Close icon
Base.59 Parkett "Tammi 1107"
Base.59 Parkett "Tammi 1107"
  • Kauniita ja ainutlaatuisia malleja
  • 3-kerroksinen rakenne
  • 2,5 mm paksu kulutuskerros
  • Öljylakattu
62,87 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 4 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 4 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Base.59 Parkett "Tammi 1107"

Parkettilattioiden valmistaja base.59 osoittaa, että hyvän parketin ei tarvitse maksaa valtavia summia. Lähtötason parketit houkuttelevat niin edullisella hinnallaan kuin pitkällä käyttöiällään. Valmistajan 15 vuoden takuu on suuri osoitus tästä.

 

Base.59 parketti tekee suuren vaikutuksen monipuolisen väripalettinsa ansiosta, joka vaihtelee vaaleasta vaahterasta tummanruskeaan tammeen. Parkettilankut ovat suunniteltu joko klassisiksi tai eloisiksi 3-sauvaiseksi lankuiksi. Lankuissa on ylimääräinen viiste, joka korostaa kauniisti lankkumaisuutta ja tekee siitä vieläkin luonnollisemman näköisen. Myös tarkoin valittu viimeistely, kuten pinnan harjaus, antaa lankuille aidon vaikutuksen. Mallistossa voit valita joko tasapainoisen tai maalaismaisen vaihtoehdon.

 

Parketteja on saatavina laivankansilattia tai maalaistalo -tyylisinä, jotka ovat 11 mm paksuudeltaan.  Vaihtoehtoisesti lankkuja on myös saatavana pienemmässä muodossa, 14 mm paksuisina, jolloin ne tarjoavat lisää kestävyyttä. Lattian asennukseen et tarvitse liimaa tai kalliita työkaluja, koska nämä lattiat ovat varustettu ”Click” -järjestelmällä.

 

Kelluvassa asennuksessa, suosittelemme iskuäänen eristämistä kävelystä aiheutuvan melun minimoimiseen. Tästä huolimatta saavutat vakaamman lattian käyttäen liimaa. Kaiken lisäksi parketit voidaan yhdistää myös vesikiertoiseen lattialämmitykseen.

Tekniset tiedot
Arrow icon