MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Tyynynpäällinen Jonas "Yellow" (50 x 50 cm)Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
  • Valmistettu puuvillasta
  • Pestävä 30 asteessa, hellävarainen pesu, helppohoitoinen.
  • Öko-Tex sertifioitu
  • Vetoketjulla
13,95 €pro_attribute_set_47
Delivery icon
Toimitus: 

11,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.5-7 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Tyynynpäällinen Jonas "Yellow" (50 x 50 cm)

Voit viimeistellä sisustuksesi loistavasti tyynynpäällisten avulla. Koristeellisissa tyynynpäällisissä on panostettu upeiden koristuksien lisäksi tyynyjen mukavuuteen. Näin yksinkertaisesti tyynynpäällisillä tuot viihtyvyyttä huonetilan sisustukseen.

Luonnollinen, moderni ja suoraviivainen, nostalginen tai rauhallinen ja seesteinen - sohvatyynyn avulla saat aikaan juuri haluamasi vaikutelman mihin tahansa huonetilaan. Tätä joka kodin sisustuselementtiä voit käyttää niin sohvatyynynä kuin makuuhuoneen sisustuksessa sängyn asetelmassa.

Verkkokaupastamme löytyy monipuolinen valikoima koristetyynyjä ja tyynynpäällisiä, joita voit luovasti yhdistellä seiniä koristavien tapettien kanssa. Tapetit ja tyynynpäälliset eri yhdistelmissä korostavat huonetilassa eri asioita, joten voit ainutlaatuisesti tuoda persoonallista särmää huonetilaan. Yksiväriset tyynynpäälliset auttavat luomaan rauhallisen ilmeen huonetilassa, kun taas kuvioidut tyynynpäälliset tuovat väriä ja pientä särmää huonetilan yleisilmeeseen.

Valikoimasta löytyvät tyynynpäälliset ja sohvatyynyt ovat valmistettu helppohoitoisista materiaaleista, joten voit huoletta asettaa tyynyt vilkkaisiin tiloihin, kuten ruokasaliin. Tyynynpäälliset tulevat vetoketjun kanssa, joka on hyvin kätketty kankaaseen tehtyyn syvennykseen. Tämä vuoksi vetoketju on melko näkymätön sisustuksessa ja voit helposti puhdistaa tyynynpäällisen. Inspiroidu niin tyynyistä kuin tyynynpäällisistä ja sisusta kotisi jokaiseen vuodenaikaan sopivalla tavalla.

Lisäksi verkkokauppamme valikoimasta löydät tyynyjä ja tyynynpäällisiä, jotka sopivat kuvioltaan ja värimaailmaltaan loistavasti tarjoamiimme verhoihin ja tapetteihin. Valitse monipuolisesta valikoimastamme haluamasi tuotteet ja luo harmoninen yleisilme sisustuksellesi. Suosittelemme yhdistämään nämä tyynynpäälliset A.S. Creationin Metropolitan Stories 2 -malliston tapetteihin. Inspiroidu siis eri tapettien ja tyynynpäällisten yhdistelmistä ja anna mielikuvituksesi virrata saaden aikaan persoonallisen ilmeen!

Tekniset tiedot
Arrow icon