Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Paras hintatakuu
Näytepalvelu
Fortelock

PVC-laatta

Fortelock Home Decor 2110 "Luonnollinen Tammi"


  • Soveltuu kotitalouksiin (käyttöluokka 22)

  • Helppo asennus lukitusjärjestelmän ansiosta

  • Kestävä kulutuspinta

x
11,34 €
per laatta
56,70 € per m²
Sis. verot
Toimituskulut: 49,95 € per tilaus 49 m² tilausmäärään asti
Toimitusaika: 7-10 arkipäivää
Kokonaishinta:11,34 €
Samankaltaisia tuotteita
Tuotteen kohokohdat
  • Bfl-s1 (B1)
    Bfl-s1 (B1)
Fortelock Home Decor 2110 "Luonnollinen Tammi"

Tunnettu PVC-laattojen valmistaja Fortelock esittelee uuden Home Decor -malliston, jonka lattialaatat ovat ensisijaisesti tarkoitettu kotitalouksien huoneisiin, kuten olohuoneeseen. Valitsemalla nämä laatat saat tyylikkään, kestävän ja puuta jäjittelevän lattian hyvillä ominaisuuksilla, kuten helpolla asennuksella. Tämä lattia sopii erinomaisesti normaalia kulutusta kokeviin oleskeluhuoneisiin, vaikka Fortelock -valmistaja suunnitteli malliston liiketiloihin. Voit siis myös asentaa lattiat toimistoihin, käytäviin, työtiloihin tai jopa keittiöihin.

Fortelock on yhdistänyt kovaa kulutusta kestävät PCV-laatat luonnollisiin puuta jäljittelevään pintakäsittelyyn, jotta PVC-laatat välittävät lisää viihtyvyyttä. Muotoilu muistuttaa tyylikästä laminaattia, joka välittää kauniin tunnelman huonetilaan. Lattialaattojen kestävyys tekee suuren vaikutuksen kotitalouksiin, jossa lemmikkieläimet mahdollisesti aiheuttavat vaurioita lattiaan, sillä nämä PVC-laatat kestävät kolhuja ja naarmuja.

Lisäksi lattialaatalla on korkea palosuoja luokka Bfl-s1, mistä johtuen se on turvallinen lattiapäällyste, joka ei syty helposti palamaan. Laatan pinta on hyvin kestävä ja helppo puhdistaa, joten lattiaa voidaan käyttää jopa keittiössä. Tämä lattialaatta vaimentaa kävelystä aiheutuvaa melua ja omistaa hyvän lämmöneristyksen. Vaikka lattiapäällysteen pinta on sileä, sen liukastumisenestoluokka on R10, joka takaa normaalin kitkakertoimen. Staattisen kitkakertoimen ansiosta voit kävellä lattiallasi liukastumatta, mikä takaa sinulle ja vieraillesi turvallisuutta.

Toinen Fortelock Home Decor -malliston hyötypuolista on nopea ja helppo asennus, joka hoituu ilman liimaa tai kalliita työkaluja. Lukitusjärjestelmän ansiosta, joka muistuttaa palapelimäistä pistokeliitäntää mahdollistaa yksittäisten laattojen helpon yhdistämisen toisiinsa. Huolehdi vain, että aluslattia on puhdas vanhoista liimajäämistä ja pölyistä, ja olet valmis aloittamaan asennuksen!

Tuoteseloste
Ominaisuudet
Liukastumisenesto
R10
Väri
Puu
Valonkesto
≥ 6
Kulutuskestävyys
T
Mittapysyvyys
≤ 0,4 %
Kokonaispaksuus
6,5 mm
Nutzschicht
0,20 mm
Paino
1,9 kg/laatta
Mitat
45,2 x 45,2 cm
Asennusjärjestelmä
Loimittuva

Olemme täällä sinua varten!

Pätevä BRICOFLOR-tiimimme auttaa mielellään projektissasi ja tukee sinua ostoksiesi kanssa. Olemme täällä sinua varten koko ostoprosessin ajan.


09 4270 4082
ma-pe: 9.00-17.00

Jesper Räikkönen
Asiantuntija