Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Paras hintatakuu
Näytepalvelu
Fortelock Light 2080 "Rakeinen Musta"
Fortelock

PVC-laatta

Fortelock Light 2080 "Rakeinen Musta"


  • Helppo asennus

  • Lukkoponttijärjestelmä

  • Pinnoille 3 vaihtoehtoa

  • 13 värivaihtoehtoa

  • Sopii kotitalouksille

8,75 €
per laatta
35,00 € per m²
Sis. verot
Toimituskulut: 49,95 € per tilaus 49 m² tilausmäärään asti
Toimitusaika: 7-10 arkipäivää
Kokonaishinta:8,75 €
Fortelock Light 2080 "Rakeinen Musta"

Fortelock Light -mallistoa edustavat käytännölliset autotallin lattiat, jotka sopivat varsin hyvin kotitalouksiin. Autotallien lisäksi voit asentaa nämä PVC-laatat harrastehuoneisiin ja kellareihin. Koska nämä laatat kestävät keskisuurta kuormitusta voit myös asentaa ne kaupallisiin tiloihin, kuten kuntosaleihin, kouluihin tai liiketiloihin. Teollisiin tiloihin suosittelemme valitsemaan Fortelock Industry -malliston lattiat.

Tuotteen kokonaispaksuus on 7-8 mm ja sen paino on 1,4 kg per laatta. Yksi PVC laatta on kooltaan 50 x 50 cm, mikä mahdollistaa monipuolisen sisustussuunnittelun. Voit yhdistellä eri värejä luoden aikaan ainutlaatuisen lattian lopputuloksen. Mallistosta löydät yhteensä 13 ei värivaihtoehtoa. Voit valita neutraalien värien joukosta, mustan, grafiitin tai harmaan. Vaihtoehtoisesti Fortelock Light -mallisto tarjoaa värejä, kuten punainen, vihreä, keltainen, sininen ja oranssi. Mallistosta löydät lattialaattoja eri pinnoilla, kuten rakenteisella pinnalla, sileällä tai timanttisella.

Fortelockin lattioissa käytetään innovatiivista Air Flow System -nimistä järjestelmää, joka estää aktiivisesti kosteutta, homeen ja muiden haitallisten mikro-organismien muodostumista ja leviämistä. Lisäksi lattian materiaali vaimentaa ääntä, lämpöä ja tärinää. PVC-laatat asennat käden käänteessä ilman liimaa tai kalliita työkaluja. Yksinkertaisen lukkoponttijärjestelmän avulla kiinnität vinyylilaatat toisiinsa napsauttamalla esimerkiksi kumivasaralla. Uusi ja vakaa autotallin lattia asennetaan helposti ja nopeasti!

Tutustu siis valikoimaan ja löydä etsimäsi autotallin PVC-lattia! Voit myös täydentää kulmia tai ramppeja hankkimalla niihin tarkoitetut PVC-laatat. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos kysymyksiä herää.

Tuoteseloste
Ominaisuudet
Liukastumisenesto
bis 0,75 dynamischer Reibungskoeffizient (EN 13893)
Väri
Musta
Valonkesto
> 5
Kulutuskestävyys
T
Kokonaispaksuus
7-8 mm
Kestävyys
Keski
Paino
1,4 kg/laatta
Mitat
50 x 50 cm
Asennusjärjestelmä
Loimittuva

Olemme täällä sinua varten!

Pätevä BRICOFLOR-tiimimme auttaa mielellään projektissasi ja tukee sinua ostoksiesi kanssa. Olemme täällä sinua varten koko ostoprosessin ajan.


09 4270 4082
ma-pe: 9.00-17.00

Jesper Räikkönen
Asiantuntija