Våra fördelar
 • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
 • Paras hintatakuu
 • Näytepalvelut
 • Kostenlose Musterzusendung
 • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Laminaattia laattojen päälle – Säästä rahaa ja aikaa

laminaattia laattojen päälleAsutko asunnossa, jossa on laattalattiat, mutta kaipaat lämpöä ja luonnollisia pintoja jalkojesi alle? Meillä on ratkaisu sinulle: voit asentaa laminaattia laattojen päälle! Tämä säästää paljon aikaa ja rahaa, sillä sinun ei tarvitse poistaa vanhoja laattoja uuden lattian asentamiseksi. Laminaattilaattojen asennus käy helposti ja nopeasti, kun seuraat meidän ohjeita.

Lattian valmistelu

On tärkeää valmistella laatat kunnolla ennen uuden laminaatin asentamista, jotta uusi lattia pysyy hyvässä kunnossa niin kauan kuin mahdollista.

 • Mahdolliset laminaattilattian ja laattojen väliset korkeuserot on tasoitettava.
 • Mahdolliset korkeuserot eivät saa ylittää 2 mm.
 • Jos vanhassa lattiassa on halkeamia, ne on täytettävä ennen uuden laminaatin asentamista.
 • Löysät laatat on liimattava kiinni lattiaan, jotta uusi pinta pysyy vakaana ja ääntä

Kosteussulku ja Iskuäänieristys

Vaikka laminaatti on erittäin vankka lattiapäällyste, se on todella herkkä vedelle ja kosteudelle. Lattia tuhoutuu helposti, jos siihen nousee suuria määriä kosteutta tai vettä. Tästä syystä suosittelemme asentamaan kosteussulun lattiaan. Asenna sulkuarkit n. 20-40cm päällekkäin, jotta vesi ei pääse livahtamaan lattiaan.

Iskuäänieristys ​​sijoitetaan kosteussulun päälle. Tämä eristys on erittäin tärkeä, sillä ääni, joka muodostuu, kun laminaatti osuu laattaan, on voimakas.

Muista luoda 1–1,5cm rako seinän ja lattian väliin, jotta vältyt halkeamilta ja muilta vaurioilta ennen kuin asennat laminaattia laattojen päälle.

Muut valmistelut

Laminaattia joo

Laminaatti asennetaan melkein aina ilman liimaa laattojen päälle. Jos käytät liimaa, se voi pahimmassa tapauksessa tuhota laminaattilattiat. Jos etsit sopivaa uutta lattiapäällystettä, suosittelemme sinulle BerryAllocin laminaattilattioita.

Jätä laminaattilaatat huoneeseen 24 tuntia ennen niiden asentamista, jotta ne mukautuvat kosteuteen. Tämä estää laattoja laajentumasta ja rikkoutumasta asennuksen jälkeen.

Laminaatin asentaminen

 • Asenna ensimmäisen laminaattilankku vasemmalta oikealle. Jos haluat pidentää huoneesi visuaalisesti, suosittelemme paneelien asentamista pystysuoraan. Jos haluat nähdä huoneesi näyttävän leveämmältä, paneelit tulee asettaa vaakasuoraan.
 • Seuraava paneeli on helppo kiinnittää. Napsautat liitosta ja siirrä lankut toisiaan kohti. Viimeistele painamalla lankkuja niin, että ne lopulta kiinnittyvät toisiinsa. Jatka, kunnes koko lattia on asennettu.
 • On myös tärkeää ottaa huomioon lämmitysputket. Aloita laskemalla etäisyys seinästä putkien keskikohtaan putken takana olevan osan luomiseksi. Laske sen jälkeen etäisyys viimeisestä lankusta ennen putkia itse putkien keskikohtaan. Sinun tulee seurata näitä mittauksia voidaksesi porata putkille sopivan reiän. Sahaa ura ulos ja poraa reikä varovasti.
 • Asenna ensin putken taakse tuleva pala, ja sitten suurempi pala, joka tulee eteen. Napauta niitä varovasti. Vältä lyömästä liian kovaa, ettei uuteen lattiaan muodostu kolhuja.

Toivomme sinulle paljon menestystä lattiaprojektisi kanssa! Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Ystävällinen henkilökuntamme on täällä sinua varten.


Ensi kertaan!

Sinun BRICOFLOR-tiimisi!

Jätä kommentti