Close icon
Project Floors floors@work/55 "PW 3130"
Project Floors floors@work/55 "PW 3130"Project Floors floors@work/55 "PW 3130"
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
  • Yli 90 mallia
  • Erittäin kestävä
  • Sopii työtuolin pyörien alle
  • Ympäristöystävällinen valinta

 

33,95 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

29,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Project Floors floors@work/55 "PW 3130"

Project Floors floors@work/55 -liimattava vinyylimallisto ylittää kaikki odotukset. Valinnan tekeminen voi olla vaikeaa, koska tarjolla on uskomattoman laaja valikoima yli 100 puu- ja laattamaisen näköistä vaihtoehtoa. Oletko kiinnostunut kestävästä vinyylilattiasta puun näköisenä tai tyylikkäästä vinyylilattiasta laatan näköisenä, joka kestää myös urakka- ja kaupallisen käytön rasitukset? Silloin Project Floorsin floors@work/55-mallisto tarjoaa sinulle sopivan liimattavan vinyylilattian monenlaisten tilojen tyylikkääseen suunnitteluun!

Project Floors floors@work/55 -mallistosta löydät kaiken, mitä voit toivoa lattialta. Puun näköisiä vinyylilattioita on saatavilla 78 variaatiota, jotka jäljittelevät aidon puun kuviointia. Liimattava vinyyli mallistosta löytyy lattioita tammi muotoilulla, erikoisempi vinyylilattia pähkinäpuun näköisenä sekä eksoottiset puulajit punertavalla kosketuksella. Löydät siis varmasti omanlaisen puun näköisen lattiaratkaisun, joka sopii sisustukseesi. Jos kuitenkin haluat päivittää tilojasi ylellisillä laatoilla, Project Floors:in liimattavat vinyylilaatat tarjoavat 31 laattajäljitelmävaihtoehtoa.

Hienojakoiset, kermanväriset ja houkuttelevasti marmorin näköiset liimattavat vinyylilaatat tekevät vaikutuksen Project Floors floors@work/55 -mallistossa yhtä lailla kuin hiekkakivimaisen karhean pinnan näköiset vinyylilattiat. Jalot marmorijäljitelmät erottuvat mallistosta kiven näköisellä epäsymmetrisellä laattamuotoilulla. Ne ovat trendikkäitä ja huokuvat modernia kosketusta. Muotoiluvalikoiman lisäksi Project Floors floors@work/55 -liimattavan vinyylilattian tekniset ominaisuudet ovat korkealaatuisia.

Project Floors on varustanut huippuluokan vinyylilattiat 0,55 mm:n paksuisella kulutuskerroksella ja ylimääräisellä PU-pinnoitteella, joka paitsi suojaa pintaa parhaalla mahdollisella tavalla myös helpottaa puhdistusta ja huoltoa huomattavasti. Kestävyyden ansiosta vinyylilaminaatti ja vinyylilaatat soveltuvat käytettäväksi vilkkaasti liikennöidyissä tiloissa - olipa kyse sitten yksityishuoneista, toimistoista tai teollisuustiloista - käyttöluokat 23, 33 ja 42 mahdollistavat käytön jopa kevyessä teollisuudessa, kuten pienemmissä hienoissa työpajoissa ja varastotiloissa.

Lisäksi työtuolien pyörät eivät vaikuta vinyylilattiaan. Antistaattisen pintakäsittelyn, R9-luokan (sisustuksesta riippuen jopa R10-luokan) mukaisen luistoneston, palosuojausluokan Bfl-s1 ja kemikaaliresistanssin lisäksi Project Floors lattiat sopivat lattialämmityksen päälle. Lukuisat palkinnot, kuten "Indoor Air Comfort" -kultainen sertifikaatti tai TÜV-ammattilaissertifikaatti, vahvistavat floors@work/55-malliston liimattavan vinyylilattian ympäristöystävällistä ja kestävää tuotantoa. Tutustu Project Floorsin joustavaan vinyylilattiaan jo tänään ja koe kestävä liimattava vinyyli, jossa on tyylikäs muotoilu uskomattomassa valikoimassa!

Tekniset tiedot
Arrow icon