyistä tuotteista, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme neuvoo sinua mielellään. Seuraavaan kertaan! BRICOFLOR-tiimisi, lattia- ja tapettiasiantuntijasi!

Takaisin julkaisuihin