Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Paras hintatakuu
Näytepalvelu
Fortelock

PVC-laatta

Fortelock Business Decor 2120 "Luonnonkivi"


  • Korkealaatuiset PVC-laatat julkisiin tiloihin

  • Kiveä jäljittelvä ulkonäkö

  • Nopea ja helppo asennus

  • Helppo puhdistus ja huoltaminen

x
12,95 €
per laatta
64,75 € per m²
Sis. verot
Toimituskulut: 49,95 € per tilaus 49 m² tilausmäärään asti
Toimitusaika: 7-10 arkipäivää
Kokonaishinta:12,95 €
Samankaltaisia tuotteita
Tuotteen kohokohdat
  • Bfl-s1 (B1)
    Bfl-s1 (B1)
Fortelock Business Decor 2120 "Luonnonkivi"

Ainutlaatuisella Fortelock Business Decor PVC-lattialaatalla saat vinyylilaattojen lukuisat edut esteettisellä pinnalla, jossa yhdistyy kaunis ulkonäkö ja hyvät tekniset ominaisuudet. Tämä lattian kestää monenlaista kulutusta. Sen käyttöluokka kaupallisissa tiloissa on 34 ja teollisissa tiloissa 43. Käytä lattiaa esimeriksi julkisissa tiloissa, kuten käytävissä, toimistoissa tai ravintoloissa. Lisäksi voit asentaa lattian jopa kauppoihin tai messutiloihin.

Tämän lattialaatan pinta on marmoria tai kiveä jäljittelevä, joka välittää tyylikkään ilmeen huonetilaan kuin huonetilaan. Pinnan ulkonäön ansiosta likaa ja pölyä on vaikea huomata, mikä on yksi sen loistavista eduista. Erityisesti kouluissa, toimistoissa ja kouluissa lattia näyttää aina edustavalta ilman, että lattiaa pitäisi puhdistaa joka tunnin välein.

Fortelock Business Decor -lattialaatan sileän pinnan ansiosta se on hyvin vaivaton ylläpitää ja lika on helppo puhdistaa! Lisäksi tuote kestää hyvin kemiallisia aineita ja omaa korkean palosuojaluokan Bfl-s1, mikä tekee tuotteesta vaikeasti syttyvän ja edesauttaa turvallisuutta. PVC-lattialaatta tarjoaa hyvän lämmöneristyksen ja vaikuttaa myönteisesti huonetilan akustiikkaan. Lisäksi laatat omaavat liukastumisestoluokan R10, josta johtuen sinun ei tarvitse huolehtia liukastumisesta.

Innovatiivisen lukitusjärjestelmän ansiosta asennat nämä PVC-laatat hetkessä ilman liimaa tai kalliita työkaluja! Palapelimäisen liitäntäjärjestelmän avulla kiinnität yksittäiset lattialaatat toisiinsa helposti. Huolehdi vain, että aluslattia on puhdistettu vanhoista liimajäämistä ja pölyistä!

Tuoteseloste
Ominaisuudet
Liukastumisenesto
R10
Väri
Kivi
Oberflächenvergütung
PUR
Valonkesto
≥ 6
Kulutuskestävyys
T
Mittapysyvyys
≤ 0,4 %
Kokonaispaksuus
6,5 mm
Nutzschicht
0,8 mm
Paino
2,1 kg/laatta
Mitat
45,2 x 45,2 cm
Asennusjärjestelmä
Loimittuva

Olemme täällä sinua varten!

Pätevä BRICOFLOR-tiimimme auttaa mielellään projektissasi ja tukee sinua ostoksiesi kanssa. Olemme täällä sinua varten koko ostoprosessin ajan.


09 4270 4082
ma-pe: 9.00-17.00

Jesper Räikkönen
Asiantuntija