Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Paras hintatakuu
Näytepalvelu
Fortelock

PVC-laatta

Fortelock Solid Decor 2130 "Vaaleanharmaa"


  • Kestävä PVC-lattialaatta

  • Käyttöluokka 43

  • Sopii toimistoihin, myymälöihin ja halleihin

  • Kestävä kulutuskerros

x
13,97 €
per laatta
69,85 € per m²
Sis. verot
Toimituskulut: 49,95 € per tilaus 49 m² tilausmäärään asti
Toimitusaika: 7-10 arkipäivää
Kokonaishinta:13,97 €
Samankaltaisia tuotteita
Tuotteen kohokohdat
  • Bfl-s1 (B1)
    Bfl-s1 (B1)
Fortelock Solid Decor 2130 "Vaaleanharmaa"

Etsitkö kestäviä PVC-lattialaattoja, jotka voidaan asentaa nopeasti ja helposti? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan Fortelock Solid Decor -mallistoon. Tämän malliston lattialaatat sopivat monenlaisiin tiloihin ja ne täyttävät DIN EN 685 mukaisen kulutusluokan 43, mikä tarkoittaa, että tuotetta voidaan käyttää julkisissa tiloissa kuten saleissa, toimistoissa, kaupoissa, hotelleissa ja ravintoloissa. PVC-laatan materiaali tarjoaa monet vinyylin tekniset ominaisuudet ja vielä pinnan joustavalla kulutuskerroksella.

Tämän tuotteen värisävy on vaaleanharmaa, johon on lisätty väripigmenttejä. Harmaan monien sävyjen sekoittumisen ansiosta lika ja pöly eivät erotu niin helposti. Tämän vuoksi lattia antaa siistin vaikutelman, vaikka se olisi altistunut kulutukselle ja lialle. Päivän päätteeksi lattian pinta on helppo puhdistaa! Lattian kestävän ja monikerroksisen kulutuskerroksen ansiosta, lattia näyttää muuttumattomalta, vaikka päällimmäisessä kerros kokisi kulumista.

Lattialaatat ovat 6,5 mm paksut, joten se kestää jonkin verran kulumista. Laatat kestävät kemiallisia aineita ja ovat paloturvalliset. Tästä suuri osoitus on palosuojaluokka Bfl-s1, josta johtuen lattia on vaikeasti syttyvä, eikä se tulipalon syttyessä muodosta paljon savua. Koska malliston lattiat omaavat hyvän joustavuuden, niiden vaikutus ylettyy myös huoneen akustiikkaan, eli kävelystä aiheutuva melu minimoidaan. Lattian sileä pinta on syy siihen, miksi se on niin helppo puhdistaa. Vaikka lattian pinta on sileä, voit olla varma siitä, että sen päällä ei vain niin helposti liukastuta, sillä sen liukastumisenestoluokka on R9.

Fortelock Solid Decor -malliston lattia tekee myös suuren vaikutuksen sen helpolla ja nopealla asennuksella. Innovatiivinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa lattian asennuksen käden käänteessä ilman liimaa tai kalliita työkaluja! Kiinnität yksittäiset laatat helposti toisiinsa kiinni ja tarvittaessa voit irrottaa ja vaihtaa yksittäisen laatan ongelmitta. Suosittelemme, että annat laattojen tuulettua, jotta epämiellyttävät hajut pääsevät kaikkoamaan ennen asennusta. Varmista myös, että aluslattia on puhdas ja kuiva, jotta Fortelock Solid Decor -lattialaatat saavat hyvän pidon.

Tuoteseloste
Ominaisuudet
Liukastumisenesto
R9
Väri
Laatta
Oberflächenvergütung
PUR
Valonkesto
≥ 6
Kulutuskestävyys
T
Mittapysyvyys
≤ 0,4 %
Kokonaispaksuus
6,5 mm
Nutzschicht
2 mm
Paino
2,6 kg/laatta
Mitat
45,2 x 45,2 cm
Asennusjärjestelmä
Loimittuva

Olemme täällä sinua varten!

Pätevä BRICOFLOR-tiimimme auttaa mielellään projektissasi ja tukee sinua ostoksiesi kanssa. Olemme täällä sinua varten koko ostoprosessin ajan.


09 4270 4082
ma-pe: 9.00-17.00

Jesper Räikkönen
Asiantuntija