MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Musta Tapetti BarokkiImage maximise icon
Musta Tapetti BarokkiImage maximise icon
Musta Tapetti BarokkiImage maximise icon
(1)
Brand claim
  • Korkealaatuinen kuitukangastapetti
  • Helppo levittää liimattavan seinätekniikan ansiosta
  • Helppo poistaa ilman jäämiä
  • Kestää hyvin pesua: Puhdistus mahdollista
  • Made in Germany
-38 %
28,95 € per rulla
17,99 €per rulla
3,38 € per m²
SALE
Vain 0 rullaa jäljellä varastossa
Delivery icon
Toimitus: 

9,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

3-4 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Musta Tapetti Barokki

Tämä korkealaatuinen barokki tapetti on valmistettu laadukkaasta non-woven -materiaalista ja esittelee kauniita mustat koristeellisia kuvioita. Tämä ornamentti tapetti on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tuoda ylellisyyttä ja perinteistä tyyliä kotiinsa.

Tapetin muotoilu on tarkkaan harkittu, ja siinä yhdistyvät näyttävästi barokkikuviot ja värimaailma. Koristeet luovat tyylikkään ja aistikkaan ilmeen ja tekevät tästä tapetista huomiota herättävän sisustuselementin. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan suunniteltu, ja koristeelliset kuvioinnit tuovat tilaan ainutlaatuista tunnelmaa.

Erityisesti tämä ornamentti tapetti sopii täydellisesti olohuoneeseen. Se luo tilaan lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin, joka houkuttelee viihtymään pitkään. Olohuoneen tapetti tässä barokkityylissä tuo klassista kauneutta moderniin ympäristöön. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat perinteitä ja tyylikkyyttä.

Teknisesti tämä tapetti tarjoaa monia etuja. Valmistettu korkealaatuisesta non-woven -materiaalista, joka on päällystetty vinyylikerroksella, se on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Tällaiset tapetit on helppo kiinnittää, ja niiden kestävä rakenne tekee niistä ihanteellisen valinnan kodin eri tiloihin. Lisäksi tämä barokki tapetti on helppo pitää puhtaana ja säilyttää kauniin ulkonäkönsä vuosien ajan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä ornamentti tapetti on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tuoda kotiinsa korkealaatuista tyyliä ja perinteistä eleganssia. Kutsuvamme sinut tutustumaan laajaan valikoimaamme ja tilaamaan tämä upea musta tapetti kotisi kaunistukseksi. Valitse laatu ja tyyli taustakuvavalikoimastamme.

Tekniset tiedot
Arrow icon