Close icon
Project Floors Click Collection/30 "PW 4014"Image maximise icon
Project Floors Click Collection/30 "PW 4014"Image maximise icon
Project Floors Click Collection/30 "PW 4014"Image maximise icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
  • Matala jäännöspaine
  • Sopii tuolien pyörille
  • Viistetyt reunat
  • Käyttöluokat 23 ja 31
33,95 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 8 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 8 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

29,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Project Floors Click Collection/30 "PW 4014"

Sinun ei enää tarvitse huolehtia hankalasta lattian asennuksesta, sillä Project Floors Click Collection 30 -mallisto auttaa sinua säästämään hermoja, rahaa ja aikaa. Tämän malliston vinyylilattiat tulevat innovatiivisella lukkoponttijärjestelmällä, joka tekee lattian asennuksesta vaivattoman. Lattiat ovat suuri osoitus valmistajan innovatiivisuudesta, mistä johtuen myös lattian tekniset ominaisuuden ovat huippuluokkaa. Aloita oma remonttisi pian ja valitse suosikkilattiasi Project Floors Click Collection 30 -malliston monista vaihtoehdoista.

Lattiat kuuluvat käyttöluokkiin 23 ja 31, minkä vuoksi niiden tekniset ominaisuudet ovat luotu sopiviksi näihin olosuhteisiin. Lattiat omaavat erinomaisen liukastumiseston ja niiden rakenne on sopiva tuolien pyörille, joten voit huoletta asentaa lattian toimistoon. Lisäksi alhainen jäännöspaine estää raskaita huonekaluja jättämästä painaumia lattiaan. PU -pintakäsittely antaa lattialle lisäsuojaa ja vähentää iskuista syntyvien naarmujen ja halkeamien riskiä. Lattiassa on myös viistetyt reunat ja se saa pisteet paloturvallisilla ominaisuuksilla.

Mallisto on CE-sertifioitu, joka osoittaa, että lattiat ovat korkealaatuisia ja täyttävät BauPVO:n rakennustuotteiden vaatimukset. Etsitkö vielä sopivaa lattiaa kotiisi tai kaupalliseen tilaan? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua tämän malliston lattioihin!

Tekniset tiedot
Arrow icon